Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πήγα στο συγκεκριμένο μπουρδέλο, για πρώτη φορά, μετά από πληροφορίες για κοντοπούτανο που έδινε κουλούρι.

Η τσατσά κρυμμένη κάπου στο βάθος πέταξε ένα :"η κοπέλα είναι στο δωμάτιο" και δεν ξανακούστηκε.

Αφού γέμισε το σαλόνι με Ινδοπακιστανούς εμφανίστηκε το γυφτοκοντοπούτανο.

Συμπαθητικό με μικρό βυζάκι, χειλάρες και πεταχτό κωλαράκι.

"Τσιμπουκι, πισοκολλητό, ελεύθερα πιασίματα και ΚΩΛΟ , 15 ευρώ" αυτοδιαφημίστηκε.

"Και κώλο?" διευκρινίζω. "Ναι" μου λέει.

Δίνω το 15άρι και περνάω.

Μπαίνει στο δωμάτιο και με το που μου τον πιάνει (χωρίς να είναι ακόμη σηκωμένος) αρχίζει : "Και πού θα το βάλεις αυτό?" και "Είναι πολύ χοντρό" κλπ

Μετά από 20 δευτερόλεπτα πίπα, γυρίζει κατευθείαν σε ιεραποστολικό.

Ακολουθώ , ενώ εκείνη κοίταγε αδιάφορα το ταβάνι, αλλά μετά από λίγο πάω να την γυρίσω σε πισοκολλητό.

"Είναι μεγάλο και θα πονάω" μου λέει και αντιστέκεται.

Φυσικά δεν μασάω και την γυρίζω . Το θέαμα ήταν καυλωτικό, μιάς και διαθέτει μικρό και στρογγυλό κολαράκι με καλοδουλεμένο σουφράκι.

Αφού τη σφυροκόπησα δυνατά (και της έφυγε η βαρεμάρα..) άρχισε να παραπονιέται να τελειώνω και ότι πονάει κλπ.

"Ωραία" της λέω "να το βάλουμε κώλο και τελειώνα αμέσως"

"Απολείεται" μου λέει "είναι πολύ μεγάλο"

"Βρε καλή μου... βρε χρυσή μου.... το κωλαράκι σου είναι δουλεμένο... το ξέρω το επάγγελμα και είμαι προσεκτικός.."

Τίποτα, ανένδοτη.

Εκεί τα πήρα στο κρανίο και την πλάκωσα σε ένα πεντάλεπτο πισοκολομπρούμητο, ώσπου τελείωσα, ενώ εκείνη κόντευε να σκίσει το μαξιλάρι από το δάγκωμα.

Πιστεύω ότι μετά που το καλοσκέφτηκε θα κατάλαβε ότι θα ήταν καλύτερα να είχε δώσει κώλο για μισό λεπτό.

Πάντως αν το μέγεθός σας είναι κανονικό (σύμφωνα με τα κριτήρια της πουτάνας)νομίζψ ότι θα το ευχαριστηθείτε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2008
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού