Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 362 10
Μπουρδέλα
348397
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Δε νομιζω να χρειαζονται συστασεις για την εμφανιση της Αλιονας είναι γνωστη σε ολους,
ωστοσο μετα από αρκετο καιρο που εχω να την δω μπορω να πω ότι εχει ομορφυνει,το κοντο
πλατινε μαλλι της παει πολύ,το σωμα για την ηλικια της πολύ καλο...
Εισοδος της Αλιονας στο δωματιο οπου ξαπλωσε πανω μου και αρχισε να με γλυφει σε λαιμο
πηγαίνοντας προς τα κατω την πληροφορησα ότι δε θελω να κανω σεξ μαζι της και απλα να βαλει
ολη της την τεχνη για να απολαυσω την πιπα της... αυτή μου εκλεισε το ματι και αρχισε να
ασχολειτε με το πεος μου,δε μπορω να εκφρασω την χαλαρωση και την ηδονή που ενιωθα εχοντας
το πουλι μου μεσα στο υγρο και ζεστο στομα της τα τινάγματα των ποδιων μου όταν τον εβαζε ολο
μεσα στο στομα της και την γλωσσα να περναει γυρω γυρω από το ποθτσοκεφαλο..
τα μπαλακια μου μεσα στο στομα της με χτυπήματα από την γλωσσα της.
Όταν εχυνα αρχισε ένα ρουφηγμα νιωθωντας να μου τραβαει ολο το σπερμα από μεσα μου,
τα εφτυσε στο νιπτηρα και μου ειπε δε νομιζω να εμεινε τιποτα μεσα ε ;; χαμογελώντας.
Φευγοντας δε με ενοιαζε τιποτα-δε σκεφτομουν τιποτα παρα μονο ένα χαμογελο
στο στομα μου και μια εγκεφαλικη ικανοποιηση των ορεξεων μου.
ωστοσο μετα από αρκετο καιρο που εχω να την δω μπορω να πω ότι εχει ομορφυνει,το κοντο
πλατινε μαλλι της παει πολύ,το σωμα για την ηλικια της πολύ καλο...
Εισοδος της Αλιονας στο δωματιο οπου ξαπλωσε πανω μου και αρχισε να με γλυφει σε λαιμο
πηγαίνοντας προς τα κατω την πληροφορησα ότι δε θελω να κανω σεξ μαζι της και απλα να βαλει
ολη της την τεχνη για να απολαυσω την πιπα της... αυτή μου εκλεισε το ματι και αρχισε να
ασχολειτε με το πεος μου,δε μπορω να εκφρασω την χαλαρωση και την ηδονή που ενιωθα εχοντας
το πουλι μου μεσα στο υγρο και ζεστο στομα της τα τινάγματα των ποδιων μου όταν τον εβαζε ολο
μεσα στο στομα της και την γλωσσα να περναει γυρω γυρω από το ποθτσοκεφαλο..
τα μπαλακια μου μεσα στο στομα της με χτυπήματα από την γλωσσα της.
Όταν εχυνα αρχισε ένα ρουφηγμα νιωθωντας να μου τραβαει ολο το σπερμα από μεσα μου,
τα εφτυσε στο νιπτηρα και μου ειπε δε νομιζω να εμεινε τιποτα μεσα ε ;; χαμογελώντας.
Φευγοντας δε με ενοιαζε τιποτα-δε σκεφτομουν τιποτα παρα μονο ένα χαμογελο
στο στομα μου και μια εγκεφαλικη ικανοποιηση των ορεξεων μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2015
Καλά ρε,εκεί κατέληξες; Respect...