Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ιάσωνος 20, δεξιά. Απογευματινή 29 Ιανουαρίου. Είναι ωραίο καυλάκι η Σάρα, αλλά πολύ ξινίλα αδερφέ μου. Καστανό, αδύνατο, όμορφο στο πρόσωπο, βυζιά 2αρια, σώμα κανονικό, πολύ πιτσιρίκα. Στο σαλόνι έχει ένα ύφος λες και της έχει σκοτώσει τη μάνα και τον πατέρα. Δε θα την έπαιρνα γιατί φαινόταν φόλα, αλλά είχα πολλές καύλες και δεν είχα δει κάτι άλλο να μου κάνει κλικ. Στο δωμάτιο μπήκε παγωμένη. Έβγαλε μόνο το βρακάκι και της ζήτησα εγώ να βγάλει το σουτιέν (ψιλοτσατίστηκε). Μου πέρασε κατευθείαν προφυλακτικό και έκανε μια αξιοπρεπή πίπα μέχρι να μου τον σηκώσει.
Με ρώτησε τι στάση θέλω, έβαλε πολλή κρέμα και ξεκινήσαμε ιεραποστολικό. Της ζήτησα να έρθει λίγο πιο κάτω για να μη κτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και μούτρωσε. Από συμμετοχή κλασσικό πτώμα, αλλά τουλάχιστον με κοιτούσε στα μάτια και όχι στο υπερπέραν… Πέρασαν 8-9 λεπτά, ακούστηκε η τσατσά και εκείνη μου λέει «time finish». Δεν είχα καμιά όρεξη να τσακωθώ για ένα 10αρικο και να σπαστώ, πετάχτηκα σαν ελατήριο και της είπα οκ, άλλη φορά θα τελειώσω. Έφυγε μάλλον ευχαριστημένη. Την έκανα τη μαλακιά, εντάξει, απλά άκυρο στη μικρή. Το δωμάτιο καλό, η τσατσά μαλάκω κι αυτή αφού φώναξε πριν το 10λεπτο.
Σορρυ που γράφω τις κριτικές τώρα,αλλα είπα να συνεισφέρω κ εγώ! Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σάρα
D
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού