Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 129 10
Μπουρδέλα
120314
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
...αντίκρυσα 2 ώριμα καμπυλώδη κολπικά σαρκία , ονόματι ειρήνη και σοφία ή κατερίνα και σοφία θα σας γελάσω.
διάλεξα την μπαμπάτσικη κοκκινομάλα με της καμπυλότητες και με χιούμορ είπα στην άλλη κοπέλα ότι "σε απογοήτευσα εσένα" , και μάλλον μου "είπε καναδυό χριστοπαναγίες στη γλώσσα της " , αλλά και έτσι να είναι who cares ?!
...στο δωμάτιο διέθεσε τις μαστοκαμπυλότητες της στα λειχικά μου ένστικτα και έτσι τα παρασυμπαθητικό άνοιξε τους σφιγκτήρες γεμίζοντας αργά αργα τα βολοσηρραγώδη αυλοσωμάτια με ζεστό αίμα , τεντώνοντας το εντέριο...
μου ανταπέδωσε τις λειχίες και επιδώθηκε σε μια υπέροχη ακάλυπτη πεολειχία , περινεολειχία και ελαφρά πρωκτολειχία ---> να σαι καλά κοριτσάρα μου !
ανέβηκε ευχάριστα επι του πέους και με δυο παραλλαγές μια προς τα όπισθεν και μια τείνοντας προς τα εμπρός με οδήγησε σ'ένα ευχάριστο οργαστικό σπασμό και μου έκανε τη χάρη να εξαφανιστεί μετά...
...έφυγα σαν κλέφτης ευγνωμονώντας τον διάβολο για το ευφοριστικό οπιοειδές που απολάμβανα στο δροσερό αέρα , χωρίς την παραμικρή φοβία ή μυική σύσπαση απο κάποια υποχρέωση ή εισβολή κάποιου ανεπιθύμητου προσώπου στην ιδιωτική μου σφαίρα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2015
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Γιατι ?
Απλό. Ζούμε στιγμιαίως μία μικρή λυτρωση απο το "πρωκτικο σταδιο" που τόσο (άθελα μας) είχαμε εγκλωβιστεί και καταπιεστεί απο την ΜΑΝΑ.
Δέν κατηγορώ την όποια ΜΑΝΑ.
Συνεπικουρώ με την ανακούφιση . Είναι ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ οταν βρίσκει τον στόχο της.
οπότε είναι πάντα ευχάριστο για μένα να υπάρχουν αφορμές , για εξέλιξη της σκέψης
thnx
Κι εγω τα τελευταια 2.1/2 χρόνια εχω εμπλακή στην αναζήτηση . Προτιμω δε την Ελληνική ορολογία .
Εξ'αλλου η Σανσκριτικη λεξη τσάκρα , ΤΡΟΧΟΣ στα Ελληνικά εγραφη χάριν
της φρασεως : ευφοριστικό οπιοειδές , οπου ηθελα να συνδέσω την γεννετήσια περιοχή με το γαστρεντερικό
οπου και έλαβε χωρα η ευφορία χάριν εκκλήσεως του οπιοειδους , προφανως β' ενδορφίνης.
Με μιά φράση : Οσο μπορώ, θα γαμώ να λυτρωθω .
η ηδονή για μένα είναι η άρση της ενδοαυλικής πίεσης ενός κοίλου σπλάγχνου
μέσω εκκένωσης του περιεχομένου του (είτε μιλάμε για έντερο ή σπερματοδόχες κύστεις)