Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 171 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Αννούλα,είναι η γνωστή στυλιάρο/κορασίδα που εργαζόταν για αρκετό καιρό στο Μεταξουργείο.
Από σώμα,είναι ακριβώς ο ορισμός του στυλιαριού...Προσκύνημα
Τέρμα αδύνατη....στητό κωλάκι...και μικρά βυζάκια που χωράνε ακριβώς,στην παλάμη...Γλώσσα
Επέστρεψε με πολύ ξανθό μαλλάκι που την κολακεύει...

Όλο έλεγα να την πάρω,αλλά έφυγε πριν μήνες και την είχα χάσει...
Μόλις την είδα...σεληνιάστηκα...πλήρωσα - ρώτησα αν κάνει 69 αλλά είπαν όχιΚεφάλι σε τοίχο! - επιτόπου και μπήκα δωμάτιο...

Στο 5λεπτο ήρθε μέσα...έπεσε πάνω μου και άρχισε να μου γλύφει στήθος και λαιμό...
Συνέχισε φτάνοντας στο καυλί μου και έκανε ένα υποτυπώδες "ισπανικό"...που όμως με καύλωσε...

Πέρασμα προφυλακτικού και πίπα μικρής διάρκειας,αφού ήμουν έτοιμος...
Της είπα να με καβαλήσει...το έκανε και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με δύναμη και ωραίους αναστεναγμούς...

2η στάση,ιεραποστολικό με αυτήν να με τραβάει μέσα της και να μου δίνει συνεχόμενα φιλάκια - όχι γλωσσόφιλα Εμμμμ - ...με τα ωραία χειλάκια της,
να βεντουζάρουν στα δικά μου...

3η και τελευταία στάση πισωκολλητό,με αρκετή ένταση - φάνηκε να γουστάρει...αφού μου έλεγε "Ναι έτσι,γάμα με Γλώσσα " - μέχρι που τελείωσα...
Το καλό ήταν ότι δεν έφυγε επιτόπου,αλλά με άφησε μέσα της μέχρι να στραγγίσω εντελώς.....Προσκύνημα

Συμπέρασμα:

Πολύ τίμια...καθαρή και εργατική...
Αν και δεν κάνει 69,θα ξαναπάω...διότι γαμιέται με όλο της το είναι - δεν ξέρω αν είναι γενικά έτσι,γιατί είχα πάει καθαρός και είχα ξυριστεί/πριν μπω μάσησα και μια τσίχλα (όλα αυτά είναι κόλπα του φίλου μου BMWPOWER Γερο-μύστης )...
Χρόνος παραμονής 12 λέπτά...πολύ καλός χρόνος,χωρίς ενόχληση από τσα2...Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2015
Εγραψες μπιλι....... Mια νότα χαμόγελου για κάθε πικραμένη ψυχή!!
28 Φεβρουαρίου, 2015
"μαϊμουδάκι/πιθικάκι" *

Την αποκαλούμε έτσι,λόγω περίεργης φατσούλας...ΚαπέλοΓλώσσα
28 Φεβρουαρίου, 2015
Μυστη billy το να ειμαστε καθαροι και οχι βρωμανασες το θεωρω στανταρντ και οχι κατι plus. Εξαλλου μονο εμεις εχουμε να κερδισουμε απο αυτο ακομα και στα ρδελα του 10ρικου. ;)
28 Φεβρουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ Ναύαρχε...είσαι από τους λίγους,που πραγματικά έχουν καταλάβει τι ακριβώς γίνεται γύρω του...Ματάκι
Να'σαι καλά...Καπέλο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4