Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 171 10
Μπουρδέλα
135371
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η Αννούλα,είναι η γνωστή στυλιάρο/κορασίδα που εργαζόταν για αρκετό καιρό στο Μεταξουργείο.
Από σώμα,είναι ακριβώς ο ορισμός του στυλιαριού...
Τέρμα αδύνατη....στητό κωλάκι...και μικρά βυζάκια που χωράνε ακριβώς,στην παλάμη...
Επέστρεψε με πολύ ξανθό μαλλάκι που την κολακεύει...
Όλο έλεγα να την πάρω,αλλά έφυγε πριν μήνες και την είχα χάσει...
Μόλις την είδα...σεληνιάστηκα...πλήρωσα - ρώτησα αν κάνει 69 αλλά είπαν όχι - επιτόπου και μπήκα δωμάτιο...
Στο 5λεπτο ήρθε μέσα...έπεσε πάνω μου και άρχισε να μου γλύφει στήθος και λαιμό...
Συνέχισε φτάνοντας στο καυλί μου και έκανε ένα υποτυπώδες "ισπανικό"...που όμως με καύλωσε...
Πέρασμα προφυλακτικού και πίπα μικρής διάρκειας,αφού ήμουν έτοιμος...
Της είπα να με καβαλήσει...το έκανε και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με δύναμη και ωραίους αναστεναγμούς...
2η στάση,ιεραποστολικό με αυτήν να με τραβάει μέσα της και να μου δίνει συνεχόμενα φιλάκια - όχι γλωσσόφιλα - ...με τα ωραία χειλάκια της,
να βεντουζάρουν στα δικά μου...
3η και τελευταία στάση πισωκολλητό,με αρκετή ένταση - φάνηκε να γουστάρει...αφού μου έλεγε "Ναι έτσι,γάμα με " - μέχρι που τελείωσα...
Το καλό ήταν ότι δεν έφυγε επιτόπου,αλλά με άφησε μέσα της μέχρι να στραγγίσω εντελώς.....
Συμπέρασμα:
Πολύ τίμια...καθαρή και εργατική...
Αν και δεν κάνει 69,θα ξαναπάω...διότι γαμιέται με όλο της το είναι - δεν ξέρω αν είναι γενικά έτσι,γιατί είχα πάει καθαρός και είχα ξυριστεί/πριν μπω μάσησα και μια τσίχλα (όλα αυτά είναι κόλπα του φίλου μου BMWPOWER )...
Χρόνος παραμονής 12 λέπτά...πολύ καλός χρόνος,χωρίς ενόχληση από τσα2...
Από σώμα,είναι ακριβώς ο ορισμός του στυλιαριού...
Τέρμα αδύνατη....στητό κωλάκι...και μικρά βυζάκια που χωράνε ακριβώς,στην παλάμη...
Επέστρεψε με πολύ ξανθό μαλλάκι που την κολακεύει...
Όλο έλεγα να την πάρω,αλλά έφυγε πριν μήνες και την είχα χάσει...
Μόλις την είδα...σεληνιάστηκα...πλήρωσα - ρώτησα αν κάνει 69 αλλά είπαν όχι - επιτόπου και μπήκα δωμάτιο...
Στο 5λεπτο ήρθε μέσα...έπεσε πάνω μου και άρχισε να μου γλύφει στήθος και λαιμό...
Συνέχισε φτάνοντας στο καυλί μου και έκανε ένα υποτυπώδες "ισπανικό"...που όμως με καύλωσε...
Πέρασμα προφυλακτικού και πίπα μικρής διάρκειας,αφού ήμουν έτοιμος...
Της είπα να με καβαλήσει...το έκανε και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με δύναμη και ωραίους αναστεναγμούς...
2η στάση,ιεραποστολικό με αυτήν να με τραβάει μέσα της και να μου δίνει συνεχόμενα φιλάκια - όχι γλωσσόφιλα - ...με τα ωραία χειλάκια της,
να βεντουζάρουν στα δικά μου...
3η και τελευταία στάση πισωκολλητό,με αρκετή ένταση - φάνηκε να γουστάρει...αφού μου έλεγε "Ναι έτσι,γάμα με " - μέχρι που τελείωσα...
Το καλό ήταν ότι δεν έφυγε επιτόπου,αλλά με άφησε μέσα της μέχρι να στραγγίσω εντελώς.....
Συμπέρασμα:
Πολύ τίμια...καθαρή και εργατική...
Αν και δεν κάνει 69,θα ξαναπάω...διότι γαμιέται με όλο της το είναι - δεν ξέρω αν είναι γενικά έτσι,γιατί είχα πάει καθαρός και είχα ξυριστεί/πριν μπω μάσησα και μια τσίχλα (όλα αυτά είναι κόλπα του φίλου μου BMWPOWER )...
Χρόνος παραμονής 12 λέπτά...πολύ καλός χρόνος,χωρίς ενόχληση από τσα2...
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Την αποκαλούμε έτσι,λόγω περίεργης φατσούλας...
Να'σαι καλά...