Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 171 10
Μπουρδέλα
135341
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η κατάθεση έγινε στον πάνω όροφο του τσαρδιού!
Την τίμησα και πάλι,διότι είπε ότι θα κάνει ελεύθερο στοματικό...καλή ευκαιρία...
Πλήρωσα μπήκα δωμάτιο και ήρθε στο 5λεπτο...μου καθάρισε το πέος με μωρομάντηλο και είπε το εξής:
-"Δεν κάνω σε όλους πίπα χωρίς προφυλακτικό....μόνο σε Έλληνες και Αλβανούς ... Οι Πακιστανοί,βρωμάνε"...
Δεν σας κρύβω,ότι μου έφυγε ένα βάρος...
Έχει βελτιωθεί στην πίπα πάντως!
Αφού καύλωσα φουλ της είπα να έρθει από πάνω,1η στάση...
Το μουνάκι της είναι ακόμα στενό και έχει καλή τριβή....έβγαζε βογγητά και μου δάγκωνε το στήθος...
2η στάση ιεραποστολικό με φιλάκια στα μικρά βυζάκια της...
3η και τελευταία....πισωκολλητό με αρκετή δύναμη αφού αναστέναζε και με καύλωνε...μέχρι που έφυγαν τα χύσια μέσα στην καπότα...
Συμπέρασμα:
Μια χαρά πέρασα...11 λεπτάκια μαζί της...χωρίς ενόχληση!
Θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή...
Ο τσα2 ο γέρος,μάλλον έχει πάθει εγκεφαλικό και δεν το ξέρει...
Δεν καταλάβαινε τίποτα,ήταν στα χαμένα...
Κάτι τελευταίο....το τσαρδί είναι σε άθλια κατάσταση,πόσο δύσκολο είναι να καθαρίζουν λίγο το δωμάτιο και να αλλάζουν ένα σεντόνι...έλεος ρε γαμώτο...
Καλές καταθέσεις....
Την τίμησα και πάλι,διότι είπε ότι θα κάνει ελεύθερο στοματικό...καλή ευκαιρία...
Πλήρωσα μπήκα δωμάτιο και ήρθε στο 5λεπτο...μου καθάρισε το πέος με μωρομάντηλο και είπε το εξής:
-"Δεν κάνω σε όλους πίπα χωρίς προφυλακτικό....μόνο σε Έλληνες και Αλβανούς ... Οι Πακιστανοί,βρωμάνε"...
Δεν σας κρύβω,ότι μου έφυγε ένα βάρος...
Έχει βελτιωθεί στην πίπα πάντως!
Αφού καύλωσα φουλ της είπα να έρθει από πάνω,1η στάση...
Το μουνάκι της είναι ακόμα στενό και έχει καλή τριβή....έβγαζε βογγητά και μου δάγκωνε το στήθος...
2η στάση ιεραποστολικό με φιλάκια στα μικρά βυζάκια της...
3η και τελευταία....πισωκολλητό με αρκετή δύναμη αφού αναστέναζε και με καύλωνε...μέχρι που έφυγαν τα χύσια μέσα στην καπότα...
Συμπέρασμα:
Μια χαρά πέρασα...11 λεπτάκια μαζί της...χωρίς ενόχληση!
Θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή...
Ο τσα2 ο γέρος,μάλλον έχει πάθει εγκεφαλικό και δεν το ξέρει...
Δεν καταλάβαινε τίποτα,ήταν στα χαμένα...
Κάτι τελευταίο....το τσαρδί είναι σε άθλια κατάσταση,πόσο δύσκολο είναι να καθαρίζουν λίγο το δωμάτιο και να αλλάζουν ένα σεντόνι...έλεος ρε γαμώτο...
Καλές καταθέσεις....
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού