Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 270 10
Μπουρδέλα
198238
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πιο τσαχπίνα από την συστεγαζόμενη Αντριάννα καυλάντισε και στο σαλόνι, παρότι το μάτια μου δεν ξεκόλλαγαν από τα στήθη της άλλης που χαζογελούσε, επέλεξα την Έλενα.
Γύρω στο 1.60 μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους και συμπαθές πρόσωπο, απογοήτευση το στήθος της το οποίο είναι μικρό μεν αλλά χαλαρό, έχει όμως ποπό που σε ανταμείβει, στρογγυλό και σφιχτό.
Στο δωμάτιο γδύθηκε και ήρθε πάνω μου, ξεκίνησε το "πρόγραμμα" του οίκου φιλιά, τρίψιμο με το στηθάκι της σε πούτσα και γύρω περιοχή, ωραία πίπα με ελάχιστο χέρι στο τέλος και δοαρκείας, ξεκίνησα με ιεραποστολικό όπου και τελείωσα εκεί λόγω πρότερης αποχής.
Καλή αίσθηση ο κόλπος της , χάδια , πεταχτά φιλιά, καλά βογγητά σε ποσότητα και αληθοφάνεια (για όποιον αρέσκεται) μία σύντομη τυπική καλή συνάντηση που όμως θα ξεχαστεί.
Σημειώνω ότι και τα δύο πιπίνια τα παίρνεις με 20 € ... τώρα αν με 40 € ερχόταν και η κα Βέρα να βάζει τάξη θα ήταν η απόλυτη παρτούζα.
Γύρω στο 1.60 μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους και συμπαθές πρόσωπο, απογοήτευση το στήθος της το οποίο είναι μικρό μεν αλλά χαλαρό, έχει όμως ποπό που σε ανταμείβει, στρογγυλό και σφιχτό.
Στο δωμάτιο γδύθηκε και ήρθε πάνω μου, ξεκίνησε το "πρόγραμμα" του οίκου φιλιά, τρίψιμο με το στηθάκι της σε πούτσα και γύρω περιοχή, ωραία πίπα με ελάχιστο χέρι στο τέλος και δοαρκείας, ξεκίνησα με ιεραποστολικό όπου και τελείωσα εκεί λόγω πρότερης αποχής.
Καλή αίσθηση ο κόλπος της , χάδια , πεταχτά φιλιά, καλά βογγητά σε ποσότητα και αληθοφάνεια (για όποιον αρέσκεται) μία σύντομη τυπική καλή συνάντηση που όμως θα ξεχαστεί.
Σημειώνω ότι και τα δύο πιπίνια τα παίρνεις με 20 € ... τώρα αν με 40 € ερχόταν και η κα Βέρα να βάζει τάξη θα ήταν η απόλυτη παρτούζα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2015
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αντριάννα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2015
Είναι και δικό μου στανταράκι,αλλά απουσιάζει συχνά,εύχομαι για λόγους εκτός υγείας!
Ε
Επιρρεπής
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1