Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Έπειτα απο πολύ ψάξιμο στο site είδα και εγώ τις κριτικές της αλιονας....αρκετές κριτικές και καλές επίσης...και λεω δεν γαμιεται ας πάω να την δοκιμάσω Ναι!Ναι!...κατέβηκα στους δρόμους της Αθήνας πήγα στη διδιμου και μπήκα στον οικο...η Τσατσα μου παρουσίασε την αλιονα....μια μιλφ 50+ απο Ρωσία όπως μου είπε...δν θα πέρναγα αλλά λεω οι συναγωνιστές του site κάτι θα ξέρουν..Ναι! δίνω το20 και περνάω ..μετά απο λιγο έρχεται η αλιονα και αρχίζει να μου μιλάει αρκετά για διαφορά...οτι είμαι πολύ όμορφος ,οτι πριν είχε έναν πελάτη 80ετων και τέτοια Μαλακία..στα του αγώνα τώρα η αλιονα άρχισε με φιλία σε όλο το σώμα ρώγες Κόιλια και μετά έφτασε στο πέος μου ....αρχίζει και μου ρουφάει τα αρχιδια ..όπα λεω εδώ είμαστε Έρωτας αλλά μετά αρχίζει μια πίπα με πολύ δόντι με ενοχλούσε αφόρητα ..αλλά δεν της ειπα κάτι για να μην την προσβάλω ...μου έχει τύχη και άλλου ,τι να πω Χμμμ;Χμμμ; κανονικό πέος έχω...έπειτα της ζήτησα 69 το οποίο δέχτηκε ,πολύ καθαρό μουνι αλλά το δόντι στην πίπα με ενοχλούσε και της ζήτησα να έρθει απο πάνω ..οκ δεν ένιωθα και τιποτα και δεν μπορούσα να βλέπω την φάτσα της Money Mouth της ειπα στήσου στα τέσσερα το οποίο έκανε και έφαγε ένα σκληρό γαμισι μέχρι που τελιωσα..μου είπε καλό μεσημέρι και έφυγε...
Τώρα θέλω να κάνω μια παρατήρηση στους συναγωνιστές ,οτι θα σας πρότεινα να βαθμολογητέ αντικειμενικά μια κορασίδα όχι ο ένας να βάζει 10 στην ομορφιά και ο αλός 5 ..Γιατι μπερδεύεται τους άλλους ...η μιλφ αλιονα προσπαθει να σε ικανοποίηση αλλά απο εμφάνιση δεν λει τιποτα...τώρα έχω βρει τα στανταρακια μου στο Ρεμούνδου 21 όπου η ιββανα κάνει 100καλυτερη deep πίπα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Α
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2015
απορω με το γουστο σας ρε χιστες ; ουτε μεθυσμενος και τσαμπα δεν της τον εδινα
22 Φεβρουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ειπα και παραπανω στην κριτικη οτι πηγα μονο με το σκεπτικο οτι γιατι ειχε 70+ κριτικες θα ειναι καλη..δεν με ενδιεφεραι η εμφανιση...Ναι!Ναι!ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Α
αεκαρα
(Updated: 22 Φεβρουαρίου, 2015) 22 Φεβρουαρίου, 2015
Η Αλιόνα να κάνει 69? Παράξενο..Και σου είπε καλό μεσημέρι-πρωι δηλαδη πήγες? Αυτή δουλεύει σχεδόν πάντα απογευματα..Anyway,όταν είχα πάει τελευταία φορά οι υπηρεσίες ήταν σε υψηλά επίπεδα όπως περιγράφουν οι περισσότερες κριτικές.

*Και κάτι ακόμη,η Αλιόνα είναι ουκρανή,μήπως πήγες με την Αντριάννα που είναι από Ρωσία?
24 Φεβρουαρίου, 2015
Επρεπε να τελειωσεις στο στομα της!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4