Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 232 10
Μπουρδέλα
224887
Γενική βαθμολογία
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Απόγευμα Παρασκευής και ειπα να δοκιμασω με την Ντενισα που είχα δει χτες σε βόλτα και νόμιζα οτι ηταν μια μιλφ που είχα δει πριν κάνα τρίμηνο στο φυλής 65Α αλλά τελικά δεν ηταν.Έτσι χτυπάω κουδούνι και ανοίγει πόρτα η ίδια η Ντενισα μου λέει εγώ είμαι εντάξει της λέω δίνω το20€ και περιμένω δωμάτιο μετα απο λίγο ερχεται η Ντενισα και προσπαθει να βάλει σε λειτουργια το κλιματιστικό αλλά τίποτα έλα της λέω δεν πειραζει.ξεκινά με κάποια εντελώς χλιαρά προκαταρκτικά ανύπαρκτα και στη συνέχεια με ρωτά πως θέλω τσιμπούκι με η χωρίς της λέω με Κάπουα.Μου κανει ενα μέτριο τσιμπούκι με χερι αλλά ανεκτό στη συνέχεια με ρωτά πως θέλω να στηθεί την τοποθετώ σε ιεραποστολικη στάση αρχιζω να της το χωνω και καθώς πλησιαζω τα βυζια μου ερχεται μια άσχημη οσμή προφανώς δεν ειχε πλυθεί τραβιεμαι πίσω εχοντας αρχισει να πεφτω μετα καθώς της σηκώνω τα πόδια που ηταν ψιλομαυρα απαίσια εικόνα για γυναικά μου έρχεται αλλη μια μυρωδιά και εκεί ξενερωσα εντελώς σταματάω και αυτή χαζογελοντας μου λέει θες βιαγκρα την κοιτάζω και της απαντώ και εσύ θες μπάνιο αυτή επειδή δεν μιλάει Ελληνικά δεν κατάλαβε κάτι είπε στα Ρουμανικά και σηκωνομαι ανοίγω την βρύση πλένω τα χέρια και τα παπαδιά μου και της δειχνω το νερό και μετα δειχνω αυτή θέλοντας να της δώσω να καταλάβει οτι πρεπει να πλυθεί.Γελασαμε λίγο τουλαχιστον.Γενικά ηταν μια αποτυχημενη επιλογή ρίσκο που δεν βγήκε μες στο πρόγραμμα και αυτά συμβαίνουν.Καλη συνέχεια να έχετε και τύχη στίς επόμενες καταθέσεις που θα πραγματοποιησετε
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2015
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού