Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 13.05. Την Κορίνα την έχω δεί άλλες 2-3 φορές στις βόλτες μου αλλά δεν είχα αποφασίσει να την τιμήσω . Σήμερα την έψαξα για να την τιμήσω και σημαντικό ρόλο έπαιξε , τα καλά λόγια που μου είπε για αυτήν ο πολύ καλός φίλος crazy ivan.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Η Κορίνα είναι μία μελαχρινή Ρουμάνα 21 ετών , έχει κανονικό σώμα και 2άρι πεσμένο και νερουλιασμένο βυζί , όπως είδα εκ των υστέρων όταν και αφαίρεσε τον στηθόδεσμο της. Μιλάει ελληνικά. Ήρθε στο δωμάτιο όπου την περίμενα όρθιος. Την αγκάλιασα και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό , σε απόπειρα μου να την φιλήσω στο στόμα ανταπέδωσε αρχικά με κλειστά τα χείλη. Εβγάλε τα εσώρουχα της και κάθισε στην άκρη του κρεβατιού , εγώ ήμουν ακόμη όρθιος μπροστά της. Αφού με φίλησε στην περιοχή της κοιλούμπας μου , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , αρχικά η πίπα της με πολύ χέρι , αλλά στην συνέχεια σταμάτησε να το χρησιμοποιεί από μόνη της και ρούφαγε τον πούτσο μου σε ικανοποιητικό βάθος. Την σταμάτησα , την έπιασα από τους ώμους και την έγειρα να ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι. Κατέβηκα χαμηλά ανάμεσα στα πόδια της. Εκεί είδα φάτσα κάρτα το ροζουλί παντελώς άτριχο μουνάκι της , άρχισα να την γλύφω κάτι που την αναστάτωσε , μου τραβούσε το κεφάλι αλλά εγώ συνέχιζα να την γλύφω , άρχισε σπασμούς και όντως υγράθηκε και με παρακάλεσε να σταματήσω για να μην τελειώσει.. . αλήθεια ψέματα , ποίος ξέρει. Ανέβηκα προς τα πάνω και έγλυψα για λίγο τα πεσμένα βυζάκια της ενώ τώρα από μόνη της επιδίωξε να μου δώσει γλωσσόφιλα , έτριβα τον καυλωμένο πούτσο μου στα μουνόχειλα της και αυτή αναστέναζε.

Πέρασμα προφυλακτικού και για αρκετή αρκετή ώρα να γαμιόμασταν σε ιεραποστολική στάση και ανταλλάσαμε γλωσσόφιλα. Την γύρισα και την έστησα στα τέσσερα , την πήρα για λίγο πισωκολλητά , βγήκα από το μουνάκι της και επιχείρησα να χώσω τον πούτσο μου στο κωλαράκι της, 2-3 προσπάθειες αποτυχημένες , μίας και επειδή ήταν σφιχτή αλλά και δεν είχε φέρει κάν κρέμα μαζί της. Με τα πολλά κατάφερα κα μπήκα την γάμησα λίγο αλλά ο πούτσο μου επειδή δεν είχε το κορμί της και πολύ καλή στάση , γλιστρούσε έξω. Γύρισε από μόνη της ανάσκελα , ανασήκωσε λίγο το κορμί της , έπιασε τον πούτσο μου με το χέρι της και τον τοποθέτησε σιγά σιγά στην κωλοτρυπίδα της , αφού έμεινα για λίγο ακίνητος , άρχισα να την γαμάω με αυξανόμενο ρυθμό μέχρι που έχυσα. Μόλις τελείωσα με άρπαξε από το κεφάλι μου έδωσε δύο πεταχτά φιλιά και μωρομάντιλο για να βγάλω το προφυλακτικό.

Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12 λεπτά , πέρασα γενικά καλά αν και με χάλασε λίγο το βυζί της , είναι δεκτική προσπαθεί να έχει συμμετοχή , η πίπα της ήταν αρκετά καλή και έδωσε κώλο χωρίς να κλέψει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2015
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Φεβρουαρίου, 2015
γλυφομουνι σε μπουρδελο? και ετριβες τη τσαμπου στο μουνι της ακαποτα ? Μαλακία ή Ναι! εχω απορια αν ειναι καθαρη...
23 Φεβρουαρίου, 2015
καλα γλυφομουνι ολες κανουν...τωρα το προβλημα ειναι το 2 που λες......
Α
αεκαρα
24 Φεβρουαρίου, 2015
Προφανως ετριβε τον κορμο του πεους στα μουνοχειλα οποτε δεν παιζει το παραμικρο θεμα.Τωρα οσον αφορα το γλυφομουνι καλα πρωτη φορα διαβαζεις εδώ μεσα για 69 και γλυφομουνι και σου κανει τοσο εντυπωση Χμμμ; Μαλλον πρεπει να εισαι καινούργιος στο σαιτ Ναι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3