Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Την Μονικα-Χριστινα την εχω παρει 3 φορες συνολικα την μια με το ονομα Χριστινα προ καιρου και τις άλλες δυο ως Μονικα.Για την περιγραφή της με καλυπτει πλήρως ο συναγωνιστης από κατω οποτε δεν θα επαναλάβω και γω.Λοιπον η γκομενα είναι οντως τρελη προσποιητα βεβαια και σκοπο εχει να σε ξεπετάει γρηγορα και να παει στον επομενο.Κανει δυνατο καυλαντισμα στο σαλονι σχεδόν παντα με κολοτριψιματα,χουφτωματα ακομα και φιλια στο στομα με σκοπο να σε κανει να περασεις.Εγω την τελευταια φορα που την πηρα ουσιαστικα φτιαχτηκα απ την φαση στο σαλονι αν και ηξερα ότι μεσα θα ηταν ξεπετα με τον τροπο της...Μπαινει λοιπον δωματιο και την υποδεχομαι στο ορθιο.Ημουν ηδη ψιλοκαβλωμενος οποτε της κανω ένα μινι χούφτωμα όπως ημασταν ορθιοι.Κατοπιν με προτρεπει να παμε στο κρεβατι.Εκει προκατ μηδεν και παει να βαλει λαστιχο.Το βαζει και με ρωτάει θες πιπα?περιμενοντας να της πω όχι.Της ειπα ότι θελω και η τυπισσα μου εκανε μονο για μερικα δευτερα και ηταν και της πλακας.Στη συνεχεια μονη της στηθηκε για ιεραποστολικο και εκει μου το επαιζε τρελη και καβλωμενη με τραβαγε πανω της ανταλλάξαμε μερικα γλωσσοφιλα Ντροπή όλα αυτά μεσα σε μια ενταση και γρηγοραδα σαν να μας κυνηγάνε.Εν το μεταξυ ολο να λεει χυσε και χυσε θελοντας ετσι με τον και καλα καβλωτικο τροπο της να με κανει να τελειωσω ενώ μεσα είμασταν λιγα λεπτα μονο.Φυσικα ο σκοπος της ηταν να με ξεπεταξει οσο πιο γρηγορα μπορει.Την πηρα και στα τέσσερα οπου εκει εφαγε και τα σκαμπηλια της ετσι για να μαθει Θυμός και καπως ετσι ηρθε το τελος.Γενικα ένα αγχωτικο και με ενταση γαμησι το οποιο δεν θα ξανατιμησω.ΑΑ και το κορυφαιο όταν εφευγε απ το δωματιο γυρναει και μου κανει σσσ μην πεις τιποτα για τα γλωσσοφιλα με πονηρια και ετσι Μαλακία Που να το πω δηλαδή να βγαλω ντουντουκα στο Μεταξι "Μαγκες η Μονικα δινει γλωσσοφιλα".Η τυπισσα είναι όπως λεω και στον τιτλο τρελοφολοξεπετα την οποια δεν προτείνω πλεον.Πιο παλια ηταν καλυτερη αλλα χαλασε...

Υ.Γ Παντως προχτες το χαρηκα καθως ενας συναγωνιστης την ειχε πολύ ωρα στο δωματιο και όταν βγηκε ηταν ξενερωμενη η φατσα της τελειως χαχααχ Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού