Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κατεβηκα τα λιγα σκαλοπατακια και εισηλθα στο σαλονι του ημιυπογειου οικου ανοχης.Καθισα στον ξυλινο καναπε και η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την Μονικα και την Κορινα.Για την Μονικα ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα και κωλος ενω για την Κορινα ελευθερο στοματικο και κωλος.Μου εκανε κλικ το σαλοναρισμα της Κορινας και ηταν προαγγελος καλης καταθεσηςΚουλ.Διαλεξα την Κορινα γιατι την θεωρω πιο ομορφη , εχει πιο ωραιο προσωπο απο την Μονικα.Η Κορινα ειναι μια νεαρη Ρουμανα με μακρυ μαυρο μαλλι που φτανει κατω απο τους ωμους , μετριο σε ομορφια γλυκο προσωπο , μικρα πεσμενα βυζακια , λευκο δερμα και σωμα με πιασηματακια.

Πληρωσα και περασα στο δωματιο.Εβγαλα τα ρουχα μου και ξαπλωσα στο κρεβατι.Μετα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Κορινα.Αρχισε αμεσως να μου μιλαει στα Ελληνικα.Μιλαει σχετικα καλα Ελληνικα.Φαινονταν απο την αρχη οτι υπαρχει χημεια μεταξυ μας και το γαμησι θα εκτυλιχτει σε gfe κλιμαΓλώσσα.Η κοπελα εβγαλε το μαυρο στρινγκακι της και αμεσως ξαπλωσε πανω μου.Ανησυχησα λιγο μην ακουμπησει το κεφαλι της πουτσας στα μουνοχειλα της.Ευτυχως αυτο δεν εγινε.Αυτη αμεσως με πλησιασε με το προσωπο της σε αποσταση αναπνοης και με ειχε φαει με το βλεμμα της.Τα πρωτα φιλια δεν αργησαν να ξεκινησουν.Φιλιομασταν βαθια και παθιασμεναΈρωτας.Φιλιομασταν με παραλλαγες και οχι μονοτονα.Της αρεσουν πολυ τα γλωσσοφιλα! Αλλο που δεν ηθελα και εγω! Την ειχα παει αγκαλια και την χουφτωνα και ταυτοχρονα φιλιομασταν.Την χουφτωνα και της εβαζα δαχτυλο στο μουνακι και στην κωλοτρυπιδα.Ειχε βαλει πολυ κρεμα σε μουνι και κωλο.Η ολη φαση ηταν πολυ χαλαρη και η κοπελα δεν εδειχνε να αγχωνεται για τον χρονο που κυλουσε.Ηταν λες και ημουν με την κοπελα μου.Υστερα η κοπελα κατεβηκε πιο χαμηλα και ηθελε να ξεκινησει την ακαποτη τσιμπουκοδρομια αλλα εγω της ειπα να περασει προφυλακτικο.Αυτη ξαφνιαστηκε και δυσανασχετησε!Ναι! Ηθελε να με πιπωσει ακαποτα!Ναι!

Μου περασε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια μετρια πιπα.Το καλο ειναι οτι ειχε αργο και αισθησιακο ρυθμο.Μου ρουφουσε αργα το καυλι και κρατουσε την βαση του με το χερακι της.Υστερα απο επιθυμια μου αρχισε να γλυφει και να ρουφαει τα μπαλακια μου.Το εκανε με παραλλαγες , μια τα εγλυφε και μετα τα ρουφουσε.Με ειχε κατακαυλωσει με το καραμελωμα! Μου εγλυφε και την πουτσα απο τον κορμο μεχρι το κεφαλι.Οταν σταματησε την πιπα , ηρθε παλι πανω μου και αρχισε να με ξαναφιλαει.Ειναι πολυ αγαπησιαρικο μωρακι.Ειμασταν αγκαλιασμενοι και μιλουσαμε και φιλιομασταν.Αποφασισα να περασω στο γαμησι γιατι ο χρονος περνουσε.

