Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
...ήμουν ήδη φτιαγμένος απο την στριπική προθέρμανση και ήθελα να βρώ κάτι για να ολοκληρώσω την οργαστική διαδικασία...
...είδα κάτι δύσμορφο στο πρόσωπο αλλά με σχετικό καλό σωματάκι .
ήταν όντως ασχημούλα , είχε 2 μέτριους στητούς μαστούς με ευμεγέθεις θηλαίες άλω...
την πορνοκορτάρησα λίγο για να την ανοίξω , οι χειλεοτραχηλικές παρατρίψεις ήταν όμοιες μ'αυτές του στρίπ αλλά πλέον ήμουν ελέύθερος να χύσω...
... η κοπέλα στράφηκε στο γυμνό μου πέος και άρχισε να το μαλάσσει
την διέκοψα για λίγη μαστολειχία και εκείνη μου επέστησε την προσοχή ότι έχουμε μόνο 10λεπτά και έτσι συνέχισε την πεολειχία, μέχρι τα σπερματοπροστατικά υγρά να κατακλύσουν την στοματική της κοιλότητα...
νομίζω ότι τα απέβαλε στον νιπτήρα , έκανε γαργάρες με το μολυσμένο νερό του πορνείου και εξαφανίστηκε έχοντας αυτό το ξινο και ψυχρό προσωπείο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νικόλ
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Jim25jim

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2015
" έκανε γαργάρες με το μολυσμένο νερό του πορνείου "
δεν θελω να σε στεναχωρησω φιλε αλλα και το νερο του σπιτιου σου ειναι ακριβως το ιδιο απο αποψης μολυνσης, η εξοδος του σωληνα που ειναι σε επαφη με τον αερα του μπουρδελου δεν επηρεαζει ουσιαστικα την ποιοτητα του νερου που τελικα βγαινει απο εκει.
B
bourdeliotis4
29 Μαρτίου, 2015
10 λεπτα ?
Να στο πετάνε ετσι στα μουτρα ? Ω καιροι ω ηθη !
Θυμάμαι μια φορα το "πάλι ποτέ" σε μεσοδυτική πολιτεία των ΗΠΑ , μπαινω σε εστιατόριο για λάντς και η σερβιτόρα μετα την λήψη της παραγγελείας μου αφησε ενα επιτρεπεζιο χρονομετρο στο τραπέζι .
Τικ-τικ-τικ εκνευριστικο .
Εξκιουζμι μις , της λεω τίναι τουτο?
- Σέρ , εάν παραγγελίας σας καθυστερησει πέραν των 15' λεπτων (εξαιρούνταν τα πόρτερχάουζ-τεράστια μπριζόλα) τοτε ειναι φρή το λάντς !
- Ευχαριστω απαντω ,αλλά ΠΑΡΤΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ εντ τέικ ιτ ίζυ . . .μίς. ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ

Ακου 10 λεπτα.
29 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

...είναι όμως άκρως αφροδισιακή η γνώση ότι η γυναίκα δεν θα απασχολήσει το μυαλό σου
μετά τη λήξη του 10λέπτου ! χτυπάει το χρονόμετρο και εξαφανίζεται !
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3