Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 72 10
Μπουρδέλα
127870
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τη Ναταλί την τιμάω περίπου δυο χρόνια τώρα. Στο ιστορικό αυτό μπουρδέλο, που πέρασαν Μαρίνα, Τζίνα, πιο παλιά η Ελσα αν θυμάμαι καλά (με τα τεράστια βυζόμπαλα, δεκαετία του 90...) και μετά η Νανά που συνεχίζει... Η Ναταλί δουλεύει πρώινή βάρδια, κατά κανόνα μόνο Σαββατοκύριακα (και σπανιότερα καθημερινές). Μέτρια εμφάνιση, λίγη κοιλίτσα, βυζί προς το 3άρι. Η φιλοτιμία της και η συμμετοχή απλά δεν υπάρχει. Δεν γραφω γενικά κριτικές γι αυτό έχω αμελήσει τόσο καιρό, αλλά τα καλά να λέγονται. Πίπα βαθιά και υγρή χωρίς χέρια, γλύφει παντού (αρχίδια, σώμα, πόδια), σε κάνει να νιώσεις gfe καταστάσεις. Δεν βιάζεται, κάνει όποια στάση θέλεις, και η τσατσά δεν μου έχει φωνάξει ποτέ. Η εμφάνιση δεν θα σε τραβήξει με την πρώτη ματιά, αλλά θεωρώ πως όποιος δοκιμάσει θα ξαναπάει (αν και αυτά είναι γούστα). Πίσω ποόρτα δυστυχώς δεν δίνει... Στο parking βάζω ψηλό βαθμό επειδή πηγαίνω Σαββατοκύριακα, υποθέτω πως τις καθημερινές δεν είναι έτσι. Η ημερομηνία ενδεικτική, η κριτική αφορά αρκετές επισκέψεις.
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2015
Τη ναταλι οσο καιρο την εβλεπα στο μασατζιδικο δεν την επαιρνα ποτε.τωρα σε αυτο το σπιτακι με 20 ευρω αμοιβη την τιμαω τακτικα.να επισημανω οτι το στοματικο της ειναι απιστευτα καλο,ισως και στο top20 ολων των δικων μου εποχων.
hounik
06 Απριλίου, 2015
Σε ποιο μασαζατζιδικο δουλευε αδερφέ?
kavliaris
07 Απριλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
kavliaris
08 Απριλίου, 2015
Μονης προδρομου 6
hounik
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4