Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 362 10
Μπουρδέλα
348303
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Έπειτα απο πολύ ψάξιμο στο site είδα και εγώ τις κριτικές της αλιονας....αρκετές κριτικές και καλές επίσης...και λεω δεν γαμιεται ας πάω να την δοκιμάσω ...κατέβηκα στους δρόμους της Αθήνας πήγα στη διδιμου και μπήκα στον οικο...η Τσατσα μου παρουσίασε την αλιονα....μια μιλφ 50+ απο Ρωσία όπως μου είπε...δν θα πέρναγα αλλά λεω οι συναγωνιστές του site κάτι θα ξέρουν.. δίνω το20 και περνάω ..μετά απο λιγο έρχεται η αλιονα και αρχίζει να μου μιλάει αρκετά για διαφορά...οτι είμαι πολύ όμορφος ,οτι πριν είχε έναν πελάτη 80ετων και τέτοια ..στα του αγώνα τώρα η αλιονα άρχισε με φιλία σε όλο το σώμα ρώγες Κόιλια και μετά έφτασε στο πέος μου ....αρχίζει και μου ρουφάει τα αρχιδια ..όπα λεω εδώ είμαστε αλλά μετά αρχίζει μια πίπα με πολύ δόντι με ενοχλούσε αφόρητα ..αλλά δεν της ειπα κάτι για να μην την προσβάλω ...μου έχει τύχη και άλλου ,τι να πω κανονικό πέος έχω...έπειτα της ζήτησα 69 το οποίο δέχτηκε ,πολύ καθαρό μουνι αλλά το δόντι στην πίπα με ενοχλούσε και της ζήτησα να έρθει απο πάνω ..οκ δεν ένιωθα και τιποτα και δεν μπορούσα να βλέπω την φάτσα της της ειπα στήσου στα τέσσερα το οποίο έκανε και έφαγε ένα σκληρό γαμισι μέχρι που τελιωσα..μου είπε καλό μεσημέρι και έφυγε...
Τώρα θέλω να κάνω μια παρατήρηση στους συναγωνιστές ,οτι θα σας πρότεινα να βαθμολογητέ αντικειμενικά μια κορασίδα όχι ο ένας να βάζει 10 στην ομορφιά και ο αλός 5 ..Γιατι μπερδεύεται τους άλλους ...η μιλφ αλιονα προσπαθει να σε ικανοποίηση αλλά απο εμφάνιση δεν λει τιποτα...τώρα έχω βρει τα στανταρακια μου στο Ρεμούνδου 21 όπου η ιββανα κάνει 100καλυτερη deep πίπα...
Τώρα θέλω να κάνω μια παρατήρηση στους συναγωνιστές ,οτι θα σας πρότεινα να βαθμολογητέ αντικειμενικά μια κορασίδα όχι ο ένας να βάζει 10 στην ομορφιά και ο αλός 5 ..Γιατι μπερδεύεται τους άλλους ...η μιλφ αλιονα προσπαθει να σε ικανοποίηση αλλά απο εμφάνιση δεν λει τιποτα...τώρα έχω βρει τα στανταρακια μου στο Ρεμούνδου 21 όπου η ιββανα κάνει 100καλυτερη deep πίπα...
αεκαρα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
*Και κάτι ακόμη,η Αλιόνα είναι ουκρανή,μήπως πήγες με την Αντριάννα που είναι από Ρωσία?