Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 290 10
Μπουρδέλα
249103
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έπειτα απο μια κουραστική εβδομάδα είπα να εκτωνοθω λιγο..είχα ακούσει οτι η καμελια απο Φωκαίας έδινε κωλο ,μου άρεσε κιόλας λέω ας πάω...μόλις μπήκαν είδα μια άλλη κοπέλα με χάλια πρόσωπο αλλά ωραίο σώμα έδινε και κωλο..αλλά λεω άστο..και έφυγα...πήγα κατευθείαν στην τζουλια που ήξερα οτι ήταν εκεί ....είπα στην Τσατσα θέλω δυο φορές σερί με την κοπέλα οκ μου είπε, έδωσα το 40 και περίμενα ανυπομονετικά την κορασίδα...ειρθε μέσα ,άρχισε να με γλύφει στο στήθος και στο λαιμό όπως έκανα και εγώ και μετά άρχισε μια πολλή καλή πίπα ,έγλυψε και τα αρχιδια μου για κάμποση ώρα,έβγαλε την γλώσσα της και χτύπαγε τον πουτσο μου πάνω της έπειτα σηκώθηκα και μου έσπερνε πίπα στα όρθια ...69 πλέον δεν κάνω σε μπουρδελο το φοβάμε...μου πέρασε καποτα και πρώτη στάςη ιεραποστολικο ,ωραία αίσθηση δεν πιστεύω να είχε βάλει κρέμα...αρκετή συμετοχη έλεγε και βρωμμολογα ωραία πουτσα έχεις ,γαμισε με έτσι και τέτοια..έπειτα ξανά πίπα..και μετά με καβάλησε πολύ καλή ,με αρκετά βογκητά (δεν ξέρω αν ήταν αληθινά ,πως τα αναγνωρίζω δεν ξέρω)..έπειτα στα 4 ..και μετά της ζητάω κωλο και στήνετε πλαγιά με την τρομερή κολαρα της...μπήκα εύκολα ωραία αίσθηση αλλά δεν αντέχει πολλή μου έλεγε να γυρίσουμε σε μουνι...λιγο μουνι και πάλι κωλος στα 4 ..δεν άντεχα άλλο είχα κουράστηκη κιόλας της λεω έλα να σε τελειώσω αρχίζει πάλι την πίπα και μου τράβαγε μαλάκια μέχρι να χύσω όπως και έγινε στα βυζια της..Μου λει θα βγω και θα ξαναέρθω σε λιγο οκ της λεω...και τώρα πέχτυκε πουστια απο την Τσατσα..ερχεται ξανά η κορασίδα μέσα και μου λει επειδή κάτσαμε μέσα 20 λεπτά τώρα μας μένουν μόνο 10 ..ακούστε εκει δεν φταίει η κοπέλα αλλά οκ δεν είπα τιποτα...της λεω πάρε μου πίπα και γλύψε τα αρχιδα και αυτό έκανε με πάθος μετά απο αρκετή δυσκολία τελιωσα για 2 φορά..αυτά, δεν ξέρω αν έκανε λάθος η όχι η τσατσα...Ακούω άποψης απο τους βετεράνους..
αεκαρα
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Ωραίος..
ενας φιλος απο εδω ο Ntountaras ειχε πει οτι δεν εχει κολησει τιποτα απο τα 20 χρονια που παει σε μπουρδελα γιατι 1 δεν γαμαει ακαποτα και 2 δεν κανει γλυφομουνι...
Υστερόγραφο: μωλις τωρα παρατηρησα μια πιπιλια στο αριστερο μερος του λαιμου μου..ΛΟΛΛΛΛ απο το ρομαντικό γαμισι