Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα σε όλους..μετά απο την καμελια την αποτυχημένη συνάντηση ειπα να πάω στον έρωτα μου,την μονικα.ΈρωταςΝαι!..πήρα το λεωφορεία και έφτασα ,πολλά ορκ μαζεμένα μπαινόβγαιναν απο τα μπουρδελα,εγω πήγα κατεύθυαν στο φ40....κλασικά η μονικα και η Κορίνα ....και η Ηδια γαμάτη Τσατσα Ναι!Ναι!Ναι!.....πληρώνω ,μπαίνω μέσα στο σκοτεινό και άσχημο δωμάτιο περιμένω κανένα 5 λεπτό και έρχεται η μονικα..ΈρωταςΈρωτας..ευδιάθετη φαινόταν ,μου λει τι κανείς αν κάνει κρύο και τέτοια,μου είπε οτι είμαι κούκλος ΈρωταςΈρωτας..όλα καλα μέχρι εδώ ,πάω να την φιλήσω στο στόμα και με απόφυγε ευγενικά,εκεί έφαγα πίκρα ΛύπηΧμμμ;,δεν ειπα τιποτα...τις προηγούμενες φορές μου είχε δώσει για αυτό.....αρχίζει ένα καλό στοματικό χωρίς καποτα αλλά πολύ γρήγορα Χμμμ;Χμμμ; δεν ξέρω γιατι....μου έβαλε καποτα ,την έστησα σε ιεραποστολικό και μου είπε σιγά σιγά γιατι πονάω.......Χμμμ;Χμμμ;εκει ξενέρωσα.....1 φορά μου το λέει....μπαίνω μέσα σιγά σιγά ,ωραια αίσθηση ,άρχισε να βγάζει φωνές Ναι!Ναι! έπειτα της ειπα να έρθει απο πάνω....με το ζόρι δέχτηκε μου ειπε οτι ειναι πολύ κουρασμένη ,τι να πω είχα ξενερώσει πολύ άσχημα ΛύπηΛύπη πάλι ιεραποστολιστο και μετά στα 4 .....για να μην τα πολύ λεω της ειπα να σε χύσω στο στόμα το οποίο και αυτό δέχτηκε με το ζόρι ,έκανε πως δεν άκουγε...Μαλακία:Μαλακία...κωλο δεν ήθελα είχα ξενερώσει ( που ειναι η εποχές που τον έπαιρνε όλο μέσα και τα χυσια στο στόμα και της άρεσε?) τελος, μου ειπε οτι δουλεύει όλοι μέρα και ειναι πολύ πολύ κουρασμένη μου έδωσε ένα φιλί και έφυγε....ΈρωταςΈρωτας....ντύθηκα ,πήγα να φύγω είδα την Τσατσα η οποία με χερετησε ,,και απο το πουθενά εμφανίστηκε η μονικα και μου ειπε γεια σου γεια σου μωρό μου..ΈρωταςΈρωτας...λολ...Ναι!Ναι!
Η κοπέλα έχει χαλάσει δν ξέρω τι φταίει ορέξη δεν έχει,γλωσσόφιλα δν μου δίνει ..τελος παντός...είχα μια χάλια εβδομάδα στα μπουρδελα θέλω να πιω για να ξεχάσω..την άλλη φορά παίζει να πάρω το ΚορινακιΈρωταςΈρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Α
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2015
γεια εμενα μου χει τυχει μερικες φορες ενω ειχα παει 4-5 φορες με την ιδια κοπελα ξαφνικα να τροω ξενερα και οχι μονο με μια... δε ξερω ισως δε θελουν να πηγαινουν με τον ιδιο πελατη συναιχια τι να πωΧμμμ;Χμμμ;
S
skatharozoumhs
02 Μαρτίου, 2015
Για πιο λόγο? αντίθετα πιστεύω έτσι χτίζουν σταθερή πελατεία Ναι!Ναι!...ΕΣΥ έχεις πάει με την συγκεκριμένη πρόσφατα να μου πεις συμπεριφορά? η αν κάποιος αλός έχει πάει να στείλει μήνυμα,αν μπορεί..Κουλ
Υστερόγραφο, μου μίλαγε και πολύ ρουμανικά που με νευρίασε για τι δεν ξέρω τι μου έλεγε,μπορεί να με έβριζε..ΘυμόςΜαλακία
Α
αεκαρα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2