Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 81 10
Μπουρδέλα
117678
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Βανέσσα είναι από τα πιο σέξυ πιπινάκια της Φυλής. Μοιάζει πολύ με την Amy Whinehouse αλλα χωρίς τα τατού. Το προγραμματάκι της είναι απλό και safe, και καλά κάνει για την ηλικία της. Ντύνεται πολύ καυλιάρικα. Εγώ όταν την πήρα φόραγε ένα σέξυ σκιστό φόρεμα απ όπου ξεπρόβαλλαν οι βυζάρες της. Φορούσε ωραία πορνοπάπουτσα. Είναι μαγκάκι. Μου έβαλε χέρι που δεν είχα περάσει μαζί της για τόσο καιρό. Πριν το σεξ ψεκάζει με ένα αντιμικροβιακό το μουνάκι της αλλά και τη μαλαπέρδα του πελάτη. Η πίπα της είναι πολύ καλή, αργή και αισθησιακή. Στο κρεββάτι ενώ την πρώτη φορά που την είχα πάρει ήταν εντελώς τυπική, μάλιστα την είχα παρακαλέσει να μη βγάλει το seethrough που φορούσε, αλλά εκείνη το έβγαλε λέγοντας "τι με τα ρούχα θα το κάνουμε;" αυτή τη φορά κράτησε το σκιστό φόρεμα, το ανασήκωσε και προς έκπληξή μου, μου έκανε ένα reverse cowgirl που στη θέα της σουφρίτσας της κόντεψα να πάθω ανακοπή. Τώρα μαθαίνουμε από άλλο συναγωνιστή ότι του έκανε ποδομαλακία. Είναι πολύ καλό νομίζω που διανθίζει σιγα σιγα το πρόγραμμα με άλλες safe δραστηριότητες. Αν έδινε και κάνα πεταχτό φιλάκι θα ΄κατασκήνωνα εκεί. Νομίζω ότι θα της ταίριαζε μια πιο κίνκυ κατάσταση σε καθαρό μπουρδελάκι μαζί με την Αλεξία, να τις ντύνεις όπως θες και να βαράς μαλακία κοιτώντας τες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού