Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 111 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ειχα ηδη γαμησει 2 φορες αλλα με ειχε πιασει οιστρος εγκεφαλικα (ο πουτσος βεβαια δε συμμεριζοταν τον ενθουσιασμο μου)
μπαινω στο ντεκε ,η τσατσα μια κοντη μελαχροινη 50 αρα,σουρα και μαστουρα και τον αναβει η κυρα κουλα φαση.
μπουκαρει ενας ντελιβερας ,δεν ειχε ψιλα η μια και λεει η αλλη η τσουπωτη ξανθουλα με το απλο προγραμμα
θα στα δωσω στη γιορτη του πουτσου. μ αρεσε το ξανθο ,χαρουμενο,νταλκαδιαρικο. Αλλαξε το προγραμμα ρε να ρεφαρεις.
τωρα η εμμανουελα λεπτη ξανθο μαλλι οξυζενε φουλ προγραμμα χυσοφατσα 35 με 40 ετων.την επιλεγω ,μπαινω στο πιο κοντινο
δωματιο,μετα απο λιγο ερχεται . εχει ενα ωραιο τατου στο πλαι στα πλευρα ,ενα περιστροφο. φιλοσοφημενη κοπελα
ντομπρα ,σε μαντευει ποιος και τι εισαι. γλωσσοφιλα δεν πεσανε,ειχα χορτασει ουτως η αλλως και η γκομενα
ειναι καθαροαιμη PSE.Πιπα γυμνη και τα μπαλακια και κατω απ τ αρχιδια.δε μου σηκωνοταν ,μου βαλε λαστιχο κινεζικο
που με στενευε και αυτο βοηθησε να σκληρηνει ο πουτσος .στηθηκε σα σκυλιτσα, τη καρφωσα ,καυλωσα στο φουλ και
ενοιωθα τη μητρα της να μου χαιδευει το κεφαλακι παρολο που δεν τον εχω πολυ μακρυ.Για 3 ,4 λεπτα τη ξεσκισα,
η μουναρα της σα σατραπης απαιτουσε κοπανισμα.κωλο δεν πηρα διοτι το μουνι αυτο ηταν Α+.Κατσικογάμης
Μετα κουραστικα ,μου πεσε ,τον ξανα πηρε στο στομα και το τριβε στη μαπα της σα να τανε σαπουνι Dove.δε μπορουσα να χυσω ομωςΛύπη.
ειχε περασει η ωρα ,ειπαμε καποια πραγματα αλλα ειναι προσωπικα(σημειωτεεον οτι ηταν η πρωτη φορα που την εβλεπα τη κοπελα αυτη)
Απο μενα παιρνει ενα Ultra chicΜεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Μέλος
10
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2015
Αρχισε (και επισήμως) τα ελεύθερα η Εμμανουέλα; Μάλιστα..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1