Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γεια και χαρά μύστες..Ναι!Ναι!Ναι! φουλ καυλομενος ήθελα να χύσω στο στόμα της ιββανας...πήγα απο εκει αλλά ο οίκος ήταν κλειστός Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!...μετά ειπα να πάω στην καμελια να την σκίσω καινει πραγματικά φουλ σεξ και μου δίνει και γλωσσόφιλα ....αλλά ήταν μια άλλη κοπέλα χοντρούλη με φουλ σεξ,δεν θύμαμε όνομα στο ισόγειο ήταν η τζιναΜαλακίαΜαλακία,και βλέποντας τα στανταρακια μου να μειώνονται ειπα να δοκιμάσω την Κορίνα απο φ40, πάω κατευθείαν ,μπαίνω ,καλημέρα μου λει η Τσατσα γεια σας της λεω και αρχίζει το ποίημα, βγαίνουν κλασικά μονικα και Κορίνα ΈρωταςΈρωτας ,( η μονικα χαμογελούσε σημερα ,είχε όρεξη ,πάλι καλα) λεω στην Τσατσα θα περάσω και πετάγετε η μονικα και λέει με εμένα ε ? με εμένα?(το είχε σίγουρο) όχι λεω στην Τσατσα με την Κορίνα θέλω.......η μονικα μου ειπε ξύλο ξύλο...LOL Ναι!Ναι!ΠροσκύνημαΠροσκύνηματο πουτανακι έχει πέσει πολύ η απόδοση της....Γαμήσουμπηκα στο δωμάτιο μετά απο κανένα 5λεπτο έρχεται η Κορίνα,λέει γεια και μου λέει οτι θα μας σκοτώσει η μονικα..Ναι!Ναι!, και μετά αρχίσει την πάρλα μύστες μου,οτι ειμαι καθαρός ,όμορφος καλός και τέτοια ,αρχίζει και μου δίνει κάποια φιλία στο λαιμό και κατευθείαν που δεν το περίμενα αρχίζει τα παθιασμένα γλωσσόφιλα ,παρά πολλά ΈρωταςΈρωτας,μου ειπε οτι δεν κάνει σε όλους ,μόνο αν της αρέσει ο αλός Έρωτας ,μετά με ρωτίσω για καποτα ,της λεω όχι.παλι μου ειπε οτι δεν κάνει σε όλους μόνο στους καθαρούς ....αρχίζει μια καλή πίπα ,δεν την περίμενα τόσο ,ομως με χρήση χεριού έπειτα απο κανένα 4 λεπτό ,της ανοίγω τα πόδια για να την γλυψω μου λει όχι,γιατι είχα πελάτη και δεν θέλω είσαι καλός μου λέει,δν έκανα γλυφομουνι αλλά δεν είχε και πρόβλημα,άρχισαμε στο σεξ σε ιεραποστολικό με πολλα γλωσσόφιλα που τα επίδιωκε αυτή..μετά έρχεται απο πάνω για λιγο και στο τελος της ζητάω κψηλό ,οκ ειπε μπηκα πολυ δύσκολα ομως και για λιγο......της ειπα που να σε χύσω μου λέει στο σώμα Έρωτας ,οκ λεω μου πήρε παλι πίπα και όταν ένιωθα το τελος έχυσα στα βυζια της........και μετά άρχισε η πάρλα ,μου ειπε πολλα πράγματα,οτι δεν της αρέσει η δουλειά αυτή,οτι μπαίνουν πολυ μέσα τρελοί,βρομιάρηδες και τέτοια και οτι θα κάνει αυτήν την δουλειά γι 3 μήνες ( έτσι κατάλαβα ) και θα σταματήσει δεν θέλει ποτέ να ξανακάνει αυτήν δουλειά και αλά τέτοια......θα της ζήταγα το τηλ της για να πάμε για καφέ αλλά δεν μου άρεσε τόσο όσο η μονικα.....μου ειπε να είσαι πάντα καλα και να προσεχείς,φιλί στο στόμα και έφυγε...Αύτα απο την Κορίνα,δεν πιστεύω να ξαναπάω μαζί της αλλά τα λόγια της με προβλημάτισαν και με στεναχώρισαν....τι να πω...τελικά οι πουτάνες έχουν ψυχή δεν ειναι όλες ίδιες......Λύπη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Α
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2015
Άφηνε γλωσσόφιλα,ενώ πρίν είχε πάρει πίπα του αλλουνού...αλλά όχι 69?
Παράξενα πράματα...
09 Μαρτίου, 2015
σιγουρα επαιξε ρολο οτι την προτιμησες απ την αλλη.ειναι κολακευτικο γι αυτην.Παντως δυσκολο πραγμα να ειναι 2 κοπελες και να μην διαλεγεις το στανταρντακι. με πιανει κρυος ιδρωτας και φοβαμαι και το κακο ματι .οσο για την ψυχη,αλλοιμονο ισα ισα που ειναι
ψυχοπονιαρες.Νου και λογικη δεν εχουν.πιστευω θα προλαβω να την δοκιμασω.
09 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Billy13 δεν ειπα οτι δεν με αφησε ,ειπα οτι μ ειπε καλυτερα μην της κανω γλυφωμουνι ..
Α
αεκαρα
10 Μαρτίου, 2015
μα βεβαια γλωσσοφιλα και ακαποτη πιπα μονο μαζι σου επειδη της αρεσες Ναι!Ναι!
11 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γιατι κοροιδευεις φιλ? Δεν το πιστευεις?
Α
αεκαρα
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5