Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα στις 17.10 . Ανέβηκα τα σκαλιά του οίκου και περίμενα στο σαλόνι , η υπηρεσία μου παρουσίασε την Νικόλ μια μελαχρινή κοπέλα με πιασίματα και 1.5άρι βυζί και είπε ότι δουλεύει και η Καρολίνα , αλλά είναι στο δωμάτιο.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο μίας και ήταν στόχος μου . Πέρασε χρόνος απο την τελευταία φορά που την πήρα απέναντι στο 27. Έκανα ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και την περίμενα βλέποντας τσόντα στην τηλεόραση , έκανε κάνα δεκάλεπτο να έρθει.
Ήρθε στο δωμάτιο εντελώς γυμνή και όταν με είδε χαμογέλασε , την βλέπω συχνά στις βόλτες μου αλλά ειδικά την Δευτέρα και το Σάββατο με καυλάντισε πολύ στο σαλόνι και μου έκανε ναζάκια/παραπονάκια γιατί δεν πέρασα. Σηκώθηκα την αγκάλιασα και άρχισα να χουφτώνω το κωλαράκι της και να φιλάω τα βυζιά της. Την έστησα στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα έσκυψα και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της και το κωλοτρυπηδάκι της. Άρχισε να αναστενάζει και να παίζει με τις ρόγες της. Την γύρισα ανάσκελα για να συνεχίσω να γλύφω πιο άνετα το μουνάκι της , απο την μία έκλεινε τα πόδια της και απο την άλλη με τράβαγε απο τα μαλλιά να την γλύψω κι άλλο. Συνέχισα φιλώντας την στην κοιλιά και στο στήθος ώσπου καταλήξαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα .Με σταμάτησε και μου είπε να ξαπλώσω.
Ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό και κατεβαίνοντας πιο κάτω , στο στήθος στα πλευρά , έφτασε στο επίμαχο σημείο μου και με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της καλή , υγρή ενώ προσπαθεί να τον χώσει βαθιά στο στόμα της. Της είπα να γυρίσει σε στάση 69 ώστε να απολαύσω λίγο ακόμα το υπέροχο μουνάκι της.
Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση της είπα να ανέβει απο πάνω , με καβάλησε αλλά άφησε εμένα να δίνω τον ρυθμό , την ανεβοκατέβαζα πάνω στον πούτσο μου . Αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , καλή στάση σώματος , το καλό είναι ότι αντέχει και σε ποιο γρήγορους και δυνατούς ρυθμούς χωρίς να διαμαρτύρεται αλλά βγάζει και παραπάνω ψεύτικους αναστεναγμούς απ ότι μου αρέσει. Τρίτη και τελευταία στάση ιεραποστολικό , για να μπορώ και να χαίρομαι τις βυζάρες της αλλά και το καυτό φιλί της , συνεχίσαμε έτσι για κάνα πεντάλεπτο μίας και πήγαινα σε αργούς ρυθμούς , με είχε πιάσει απο τα κωλομέρια μου και με τράβαγε να μπω πιο βαθιά στο μουνάκι της. ¨Όταν ένιωσα ότι ι πλησιάζει η ώρα για να χύσω , σταμάτησα , έβγαλα το προφυλακτικό , ανέβηκα απο πάνω της και αρχικά έπαιξα τον πούτσο μ ου στα βυζιά της , στην συνέχεια τον έβαλα στο στοματάκι της , με ρούφηξε μέχρι αν τελειώσω , οι πρώτες σταγόνες πήγαν στο στόμα της ενώ τα υπόλοιπα στα βυζιά της.
Σηκώθηκα της έφερα λίγο χαρτί , σκουπίστηκε αλλά δεν σηκωνόταν απο το κρεβάτι , πλύθηκα και κάθισα να βάλω τις κάλτσες και το παντελόνι της φόρμας μου , ήρθε με αγκάλιασε και μου έδινε φιλιά στην πλάτη και στους ώμους , ντύθηκα φιληθήκαμε και βγήκαμε μαζί απο το δωμάτιο.
Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω απο 20λέπτο , η μικρή δεν βιάστηκε καθόλου , έχει καλή συμμετοχή αλλά περισσότερο είναι δεκτική , θεωρώ ότι είναι μια αξιόλογη επιλογή και αξίζει μια δοκιμή. Θέλω να σημειώσω ότι ούτε η υπηρεσία χτύπησε την πόρτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2015
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
226.508
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2015
Αυτο που μ αρεσει σε σενα ειναι οτι ξερεις να επιβαλλεις το cim. και γενικα απ την αρχη δεν την αφηνεις να κανει αυτo το τυποποιημενο

σερβις στυλ macDonalds.
14 Μαρτίου, 2015
Σμυρνη το σωβρακο σου το φορεσες η το ξεχασες στο δωματιο?Κουλ
15 Μαρτίου, 2015
Ν.σμυρνη πραγματικά απορώ πως απαξιώνεις τόσο τα παράνομα εξτραδάκια,αφού όπως βλέπω με τις περισσότερες κοπέλες γνωρίζεστε χρόνια Ναι!Ναι!Money MouthΕμμμμΣπασίκλας
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3