Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 70 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τετάρτη, ώρα 18:17
Κατεβαίνω τα σκαλάκια. Δεν υπάρχει κανένας στο μικρό σαλόνι. Κάθομαι στον καναπέ. Εμφανίζεται μια σχετικά αψηλή μπεϊμπυντολλοφορούσα νεαρή ξανθιά, με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, φιλήδονο πρόσωπο, ογκωμένα μαστάρια, σώμα με πιασιματάκια, "δεμένες" ποδάρες, καμπυλωτή κωλάρα, η οποία μ' ενημερώνει πως «δέκα ευρώ είναι. Τσιμπουκάκι, μουνάκι, ισπανικό, ελεύθερα πιασίματα». «Δέκα ευρώ...», ψιθυρίζω, έχοντας ήδη αποφασίσει. «Θες να περάσεις;», ανυπομονεί εκείνη.«Θα περάσω, θα περάσω!», την καθησυχάζω, «Τέλεια, πάμε! 'Ελα να μου κάνεις σεφτέ...», μου αποκαλύπτει ανακουφισμένη. «Ορίστε...», της δίνω το ακριβές αντίτιμο. «Πρόσεχε τι πόδι έχεις!», μου φωνάζει. «Τι να κάνω;». Δεν καταλαβαίνω τι θέλει. «Καλό το πόδι σου λέω; Καλό;», εξηγεί όπως μπορεί. «Α, με το δεξί να μπώ!... 'Αντε!». Τελικά πιάνω το αστείο της και συμμετέχοντας, περνάω στα ενδότερα με το δεξί!... Από πίσω μου την ακούω να γελάει. Χαιρετάω την υπηρεσία. «Ευθεία!», μου λέει η πόρνη. Γυρίζω προς το μέρος της. «Πώς σε λένε;». «Ελένη». Μπαίνω σ' ένα αρκετά ικανοποιητικό δωμάτιο στο βάθος του διαδρόμου.
Η Ελένη έρχεται ύστερα από τέσσερα λεπτά. Διατηρεί την καλή διάθεση που είχε στην υποδοχή. Την αγκαλιάζω και χαϊδεύοντας-χουφτώνοντάς την τη φιλάω-γλείφω στον λαιμό, στα μάγουλα, λίγο στ' αυτί. Με χαϊδεύει κι εκείνη, δίνοντάς μου μερικά επιφανειακά φιλάκια στα αυτά σημεία αφού πρώτα μ' έχει προειδοποιήσει πως φοράει κραγιόν... Στη συνέχεια ζητάει να ξαπλώσω κι έπειτα από θωπείες στ' απόκρυφά μου εφαρμόζει την καπότα στην ημισηκωμένη ψωλή μου ξεκινώντας μια μέτρια πίπα.
«Θες να το βάλεις;», με ρωτάει κάποια στιγμή. Νεύω καταφατικά. Αμέσως ξαπλώνει ανάσκελα απάγοντας τα πόδια. Γονατίζω μπροστά της και παίρνω να παίζω το καυλί μου. Ξεκινάει κι εκείνη να τρίβει περιστροφικά το αιδοίο της κοιτώντας με προκλητικά. Σκύβω και "καρφώνοντάς" την αρχίζω τη γάμευση. Η Ελένη συμμετέχει μ' ευλογοφανή βογγητά και σφιχταγκαλιάσματα. Την αισθάνομαι ν' ανασαίνει δίπλα στ' αυτί μου και σχεδόν ριγώ από ηδονή. Μετά από λίγο, έπειτα από ένα κρεσέντο γαμικών ωθήσεων, χύνω.
Καθώς φεύγει παρατηρώ πως φέρει τρίμπαλ στην οσφύ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2015
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339, fouxter