Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 57 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σε αυτό το μαγαζί δούλευε η Ανδριάνα, στη νούμερο 1 πόρτα. Αρκετά γεματούλα με βυζάρες, νεαρή, μελαχροινή και με κότσο στα μαλλιά. Άλλη μία γυναίκα του γούστου μου οπότε μου έκανε κλικ αμέσως. "Από που είναι η κοπέλα?" ρώτησα τον τσάτσο όταν την είδα. Απάντησε η ίδια ευθύς αμέσως "από το Τσιμπουκιστάν!" Τους έπιασαν και τους δύο τα γέλια με το λεπτό πλην έξυπνο χιούμορ της Ανδριάνας και εγώ έδωσα το κόκκινο χαρτονόμισμα περνώντας στο δωμάτιο.

Κατέφθασε μετά από λιγο και έμαθα τον πραγματικό τόπο καταγωγής της. Ρουμανία. Γθύθηκε και φόρεσε προφυλακτικό στο πουλί μου. Με έγλυψε λίγο στο στήθος και μου έκανε κάποια χαδάκια με τα χέρια της και λίγο μετά με άρχισε σε μία γρήγορη πίπα. Στην αρχή η αίσθηση δεν ήταν καλή διότι ήταν κάπως βεβιασμένη (η πίπα) και με πονούσε, στη συνέχεια όμως άρχισε να πιπίλάει το κεφαλάκι και έτσι σκλήρυνα αρκετά. Εγώ παράλληλα όπως είχε κάτσει είχα βάλει το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και έπαιζα με τη κλειτορίδα της και το μουνί της. μου λέει "είμαι παρθένα!" την κοιτάω με απορία και γελάει "...για σήμερα, είσαι ο πρώτος μου!" Μία στάση, ιεραποστολική με βαθειές αγκαλιές και φιλιά στο λαιμό και από τους δύο. Γρήγορο σφυροκόπημα και μετά από λίγο χύσιμο μέσα της. Διάρκεια 10 λεπτά και βάλε. Αυτή σηκώθηκε, ντύθηκε και αποχώρησε χωρίς όμως να βιάζεται ιδιαίτερα και ας υπήρχε πελάτης στο σαλόνι. Την καληνύχτησα μαθαίνοντας το ωράριο της που είναι 6 απόγευμα με 6 πρωί. Καθώς έφευγε μου ευχήθηκε "καλά γαμήσια"

Η συνεδρία αυτή ήταν αρκετά ικανοποιητική, η δε Ανδριάνα ετοιμόλογη, συμμετοχική και με θετική αύρα χωρίς να κάνει ακρότητες. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ενώ παρέμενε σοβαρή πέταγε και τις ατάκες της. Στο σεξ συμμετείχε με βογγητά και αγκαλιές και από πλευράς προκαταρκτικών με άφησε ικανοποιημένο. Συστήνεται σε όσους τους αρέσουν οι παχουλές με βυζάρες χωρίς όμως να τις έχει τεράστιες. Πιθανόν να την ξαναπροτιμήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2015
Όνομα κοπέλας
Ανδριάνα
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
83
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια