Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Οπως ακριβως τα περιεγραψαν και οι προηγουμενοι.
Ηταν δε τοσο πολυ του γουστου μου στο κρεβατι που πηγα μια φορα στις 1:00 και ξαναγυρισα λιγο πριν τις 5 να δευτερο γυρο, ειχε μολις σχολασει και θα πηγαινε για δευτερη βαρδια σε αλλο σπιτι οποτε την ακολουθησα στην Διδυμου 8 που εκανε την δευτερη βαρδια της και συνεχισαμε εκει.
Κατ αρχην πεντακαθαρη, χαδια, φιλια χωρις ομως γλωσσα (τον λογο μπορειτε να τον φανταστειτε αν διαβασετε παρακατω), τριψιμο πανω μου, σαν να ημουν με την καυλιαρα γκομενα μου.
Κωλο δεν προλαβα να δοκιμασω γιατι δεν κρατηθηκα ουτε τη μια φορα ουτε την αλλη, θα τιμηθει την επομενη φορα.
Να συμπληρωσω οτι μαλλον δοκιμαζει να ενσωματωσει και το τελειωτικο στοματικο στο προγραμμα της αφου το εκανε μαζι μου και τις δυο φορες χωρις κανενα δισταγμο και εκει αποδιδω τα φιλια χωρις γλωσσα (ευτυχως).
Απολαυσε ιδιεταιρα το γλυφομουνι που της εκανα βαζοντας ταυτοχρονα ποτε δυο δαχτυλα στο μουνι ποτε ενα στον κωλο και ποτε ενα στο μουνι κι ενα στον κωλο και πολυ πιθανον να εχυσε κιολας οταν σε καποια στιγμη εκστασης και εν μεσω σπασμων σηκωσε την λεκανη της, πιεσε το κεφαλι μου πανω στην κλειτορειδα της με το ενα χερι και με το αλλο επισε το χερι μου και το πιεσε με δυναμη να μπουν τα δυο δαχτυλα που ειχα στο μουνι της οσο πιο μεσα γινοταν.
Η κοπελα δειχνει να το απολαμβανει και της αξιζει να εχει πελατες που εκτιμουν αυτη της την επιλεκτικη ισως προθυμια στη συμμετοχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2015
μυστη εισαι σιγουρος οτι δουλευει διδυμου8 το απογευμα,γιατι εγω την εχω πετυχη και απογευμα φ40?
Α
αεκαρα
10 Μαρτίου, 2015
μπραβο στο κοριτσι που ενεδωσε στο cim. μη ειστε χυσοφοβικες ,κανουμε παιδακια μ αυτο, ειναι αγνο υλικο.just spit or swallow.
καλα εκανες φιλε που ξαναπηγες καπακι. ποτε δεν ξερεις αν θα ξαναδεις την καθε μια και αν θα εχει την ιδια ορεξη.
11 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ρε σεις αθεοφοβοι...πατε κανετε γλειφομουνι στις κορασιδες???δεν φοβοσαστε τιποτα???για σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα δεν εχετε διαβασει ποτε???για AIDS -HIV??? ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ??? γλειφετε πιανετε κωλοτρυπιδες βαζετε δαχτυλα πλενεστε μετα η εξατμιζονται τα μικροβια??ΜαλακίαΜαλακία
11 Μαρτίου, 2015
εχεις δικιο φιλε parr αλλα οπως λεει το ασμα "την νταμιρα, μου την εμαθε μια χηρα" αμα δοκιμασεις τ απαγορευμενο μια φορα γινεται
εθισμος.το καθε τι γλυκο ειναι επικινδυνο.ειναι μια σταση ζωης.το χειροτερο πραγμα ειναι το γηρας. ουτε συ ο φρονιμος δεν θα γλυτωσεις.
once you go romantic you forget hygienic
12 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και εσένα ρε φίλε τι σε πειράζει το ψωμί σου τρώμε?Χμμμ;Ναι!Ναι!
Α
αεκαρα
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5