Την γυρισα ανασκελα και της τον εχωσα στην ιεραποστολικη σταση πρωτα στο μουνακι.Εχει λιγο αξυριστο μουνακι , οχι ομως αντιαισθητικο.Την γαμουσα σε αργους ρυθμους και ειχα καταβει χαμηλα για να συνεχισουμε τα γλωσσοφιλα.Την γαμησα λιγο απο μουνι και της ζητησα να μου δωσει το κωλαρακι της.Αυτη δεχτηκε προθυμα.Σηκωσα το ποδι της στον ωμο μου και προσπαθησα να της τον χωσω στο κωλαρακι.Ειναι ομως αρκετα στενη και η χοντρη μου πουτσα δεν εμπαινε μεσα.Την εστησα στα τεσσερα για να γινει πιο ευκολα η εισοδος.Αυτη στηθηκε καλα και μου τουρλωσε τον κωλο της.Της εβαλα λιγο το κωλοδαχτυλο για να την ανοιξω.Της τον εχωσα και σιγα σιγα καταφερα να μπω στο κωλαρακι τηςΚατσικογάμης.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους για να μην την πονεσω και την τραβουσα απο τα μαλλια.Η κοπελα ηταν υποταγμενη στις ορεξεις μου.Κατεβηκα πιο χαμηλα και η κοπελα γυρισε το κεφαλι της.Την γαμουσα απο τον κωλοΚατσικογάμης και ταυτοχρονα γλωσσοφιλιαζομαστανΈρωτας παθιασμενα! Ηταν πολυ ρομαντικη σκηνη!Έρωτας Δεν αντεξα πολυ ωρα και αρχισα να χυνω μεσα στον κωλο της.Αυτη περιμενε μεχρι να ολοκληρωσω.Παραμειναμε αγκαλιασμενοι μεχρι να πεταξω ολα τα φλοκια.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Η κοπελα ντυθηκε , ειχαμε λιγο social time σε χαλαρους ρυθμους , μου εδωσε ενα τελευταιο φιλακι , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Κορινα ειναι μια κοπελα μετριας εμφανισης.Ειναι ομως καθαρη κοπελα και στο πρωκτικο σεξ δεν ειχαμε ατυχημα με μερεντα.Δεν ειναι καμια μουναρα αλλα εχει αξιοπρεπες σωμα και γλυκο προσωπακι.Εχει σφιχτο σωμα αλλα το αρνητικο σημειο στην εμφανιση της ειναι τα νερυλιασμενα βυζια της.Η κοπελα ομως κερδιζει σε επιπεδο υπηρεσιων! Αν μετατρεψει το ελευθερο στοματικο σε τελειωτικο τοτε θα ειναι ο ορισμος του vfm! Αλλα και τωρα την θεωρω μια πολυ καλη και τιμια επιλογη στην περιοχη της Φυλης! Ειναι μια ευγενικη , θερμη και αγαπησιαρα ιεροδουλη.Δινει προθυμα τον κωλο της , κανει ωραιο καραμελωμα στα αρχιδια και ειναι προθυμη σε φιλια στο στομα.Επισης δεν προσπαθει να αποφυγει το ελευθερο στοματικο.Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης και ηταν λες και ημουν με την γκομενα μου! Η ευγενικη τσατσα δεν ενοχλησε.Αν θελετε καλες υπηρεσιες και δεν βαζετε πανω απο ολα την εμφανιση , τοτε αξιζει να την τιμησετεΓερο-μύστης.Η κοπελα μου ειπε οτι σε περιπτωση παρτουζας με την Μονικα δεν δινει γλωσσοφιλα για να μην μαθευτει!Ματάκι Αν πατε με ξυρισμενη την πουτσα και τα αρχιδια τοτε θα περασετε καλα!Ναι! Ανεβηκα τα λιγα σκαλοπατια και βγηκα ευχαριστημενος στην οδο Φυλης.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κορίνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2015
ωραία κριτική. εύγε!
η μόνικα καταπίνει 50 κιλά σπέρμα τη μέρα και δεν πρέπει να μάθει ότι η αλλη φιλιέται;
άβυσσος η ψυχή της πουτάνας
25 Φεβρουαρίου, 2015
Φίλε να είσαι καλα για την αντικειμενική και ωραια κριτική που έγραψες και μας βοηθάς στην αναζήτησή κορασίδων που αξίζουν...και πάλι μπράβο για την ωραια κριτική...ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΝαι!Ναι!
Α
αεκαρα
25 Φεβρουαρίου, 2015
ΕΠΟΣ.........ΕΥΓΕ!!!!!
02 Μαρτίου, 2015
φοβερη κριτικη !!! να ρωτησω, τιμη 20 ε + πρωκτικο ποσο?? , επισης γιατι δεν δεχτηκες ακαπ?
02 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κοιτά φίλε στην φυλή είτε απλό είτε φουλ 20 ευρώ κάνει...Ναι!Ναι!
Τώρα για το ακαποτο λογικά φοβάστε ο φίλος μην κολλήσει κατι...
Υστερόγραφο ,τα γλωσσόφιλα τα έχουν και οι 2 κοπελεςς
Α
αεκαρα
02 Μαρτίου, 2015
Ολα στο 20ρικο φιλε pavlos23.Εγω δεν δινω εξτρα λεφτα!Καπέλο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6