Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Στοχευμενη καταδρομικη σημερα...ηθελα να γνωρισω τη πολυδιαφημισμενη κορινα...εμφανιστηκε αμεσως,εκανε επιθετικο σαλοναρισμα,με ενα σεξυ κυκλο στον στυλο...ειναι μελαχροινη τσουπωτη με ωραιο κωλαρακι, 2αρι πολυ κρεμασμενο βυζι,πολυ ομορφο προσωπο και μεγαλα λευκα δοντια,επισης μεγαλα χειλη...ηρθε αρκετα γρηγορα στω δωματιο..ειχα φρεσκοξυριστει σε ολες τις ευαισθητες περιοχες ωστε να ειναι ανετο το μωρακι να με περιποιηθει...αρχισε να μιλα ρουμανικα,συνεχως χωρις να καταλαβαινω τιποτα...αρχισε ξαφνικα καποια πεταχτα φιλια,εκει που δε το περιμενα...οχι ομως γλωσσοφιλα....εκατσε ανασκελα μυ ανοιξε τα ποδια της,και αρχισε να μου χαιδευει το εργαλειο..καθως μιλαγε ασταματητα ρουμανικα....μιλαμε δε σταματαγε να μιλαει...ειχε ενα πολυ παιχνιδιαρικο υφος..με αγκαλιαζε συνεχως σφιχτα ,,μια μου μιλαγε παλι με αγκαλιαζε,ξανα πεταχτα φιλια ,και ξανα αγκαλιες....με ειχε λιγο κουρασει αυτο...αλλα οκ,ειχε καλη διαθεση..μου ξανανοιξε τα ποδια της,και αρχισε να πινελιαζει το ομορφο ροδαλο μουνακι της,με το τσουτσουνι μου..ηταν ακρως ερεθιστικο...σε φαση να μην αντεξεις και να της το φορμαρεις ετσι....πρυτανευει ομως η λογικη......σηκωθηκε ξαφνικα..εκατσε οκλαδο και αρχισε ενα ομορφο τσιμπουκι οχι μεγαλο σε διαρκεια,μιας και με ειχε καυλωσει πολυ και θα εχυνα..οοτε εβαλε τη καποτα και αρχισα ιεραποστολικα να τη γαμαω...μου τραβηξε τοτε το κεφαλι με δυναμη και αρχισε τα παθιασμενα βαθια γλωσσοφιλα,καθως με εσπρωχνε μεσα της..ειχε αρκετα καλη αισθηση το μουνακι της...ειχε υγρανθει πολυ μιας και ετρεχαν ζουμια στα σκελια της...τη γυρισα μετα να ερθει απο πανω μου..οπου αρχισε να χτυπιεται με μανια,και χωρις σταματημο..λες και δεν ειχε αυριο..σε μια φαση εκει που χτυπιοτανε εγειρε επανω μου με σφιχταγκαλιασε και συνεχισε να τριβεται απανω μου με μανια...και με δυναμη...ειχε παρει το πανω χερι και ειχα αφεθει στη δυναμη της..απο τις λιγες φορες που μου εχει συμβει αυτο..καποιες φορες με την ισαβελλα μονο...καπου καταφερα και τη σταματησα,με μια ενεργεια παληκαρισιαΚουλ δε γινοταν αλλιως μιας και η κοπελα τα εδινε ολα...τη γυρισα σε πλαγιαστο..που μου αρεσει πολυ...εκει μου κανει ενα τρομερο πλαγιαστο κλειδωμα με τα μπουτια της για να εχει πληρη διεισδυση..ομολογω με εξεπληξε..εκει καπως χαλαρωσαν οι ρυθμοι...εβγαζε πολυ ερωτικα βογγητα....μια μιξη δυνατου σεξ..και πραξη ερωτος..με κοιταγματα στα ματια λες και ειμασταν ηθοποιοι στο στο love story.....γυρναω ανασκελα σε μια στιγμη βγαζω το προφυλακτικο...και αρχιζα να τον παιζω αργα και απαλα...εκατσε πλαι μου αρχισε τα αργα παθιασμενα γλωσσοφιλα με κοιταζε στα ματια και μου τον μαλακιζε αργα αργα........εχυσα με αργη στρυφογυριστη handjob,με αργα παθιασμενα γλωσσοφιλα...εκει κατι μου ειπα στα ρουμανικα παλι....της λεω εισαι πολυ ομορφη...με ευχαριστησε με μια σφιχτη αγκαλια και απλα αποχωρησε...τη συμπαθησα πολυ αυτη τη κοπελα...ισως να ειναι οντως,καπως,κορεσμενη με αυτο που κανει,μιας και κατι εβλεπα στα ματια της..ενα μυστηριο.....θα την ξαναεπισκεφτω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2015
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
κλεοβουλος
Ανώτερος
77
Πόντοι:
8.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2015
.μια μιξη δυνατου σεξ..και πραξη ερωτος....μας γαμισες....ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1