Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 69 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τετάρτη, ώρα 18:23
«Γεια σας!», ευχήθηκα μπαίνοντας στο σαλονάκι. Η μεσήλικη διοπτροφόρος υπηρεσία με τα μεγάλα γυαλιά, από το ημιυπόγειο της Κολωνού 23, καθόταν στην είσοδο της κουζινούλας και μιλούσε με μία κοπέλα που δεν φαινόταν. Κάθισα. «Γεια σας!», ευχήθηκε με τη σειρά της λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, αφού πρώτα είχε ολοκληρώσει την κουβέντα της, πλησιάζοντάς με. «Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, εξήντα εννιά, ισπανικό, πολύ καλή στο δωμάτιο κοπέλα, ωραία περιποίηση!». «Καλησπέρα!», εμφανίστηκε κι η πόρνη. 'Ηταν η "τουρκάλα" 'Εσρα, από τον όροφο της Κολωνού 30 και το Ιάσονος 1Γ, την οποία είχα πληρώσει στην Κολωνού, πέρσι στις αρχές του Σεπτέμβρη, έχοντας αποκομίσει μέτριες εντυπώσεις απ' τη συνεύρεση. Τότε είχα πει πως εάν την πετύχαινα στην αρχή της βάρδιας της ίσως την ξαναδοκίμαζα. Η χαμηλού αναστήματος και ψιλοτσουπωτή 'Εσρα είχε μακριά μέχρι την πλάτη σκουροκάστανα μαλλιά, μέτριο πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, καλό κώλο. «Θα μείνετε ευχαριστημένος με την κοπέλα!», υποσχέθηκε η τσατσά. «Τι κάνεις;», μου χαμογέλασε η "Τουρκάλα". «Καλά», της απάντησα. «Πάμε να περάσεις ωραία;», ρώτησε. «Θα μπω!», αποφάσισα. «Το ξέρει εμένα!», δήλωσε γυρίζοντας στην υπηρεσία. «Ορίστε», έδωσα το δεκάρικο «Το ξέρει;», ρώτησε χαμογελώντας εκείνη, ενώ παίρνοντας το χαρτονόμισμα μ' έστειλε πάνω ευχαριστώντας με. Τα δύο δωμάτια ήταν άδεια. Στην τύχη διάλεξα το δεξιό. Μετά από ένα περίπου λεπτό άκουσα τον βόμβο του ασανσέρ καθώς ανέβαινε.
«Καλησπέρα!», μου ευχήθηκε η 'Εσρα μπαίνοντας. «Γεια σου!». «Τι κάνεις;», ρώτησε αφήνοντας κρέμα και προφυλακτικό στο κομοδίνο. «Καλά, εσύ;». «Πού είσαι;», θέλησε να μάθει αντί να δώσει την προφανή απάντηση. «Εδώ!». «Δουλεύεις;», ενδιαφέρθηκε να της πω καθώς έμενε ολόγυμνη. «Απ' τη δουλειά έρχομαι... Εσύ εδώ με τ΄όνομα 'Εσρα δουλεύεις ή χρησιμοποιείς άλλο όνομα;», έκανα κι εγώ μια ερώτηση... «'Αννα». «Α, δεν είσαι πια 'Εσρα...». «'Ολοι με ξέρουν 'Εσρα, αλλά τώρα 'Αννα». «Πώς πάει η δουλειά εδώ;». «Δεν έχει κόσμο...», απάντησε απογοητευμένη.
Ξάπλωσα. Εκείνη ετοίμασε το προφυλακτικό. Δεν έκανε κάποια κίνηση για προκαταρκτικά. 'Αρχισε να πιπώνει. «Α, δεν είναι τα μαλλιά σου αυτά!», διαπίστωσα ψηλαφώντας κάτι γρομπαλάκια στο κεφάλι της. «Ποπ!... 'Εβαλα εξτένσιον! Οριτζινάλε είναι!», παραδέχτηκε. «Α, εξτένσιονς έβαλες... Τα μαλλιά σου τα θυμάμαι κοντά...». «Ναι, πολλά λεφτά μωρό μου, άσε...», με κοίταξε σοβαρά και ξανασκύβοντας συνέχισε την πίπα. Κάποια στιγμή την έφερα κοντά μου και τη φίλησα-έγλειψα στον λαιμό, ενώ της έγλειψα-ρούφηξα το στήθος χουφτώνοντας ταυτόχρονα τον κώλο της. 'Οταν της εξέφρασα την επιθυμία μου να μου ανταποδώσει τα προκαταρκτικά απάντησε πως τ' αποφεύγει γιατί μπαίνουν πολλοί Πακιστανοί που μυρίζουν άσχημα... «Τι σχέση έχει τώρα αυτό; Εγώ είμαι καθαρός και μύριζε!... Κολόνια!», της είπα χαμογελώντας. «Ναι, μωρό μου το ξέρω...», μου χαμογέλασε κι εκείνη. Τέλος πάντων μου έδωσε κάποια σύντομα, επιφανειακά φιλάκια της πλάκας, στις θηλές, στο στήθος, στον λαιμό... Ζήτησα να τη γαμήσω στα τέσσερα. Πήρε θέση χωρίς να βγάλει τις γόβες –ωραίο αυτό! Η θέα του ξυρισμένου αιδοίου και του περικλανίδιου, συνεπικουρούμενη από το τρίψιμο της ψωλής από μέρους μου, έστειλαν έξτρα αίμα προς τα γεννητικά μου όργανα βελτιώνοντας τη στύση. "Χώθηκα" στον λιπασμένο κόλπο της. 'Επειτα από άγνωστο αριθμό (όχι μεγάλο πάντως...) παλινδρομήσεων κατάφερα να χύσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Άννα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339