Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι , Μαρία άκουγα και Μαρία δεν έβλεπα , δυο τρείς φορές που πέρασα δεν την πέτυχα , σήμερα την πέτυχα .Πρόκειται για μια κοπέλα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή στα όρια του κοκαλιάρα με μικρό βυζί , εμφανισιακά δεν μου άρεσε , αλλά είπα να εμπιστευτώ για άλλη μια φορά την κριτική του συναγωνιστή professorx .

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο το οποίο είναι μετριότατο , έβγαλα τα ρούχα μου και φρεσκαρίστηκα στον νιπτήρα , αυτή την φορά δεν έπλυνα για πολύ ώρα τον πούτσο μου γιατί απ ότι φαίνεται ενοχλείτε κάποιος με αυτό Έρωτας Η Μαρία είχε άλλον πελάτη έτσι την περίμενα περίπου 15 λεπτά . Ήρθε στο δωμάτιο η Μαρία , είναι ρουμάνα κοντά στα 26 , δεν μιλάει καθόλου ελληνικά ούτε αγγλικά έτσι σχεδόν όλη την ώρα είναι αμίλητη.
Έβγαλε το μαύρο στρίνγκ και ήρθε δίπλα μου , με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει στο στόμα έχοντας κλειστά τα μάτια , συνέχισε στον λαιμό και στο στήθος , δεν έδειξε να βιάζεται καθόλου , της έβαζα χέρι στο μουνάκι της όσο και στην κωλοτρυπίδα της και δεν ενοχλούταν καθόλου. Έφτασε ποιο χαμηλά , δεν με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό αλλά πήρε κατευθείαν τον πούτσο μου στο στόμα της. Η πίπα της μετριότατη , με αρκετό χέρι και δόντι ενώ εναλλάξ έκανε και περάσματα από τα αρχίδια μου.

Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση την ανέβασα από πάνω , έδινα εγώ τον ρυθμό ανεβοκατεβάζοντας την πάνω στον πούτσο μου , δεν είχε κάποια συμμετοχή αλλά είναι δεκτική και υπάκουη , αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , αρχικά την πήρα πισωκολλητα από μουνί , την σφυροκοπούσα δυνατά και αν και λεπτή είχε ανοχές , συνέχισα για λίγο και μετά χωρίς να της πώ κάτι της τον έχωσα στον κώλο που τον πήρε σχεδόν άνετα χωρίς μάλιστα να χρησιμοποιήσει την κρέμα που έφερε μαζί της. Την γάμισα για 2-3 λεπτά από κώλο και στην συνέχεια βγήκα από μέσα της , σηκώθηκα πήρα χαρτί και αφαίρεσα το προφυλακτικό , αυτή με κοιτούσε , της έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα , ανέβηκα από πάνω της και έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της , άρχισε να μου γλύφει τον πούτσο αργά , πήρα τον πούτσο μου στο χέρι μου και παίζοντας τον έχυσα στο στόμα της όσο και στο πρόσωπο της , κάτι που δέχτηκε κυνικά και αδιαμαρτύρητα , απλά σηκώθηκε πήγε πήρε χαρτί σκουπίστηκε και έφυγε για τον επόμενο πελάτη.

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 15 λεπτά , η Μαρία δεν βιάζεται καθόλου , δεν έχει συμμετοχή αλλά είναι δεκτική και υπάκουη , εμφανισιακά είναι μετριότατη αλλά με βάση τις υπηρεσίες που προσφέρει μόνο με 10 ευρώ , είναι πολύ καλή επιλογή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, pistolpit, @.Dod0s και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2015
+1Ματάκι
06 Φεβρουαρίου, 2015
στο αριστερο ή το δεξιο μπουρδέλο την πέτυχες?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2