Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 66 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μαυρη κοπελα (απο Βραζιλια κατα δηλωση τσατσας),με ωραιοτατο busty σωματοτυπο,ωραιες μεγαλες φυσικες κ μαλακες βυζαρες με κατραμι καυλωμενες ρωγες,σουπερ κωλαρα,τσιμπουκοχειλα,ξανθο μαλλι.Ομιλει Ελλνικος κ Αγγλικος ανακατεμενα,ειναι χαμογελαστη,ευδιαθετη κ πολυ επικοινωνιακη κ στο δωματιο κ στο σαλονι.Δεν την θεωρω χοντρη,αλλα μπαστυ,χονδροκοκκαλη,οπως πρεπει να ειναι μια μαυρουλα.Καυλα δηλαδηςςςςς

Τσατσα ευγενης,χωρος καθαρος στουντιακος,δωματιο κομπλε+ζεστο νερο για πλυσιμο ψωλης κτλ.
Προσβαση με αμαξι (κλασσικα δηλαδηςςς)

Μεσα σε 5' η κοπελα με τριψηματα,χουφτωματα,πιπα κτλ μου τον εκανε καγκελο κυριολεκτικα.

Πιπα:πολυ καλη με εμφαση σε βαλανο κ κορμο,ρουφηξε μπαλες,φιλησε κ τα μπουτια μου,ενω αφηνε ταυτοχρονα ελευθερα πιασηματα/χουφτωματα κτλ

Σεξ:απο πισω κ απο μπρος,ειδικα απο πισω στηνει την πολυ ομορφη κωλαρα της κ ειναι ολα τα λεφτα.Ιεραποστολικα στηνεται τιμια κ τον τρωει καλα,αισθηση διεισδυσης σφιχτη,με παροτρηνε λεκτικα να την ξεσκισω,οπως κ το εκανα με βαθιες διεισδυσεις...(οσο μπορουσα,χα,χα Γλώσσα)...ρουφα κ τα βυζια μου ελεγε,τα παντα ολα...Κατσικογάμης
Με αφησε να την χυσω ακα στα μεγαλα βυζομπαλα της.*(Παει πλενεται μετα)

Πολυ καλη (ειδικα για μαυρη που συνηθως ειναι κομοδινα ολκης) κ σαφως θα την ξανατιμησω μεχρι να βαρεθω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2015
Όνομα κοπέλας
Wendy
dimmits
Τιμημένος
183
Πόντοι:
8.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια