Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 81 10
Μπουρδέλα
117592
Γενική βαθμολογία
3.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
ΜΑΚΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ !!! κι εξηγούμαι: την προηγούμενη φορά που είχα πάει πήρα το Αλβανάκι το ξανθό (Βίκυ νομίζω το λέγανε), μου έδωσε και κωλαράκι, στενό ήταν, σεμνό, καλοσυνάτο, λίγο ασχημούλι αλλά το τιμούσε το 20ρικο. Επειδή δε δούλευε αυτή τη φορά, κιάλαρα τη μελαχρινή (είναι ομολογουμένως πρόστυχα όμορφη και καβλιάρα) και είπα να περάσω. ΤΡΑΓΙΚΟ ! Τον είχα βγάλει και περίμενα: μπαίνει μέσα, βγάζει το βρακάκι της, αρχίζει να μου τον παίζει λίγο, σε καμιά 20ριά δευτερόλεπτα περνάει το σκουφάκι κι αρχίζει μια ανιαρή και χαλαρή πίπα. Ούτε χάδια, ούτε γλείψιμο παραπέρα, μόνο πάνω κάτω να τελειώνουμε. Με τα χίλια μου γίνεται ατσάλι, και ανεβαίνει πάνω μου. Κι εδώ 1 λεπτό σκάρτο στάθηκε, μετά κατεβαίνει και στήνεται στα 4 να της τον βάλω. Της τον έβαλα παιδιά αλλά έσπρωχνε τόσο πολύ προς τα πίσω που δεν μπορούσα να της τον καρφώσω κανονικά. Πήγαινα όλο και πιο πίσω, με τους προσαγωγούς να πονάνε, οπότε ... έπεσε ο Μήτσος. Της το λέω, με ξινοκοιτάζει, "καλά, να δούμε τι θα γίνει" μου λέει και ξαναρχίζει την απαίσια πίπα της... Ήταν τόση η βαρεμάρα που έβγαζε και το σιχτίρι, που μετά από κανένα 2λεπτο, την έστειλα από κει που ήρθε ! Της τα είπα κιόλας, ότι αυτό δεν είναι επαγγελματίας, δεν ξέρει να κάνει τίποτα και μου απαντάει "2 χρόνια είμαι δω, κανείς δεν μου το'χει πει αυτό"! ε βέβαι μωρή καριόλα, τα Πακιστάνια τι να σου πούνε που γαμούν μια φορά το χρόνο ...
Η τύπισσα είναι απαράδεκτη, όχι γιατί είναι αδιάφορη (πολλές είναι έτσι στη Φυλής) αλλά γιατί δεν είναι επαγγελματίας: ο πελάτης πρέπει να αισθάνεται άνετα, να μην τον θίγεις και να έχεις ένα καλό λόγο. Μάλλον η πουτανίτσα δεν το έχει καταλάβει αυτό, οπότε ας μείνει με τους μελαμψούς πελάτες της. Συναγωνιστές, μακριά: θα κλαίτε τα λεφτά σας...
Η τύπισσα είναι απαράδεκτη, όχι γιατί είναι αδιάφορη (πολλές είναι έτσι στη Φυλής) αλλά γιατί δεν είναι επαγγελματίας: ο πελάτης πρέπει να αισθάνεται άνετα, να μην τον θίγεις και να έχεις ένα καλό λόγο. Μάλλον η πουτανίτσα δεν το έχει καταλάβει αυτό, οπότε ας μείνει με τους μελαμψούς πελάτες της. Συναγωνιστές, μακριά: θα κλαίτε τα λεφτά σας...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Φεβρουαρίου, 2015
Φολαρα η Ναντια!!! Τα εχω γραψει και εγω!
TOMMY DEVITO
08 Φεβρουαρίου, 2015
Aπαραδεκτη εντελώς η τυπισσα φαίνεται οτι είναι φολα απο το σαλόνι κάθεται παντα σαν κλαμενο Μούνι μες τα νεύρα και την μιζέρια απο τις χειρότερες μακριααα
E
erastis01
10 Φεβρουαρίου, 2015
Ο ορισμός της ΦΟΛΑΣ, πως την κρατάνε ακόμα εκεί? Και να πεις ότι έχει και δουλειά? Πάντα άδειο το μαγαζί και μια λεπτομέρεια. Την χαλάει όταν μπούμε στο μαγαζί και πάμε να κάτσουμε, με τη μια σηκώνεται και μπαίνει στον άλλο χώρο...
cretan_nudist
12 Φεβρουαρίου, 2015
Δύο φορές που πήγα στο τριεθνές (μία στο αριστερό και μία στο μεσαίο) ο χώρος θυμίζει Μεταξουργείο ή μάλλον σας προτρέπω στο επίσημο βίντεο των Prodidy του τραγουδιού Breath για να καταλάβετε. Κανονικά δεν έπρεπε να κοστολογείται στα 20 αλλά στο 15ρικο (για να μην πω 10ρικο και φανώ αυστηρότατος). Έλεος ούτε μια μπετούγια να κλείνουν οι πόρτες και να βάζει σφήνα το τακούνι για τάκο η γκόμενα. Δεν επαναλαμβάνομαι, έχω ήδη ανεβάσει δύο κριτικές για το εν λόγω μαγαζί.
N
Ntountaras
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4