Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την κοπέλα την έχω ξαναπάρει στην Διδύμου με αδιάφορες εντυπώσεις συνεκτιμώντας και το αντίτιμο των 20 €. Βλέποντας την στις βόλτες δεν ήταν δυνατόν να αντισταθώ, είναι όαση στην μετριότητα του Μεταξουργείου.
Λεπτή ψηλή με όμορφο στήθος και τα χαρακτηριστικά γυαλάκια της δεν περνά απαρατήρητη.

Τα δωμάτια γεμάτα οπότε όσο περίμενα στο σαλόνι καυλάντιζε άγρια με αγκαλιές, χάδια, χουφτώματα. Μέσα μου έπιασα τον εαυτό μου να ζηλεύει που το "κορίτσι" μου απροκάλυπτα μπροστά στα μάτια μου την έπεφτε στους περαστικούς. Με την αποχώρηση του προηγούμενου πελάτη η κα Βέρα με έμπασε μέσα αφού έριξε μία με το αρωματικό.
Η αναμονή στο δωμάτιο μεγάλη μια και είχε και άλλον πριν. Την άκουγα ξανά να καυλαντίζει και η ανυπομονησία μου φούντωνε. Επιτέλους ήρθε.
Συστάσεις, και ήρθε πάνω μου αρχίζοντας τριψίματα μη έχοντας βγάλει βεβαίως το στριγκάκι. Χάδια και φιλιά εκατέρωθεν χούφτωμα το απαλό στήθος της και άνοιξε την καπότα για την πίπα. Στήθηκε πλάι μου ώστε να μπορώ να βάζω χέρι σε ότι θέλω. Η πίπα της καλή με λίγο δόντι.

Την έβαλα από κάτω μου και άρχισα χάδια, φιλιά, σε στήθος, λαιμό, χάδια το πρόσωπο της οπότε ανταποκρίθηκε και αυτή.
Επιφωνήματα και μικρά βογγητά αληθοφανή. Συνέχισα σε gfe κλίμα και συνέχισε και αυτή ώσπου άρχισε να κινείται και να τρίβεται σε ρυθμό έντονου πάθους σφίγγοντας με πάνω της, τόσο αληθινή φαινόταν που δεν άντεξα και τέλειωσα ενώ είμασταν σφιχταγγαλιασμένοι.
Όμως η ίδια δεν ήθελε να σταματήσουμε ... συνέχισε στον ίδιο ρυθμό για τουλάχιστον 2' βογγώντας και τρίβοντας δυνατά το μουνί της όσο ήμουν μέσα ακόμη και άρχιζα να χαλαρώνω. Όταν έγινε αισθητή η χαλάρωση μου, σαν να ξύπνησε, σταμάτησε σηκώθηκε βιαστικά, ντύθηκε (το βρακάκι) και με χαιρέτισε με χαμόγελο.

Δεν το περίμενα. Φανταζόμουν ότι θα ήταν πιο τυπική, όπως τότε. Αν είχε 12 για την συμμετοχή θα το έβαζα. Θα μπορούσα να είχα τραβηχτεί μόλις τελείωσα αλλά είχε διάθεση η μικρή και συνέχισα. Δεν είμαι τεκνός 1/2 αιώνα έχω στην πλάτη μου, δεν έχω μαλλιά αλλά διατηρούμαι γυμνασμένος. Δεν είναι φυσικά θέμα εμφάνισης. Το πολύ καυλάντισμα στο σαλόνι ίσως να έφταιξε. Τελικά κακώς ζήλεψα πριν. "Φτιαχνόταν" σιγά σιγά.

Δεν ξέρω αν πρέπει να ξαναπάω .... θα ήθελα αλλά ίσως την άλλη φορά να είναι πιο μαζεμένη ... ή όχι ?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2015
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2015
Και εγω στο 20ρικο δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος!Λύπη Στο 10ρικο δεν την εχω παρει!
02 Μαρτίου, 2015
Κανει ένα safe πρόγραμμα χωρις εξτραδακια γλωσσοφιλα,καραμπαλικια κλπ .Ξεκιναει με δυο-τρια προκατ. γλυψιματα κλπ κυριως λαιμο-στηθος,τσιμπουκι,κανα-δυο στασεις και τελος.Για 10αρικο αξιζει εστω μια φορα να την παρεις καθως το επιπεδο του ρδελου που είναι καλο και της καλλίγραμμης κοπελας είναι ενας καλος συνδυασμος...
Για μενα βασικα είναι ιδια περιπτωση με την Τζωρτζιαννα η οποια ακολουθησε αντιστροφη πορεια απ το 10αρικο της Κολωνου στο 20αρι της Διδυμου αλλα στην ουσια δεν αλλαξε κατι στο πρόγραμμα ότι εκανε κανει οποτε οποιος την πηρε στο 10αρικο δεν αξιζει στο 20αρι.Ετσι και η Αντριαννα τοτε δεν αξιζε τωρα όμως ναι καθως κανει τα ιδια στην μιση τιμη Ματάκι
02 Μαρτίου, 2015
Τελικά οι 40δες είναι fan των καλών κορασίδων του Μεταξουργείου!
Ενδιαφέρουσα η κριτική σου, θα την έχω στα υπόψιν!
Ε και σε φόλα να πέσεις (αρκεί ο χώρος να είναι αποδεκτός στην καθαριότητα, πράγμα σπάνιο για Μετάξι) δεν αξίζει να κλαις το 10ρικο!
N
Ntountaras
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3