Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 270 10
Μπουρδέλα
198185
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Με την Ανδριάνα είχα να περάσω περίπου 2 χρόνια.
Έχει κάνει πολλά περάσματα από όλες τις πιάτσες και γενικά τη θεωρώ φιλότιμη με καλά σχόλια και κριτικές.
Οπότε δεν έχω να γράψω πολλά.
Ψηλή,μελαχρινή,πιτσιρίκα,αδύνατη με ωραίο βυζί στητό,πρόσωπο μέτριο με γυαλάκια,σαν δασκαλίτσα.
Μπαίνει στο δωμάτιο πολύ ορεξάτη.
Σε κάθε βήμα μου δίνει οδηγίες (εξ’ ου και δασκάλα του σεξ).
Πετάει το στρινγκάκι και αρχίζουμε. «Στάσου όρθιος, μην ξαπλώνεις»
Με χαϊδεύει από πάνω μέχρι κάτω με τα χέρια της ώσπου να καυλώσω και μου κάνει πίπα στα όρθια.
«Όχι στο κρεββάτι»
Με τραβάει να κάτσω πάω στη γυναικεία τουαλέτα (καθρέφτης με συρτάρια) και ξεκινάμε το σεξ εκεί.
Δε βολεύει επειδή είμαι ψηλός.
«Σήκωσε λίγο τα πόδια»
Με πετάει στο κρεββάτι,βγάζει τα τακούνια και με διατάσσει να ανασηκώσω λίγο τα πόδια.
Βάζει τα δικά της ανάμεσα και με καβαλάει με λύσσα.Φωνάζει, χοροπηδά και μου ξεπατώνει την πούτσα.
«Πάμε πισωκολλητό τώρα»
Στα 4 πάλι τα ίδια,φωνές,σπρώξιμο προς τα πίσω, ωραία θέα στον καθρέφτη. Ψιλοαπογοήτευση που δεν τελείωσα ακόμα.
«Πάμε κανονικά»
Ιεραποστολικό με τριψίματα,τα χέρια της στο στήθος μου,της δίνω και καταλαβαίνει εγώ με όλη μου τη δύναμη,βογγάει αλλά δε δυσανασχετεί,συμμετέχει με ένταση.
«Έλα πλάι, εσύ είσαι ο άνδρας»
Ήθελε να ξαναλλάξουμε στάση.
«Έλα πλάι».
«Πώς;» (εγώ).
«Εσύ ξέρεις πως,εσύ είσαι ο άνδρας». Ανασήκωσε το πόδι στην αρχή μετά,μετά το κατέβασε και το κάναμε κάπως… μπρούμητα αυτή και εγώ από πάνω της.
«Τι έχεις πάθει;»
Πάλι δεν τελείωσα γιατί μισή ώρα πριν είχα τελειώσει με άλλη κοπέλα.
Της το παραδέχτηκα…
Από μόνη της πήρε την πρωτοβουλία να μου τον παίξει ενώ με έγλειφε στις ρώγες και τελικά τελείωσα έτσι…
«Ευχαριστώ»
Μου είπε ευχαριστώ 2 φορές πριν αποχωρήσει.
Χρόνος παραμονής 12-13 λεπτά,άνετα,τιμάει το 10αρικο,σωστή επαγγελματίας.
Μπράβο Ανδριάνα (της το είπα) και ευχαριστώ.Τίμια επιλογή.
Έχει κάνει πολλά περάσματα από όλες τις πιάτσες και γενικά τη θεωρώ φιλότιμη με καλά σχόλια και κριτικές.
Οπότε δεν έχω να γράψω πολλά.
Ψηλή,μελαχρινή,πιτσιρίκα,αδύνατη με ωραίο βυζί στητό,πρόσωπο μέτριο με γυαλάκια,σαν δασκαλίτσα.
Μπαίνει στο δωμάτιο πολύ ορεξάτη.
Σε κάθε βήμα μου δίνει οδηγίες (εξ’ ου και δασκάλα του σεξ).
Πετάει το στρινγκάκι και αρχίζουμε. «Στάσου όρθιος, μην ξαπλώνεις»
Με χαϊδεύει από πάνω μέχρι κάτω με τα χέρια της ώσπου να καυλώσω και μου κάνει πίπα στα όρθια.
«Όχι στο κρεββάτι»
Με τραβάει να κάτσω πάω στη γυναικεία τουαλέτα (καθρέφτης με συρτάρια) και ξεκινάμε το σεξ εκεί.
Δε βολεύει επειδή είμαι ψηλός.
«Σήκωσε λίγο τα πόδια»
Με πετάει στο κρεββάτι,βγάζει τα τακούνια και με διατάσσει να ανασηκώσω λίγο τα πόδια.
Βάζει τα δικά της ανάμεσα και με καβαλάει με λύσσα.Φωνάζει, χοροπηδά και μου ξεπατώνει την πούτσα.
«Πάμε πισωκολλητό τώρα»
Στα 4 πάλι τα ίδια,φωνές,σπρώξιμο προς τα πίσω, ωραία θέα στον καθρέφτη. Ψιλοαπογοήτευση που δεν τελείωσα ακόμα.
«Πάμε κανονικά»
Ιεραποστολικό με τριψίματα,τα χέρια της στο στήθος μου,της δίνω και καταλαβαίνει εγώ με όλη μου τη δύναμη,βογγάει αλλά δε δυσανασχετεί,συμμετέχει με ένταση.
«Έλα πλάι, εσύ είσαι ο άνδρας»
Ήθελε να ξαναλλάξουμε στάση.
«Έλα πλάι».
«Πώς;» (εγώ).
«Εσύ ξέρεις πως,εσύ είσαι ο άνδρας». Ανασήκωσε το πόδι στην αρχή μετά,μετά το κατέβασε και το κάναμε κάπως… μπρούμητα αυτή και εγώ από πάνω της.
«Τι έχεις πάθει;»
Πάλι δεν τελείωσα γιατί μισή ώρα πριν είχα τελειώσει με άλλη κοπέλα.
Της το παραδέχτηκα…
Από μόνη της πήρε την πρωτοβουλία να μου τον παίξει ενώ με έγλειφε στις ρώγες και τελικά τελείωσα έτσι…
«Ευχαριστώ»
Μου είπε ευχαριστώ 2 φορές πριν αποχωρήσει.
Χρόνος παραμονής 12-13 λεπτά,άνετα,τιμάει το 10αρικο,σωστή επαγγελματίας.
Μπράβο Ανδριάνα (της το είπα) και ευχαριστώ.Τίμια επιλογή.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Orestis_Kou
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού