Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 105 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
...άκουσα απο την τσατσα ότι είναι νέα η κοπέλα , αντίκρυσα μια άκρως ευειδή παρουσία
ρωσσίδα ξανθιά ωραίο σώμα , αλλά κάπως αμήχανη έκφραση , "σφιγμένη" , και παρόλαυτά πονταρα στον ρώσσικο επαγγελματισμό.
Λένε ότι η διάγνωση πρέπει να βγαίνει με το πρώτο βλέμμα, και συνήθως οι δεύτερες σκέψεις είναι λάθος, πράγμα που αποδείχτηκε καλή ωρα και στην προκείμενη κατάσταση.
κουλουριάστηκε σε αμυντική στάση για να μην την πιάνω , πεολειχία σε πεσμένο πέος.
επιτεύθη μια ημιστύση η οποία υποχώρησε κατευθυνόντας την αιμάτωση στον φλοίό μου.
άρχισε τα "μη" και τα "όχι" , δεν ανέβαινε απο πάνω , δεν ήθελε αιδοιλειχία , "don't kiss my lips, you can only kiss around my neck".
άνοιξε το πόδια έβαλε τη χούφτα της στο πέος μου για να μην μπαίνει πολύ μέσα καθώς "she has a small pussy".
Βγήκα απο μέσα της και της εξήγησα ότι πρέπει να συμμετέχει περισσότερο , να δίνει το "ψεμα" που θέλει ο άντρας ,όχι για κανένα άλλο λόγο , αλλά για στυτικούς λόγους.Μου είπε ότι είναι ειλικρινής και δεν μπορεί να υποκρίνεται , αλλά παρόλαυτά ήταν δεκτική στις συμβουλές μου , αν και είναι 3 χρόνια στη δουλειά αυτή όπως μου είπε , αλλά κανά μήνα στην ελλάδα...
Τέλοσπάντων θέλει δουλειά αν θέλει να μείνει σ'αυτό το χώρο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2015
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2015
αυτο που περιγραφεις ειναι το κλασσικο "τουριστικο" γαμισι με πουτανα.τετοιες συνευρεσεις βλαπτουν την υγεια διοτι αυξανουν το οξειδωτικο στρες.
καλυτερη τυχη την επομενη φορα.
12 Μαρτίου, 2015
όπως τα λές φίλε tarl
νιώθω ψιλοσκατά γιατί δεν άντλησα την απόλαυση που ήθελα
παρά μονο μετασυνουσιακό άγχος και ανικανοποίητο
12 Μαρτίου, 2015
φιλε στα 10€ που γαμας το να περιμενεις ονειρεμενες καταστασεις ειναι ουτοπια το λιγοτερο ..
13 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι αλλά εγώ είμαι ένας μάγος-αλχημιστής που μετατρέπω τενεκεδένια κουτάκια σε ατόφιο χρυσάφι Γερο-μύστης

τα σέβη μου Καπέλο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4