Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 133 10
Μπουρδέλα
135403
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Την εψαχνα καιρο...ειχε εξαφανιστει...μετα απο ενημερωση του συναγωνιστη dude,σεληνιαστηκα....τελικα την πετυχα σημερα,στο κωλονου...αν και προτιμουσα στο περγαμου λογω καλυτερου χωρου.τεσπα....επισκεφτηκα το σπιταλι γυρω στις 5 παρα κατι...ηταν κλειστο το φως...και λεω ωχ....μαλλον παλι τσαμπα ηρθα...η πορα ηταν ομως ανοιχτη...μπουκαρω λοιπον...ολα μεσα πισσα....σκοταδι.....καπου στο βαθος ενα φως και μια ξανθια νταρνανα ντυνοταν να φυγει.....οχι ρε γαμωτο λεω...σχολασε....βγαινει η τσα2 και μου λεει...καλα δε βλεπεις...ειμαστε κλειστα....λεω...η καιτη ειναι μεσα που φευγει?...με κοιτα,και μου λεει τη ξερεις?..ναι της λεω....μμμ..καλα μου λεει...παει και της μιλαει...και μου λεει οκ περνα....ανοιγει τα φωτα,και με βαζι στο δωματιο...οποτε ξαναγδυθηκε η κοπελια και ηρθε....αμεσως με γνωρισε μιας και ειμαι πολυ καιρο πελατης της απο περγαμου....ειχε καλη διαθεση..και εχει ομορφυνει απο πριν περιπου 1 χρονο που εχω να τη δω...ανταλλασουμε μια δυο κουβεντες,,,και την αρχιζω στα γλωσσοφιλα...κατι που παλια δεν μου εκανε...λιγα αλλα καλα....η κοπελα μοσχομυριζε οπως παντα...και αρχιζα παλι να χαιδευω αυτη την βελουδινη επιδερμιδα....δε χορταινω να την αγγιζω..κατεφθειαν 69....μου εφερε τη κωλαρα της στη μουρη μου,και αρχισε ενα θεσπεσιο τσιμπουκι στριφογυριστο..ετσι οπως μου αρεσει....επιανα παντου..οπου προλαβω...κωλους,μπουτια βυζια χερια μασχαλες...ολα..τρομερη επιδερμιδα...αυτος ο κωλος δεν υπαρχει...ημουν σε διλλημα...να χυσω ετσι με 69..η να γαμησω αυτη τη κωλαρα που στα 4 ζαλιζεσαι...επελεξα τελικα το πρωτο....με σταγγιξε....ειχα μπει ολος μεσα στη κωλοχαραδρα της...θα μπορουσα να ζησω εκει ωρες ολοκληρες..εχοντας απλα εναν ιατρικο ορο για τροφη......σηκωθηκε πλυθηκε,τη ρωτησα αν θα ειναι και περγαμου,και μου ειπε...αυριο θα ειναι εκει το πρωι....
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού