Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Κάπου στη Φυλής 40 είχα υπόψη μου ότι εργάζεται μία καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία, Κορίνα την λένε και δεν είναι του Picker.Μιας και είχα αρκετό καιρό να παίξω bowling πήγα να κάνω strike, να χτυπήσω δηλαδή και να ρίξω κάτω την Κορίνα με την μπάλα μου κερδίζωντας τους μέγιστους δυνατούς πόντους.Αν και πέρασα καλά δεν πέτυχα το strike και αυτό είναι ακριβώς που θα περιγράψω τώρα σφαιρικά.
Εμφανισιακά η Κορίνα είναι κοντή,με μαύρα μακρια μαλλιά,στήθη χαλαρά,λευκό δέρμα,και ελάχιστα πιασιματάκια.Τα Ελληνικά της είναι σε σχετικά καλό βαθμό αν και έχει λίγο καιρό στην χώρα μας.Μέσα στο δωμάτιο είναι ευχάριστη και αρκετά επικοινωνιακή.
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο με χαιρέτησε εγκάρδια και άρχισε να γδύνεται.Αγκαλιαστήκαμε και σαν προκαταρκτικά με έγλυψε στο αυτί μου,στον λαιμό μου και στο στήθος μου ενώ είμασταν και οι δύο γονατιστοί επί της κλίνης.Φιλάκια στο στόμα τα απέφυγε σε εμένα ευγενικά.
Ξάπλωσα στο κρεββάτι και η Κορίνα με ρώτησε αν επιθυμω τσιμπούκι με προφυλακτικό η χωρίς.Της απάντησα το δεύτερο και καθάρισε το πέος μου με μωρομάντηλο,της είπα να σκουπίσει και τα δίδυμα για να τα ρουφήξει και αυτά αλλά ευγενικά μου είπε ότι δεν γλύφει αρχίδια. Τώρά τι bowling να παίξει κανείς με Κορίνα και χωρίς μπάλες αυτό σηκώνει συζήτηση.Το τσιμπούκι της Κορίνας σε ταχύτητα ήταν γρήγορο,μετρίου σχετικά βάθους και με χρήση δοντιού,καθώς με ψιλοπόνεσε λίγο.Η αλήθεια είναι ότι το τσιμπούκι θα το προτιμούσα αργό,αισθησιακό,υγρό και πιο βαθύ.Δεν μπορώ να πω λοιπόν ότι με κάλυψε επαρκώς,αλλιώς θα πω ψέμματα και δεν το θέλω.Πέρασμα σε 69 μετά απο προτροπή μου όπου εκεί το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλά δεν μου το έδωσε όλο το μουνάκι της στο πιάτο αλλά ανα διαστήματα τραβιόταν μπροστά,προφανώς για να μην την κάνω να χύσει. Μετά απο λίγο σταμάτησε μόνη της,φάουλ για μένα αυτό και πέρασε προφυλακτικό,χορεύωντας ρυθμικά όσο ήταν απο πάνω μου.Ήμουν έτοιμος να ρίξω την πρώτη βολή με εκείνη απο πάνω μου αλλά αυτή επέμεινε να κάνει τα δικά της.Συγκεκριμένα δεν ανέβηκε απο πάνω μου αλλά μου είπε να την πάρω όπως άλλιως θέλω.Δεύτερο φάουλ.Ακόμα μία κορίνα όρθια.Μάλιστα το αστείο είναι ότι αρχικώς επέμεινε να την πάρω στην στάση 42 δηλαδή αυτή στα 4 και εγώ στα 2. Αυτό το διάβασα απο συναγωνιστή με άλλη κοπέλα νομίζω και όχι την Κορίνα,Καλά τι γίνέται δασκαλεύουν τις κορασίδες στις ατάκες για να αποφεύγουν πραγματάκια; Την πήρα πισοκωλητά με την Κορίνα να βγάζει κάποια προσποιητά βογγητά για να με φτιάξει.Στην συνέχεια την έβαλα σε ιεραποστολικό όπου εκεί στήθηκε καλά και δεχόταν τις βολές αδιαμαρτύρητα.Κάποια γλυψιματάκια στο λαιμό μου μου έκανε ανά αραιά διαστήματα για να μου κρατήσει το ηθικό υψηλά αλλά φιλάκια στο στόμα συνέχισε να μην δίνει.
Μιας και δεν έμεινα αρκετά ικανοποιημένος με το γλύψιμο της κοπέλα αποφάσισα να κάνω χρήση του άλλου μπαλαντέρ που ανακοινώνει κοινώς να δοκιμάσω κώλο.Οπότε στην στάση που ήταν ανασήκωσε τις ποδάρες της και μου έκανε χώρο για να δοκιμάσω την σούφρα της. Έδωσα μερικές βολές σε αυτήν την θέση και για φινάλε διάλεξα να τελειώσω στο σώμα της.Αφαίρεσα προφυλακτικό και της έριξα μία δυνατή βολή μιας και έφυγαν τα χύσια με φόρα σε όλο της το σώμα.Παραλίγο να την βρουν και πρόσωπο με την φόρα που έφυγαν αλλά δυστυχώς εκεί ατύχησα. Τότε αυτή μου είπε "πολλά μωρά" γελώντας, ντύθηκε και αποχώρησε για τον επόμενο γύρο.Το ίδιο έπραξα και εγώ.
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι δεν με κάλυψε ιδιαίτερα και ήταν απλά καλή στις επιδόσεις της πάντα προς αυτό που ψάχνω εγώ.Πιστεύω ότι την Κορίνα πρέπει να την δοκιμάσουν κυρίως οι συναγωνιστές που προτιμούν το πρωκτικό,νομίζω ότι θα τους καλύψει επαρκώς.Αυτοί πιστεύω είναι και οι μόνοι παίχτες που θα κάνουν strike.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2015
κριμα γιατι την ειχα βαλει στο ματι. τουλαχιστον πες μου οτι δεν ειναι γλωσσοκοπανα ,τα αλλα διωρθωνονται. ακους εκει σταση 42.
πες της εχει ακουσει για το 187.
08 Μαρτίου, 2015
Ωραια κριτική σου ειπε κατι κακό όταν την έχυσες στο σώμα?
Α
αεκαρα
08 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Mιλάει αρκετά αλλά προσαρμόζεται.
08 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι.Είπε αυτό που έγραψα στην κριτική.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4