Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή απόγευμα , μπήκα στον οίκο και με υποδέχτηκε η πάντα ευγενική υπηρεσία , μαζί της βγήκε στο σαλόνι και η Βαλέρια , η οποία έχει αδυνατήσει πάρα πολύ αλλά πιά σαλονάρει με πολύ αέρα σκέρτσο και νάζι ενώ η γκάμα των εσωρούχων της έχει μεγαλώσει. Κάτσε να δείς και την καινούργια κοπέλα μου είπε , ρωσιδούλα δύο βδομάδες δουλεύει. Η Νάντια είναι μια μελαχρινή κοπελίτσα κοντούλα με μακρύ ίσο μαλλί το όποιο στο σαλονάρισμα το έχει και κρύβει τα μικρά της βυζάκια , θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή DEVITO ότι είναι ποιο όμορφη στο πρόσωπο από την Αλίνα(καμιά σύγκρισή με την Αλίνα που δεν της πηγαίνει το ξανθό κατά την γνώμη μου καθόλου ενώ έχει και χαλασμένα δόντια )αλλά όχι και ότι μοιάζουν στο σώμα , η Νάντια είναι πιο κοντή από την Αλίνα , πιο γεμάτη , χωρίς βέβαια να έχει καν πιασίματα , και βέβαια η κωλάρα της είναι σαφέστατα πιο “γεμάτη” από της Αλίνας .
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο να δοκιμάσω πάλι κάτι καινούργιο. Η Νάντια δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο , μεγάλο πρόβλημα το ότι δεν μιλάει ελληνικά ενώ τα αγγλικά της αν έλεγα ότι είναι φτωχά θα την κολάκευα…πιστεύω ότι με την Βαλέρια γρήγορα θα μάθει τουλάχιστον τα βασικά όπως πολύ γρήγορα έκανε και η Βαλέρια.
Με πέτυχε να πλένομαι κα με περίμενε όρθια , αφού σκούπισα τα χέρια μου και τα έτριψα να ζεσταθούν για να μην την παγώσω αγγίζοντας την , την πλησίασα και την αγκάλιασα , άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και στα βυζάκια της , επιχείρησα να την φιλήσω αλλά αρκεστήκαμε σε πεταχτά φιλιά , την γύρισα και της μάζεψα τα φιλιά και άρχισα να την φιλάω στον αυχένα ενώ με το χέρι μου έτριβα το μουνάκι της πάνω από το εσώρουχο της. Άρχισε να αναστενάζει και έδειχνε να της αρέσει , μετά την φίλαγα στους ώμους ενώ ελαφρά δάγκωνα την σάρκα της πλάτης της , έδειχνε να μου έχει παραδοθεί τελείως…. Της έβγαλα το μαύρο στρίνγκ που φορούσε έσκυψα από πίσω της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της για πολύ λίγο , την ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι για να μπορώ πιο άνετα να απολάυσω το μουνάκι της , καθόταν αμίλητη και δεχόταν τα χάδια μου μόνο αναστενάζοντας.
Ξάπλωσα και την έφερα από πάνω μου , με την σειρά της άρχισε να με φιλάει σε λαιμό και στήθος , τα φιλιά της έφτασαν μέχρι και την κοιλούμπα μου , εκεί σταμάτησε έπιασε το προφυλακτικό το άνοιξε και μου το φόρεσε. Ξεκίνησε πίπα με αρκετά αργό ρυθμό και αρχικά λίγο μονότονη , σταδιακά βελτιώθηκε αλλά ποτέ δεν έγινε σούπερ , ήταν βέβαια σε ανεκτά πλαίσια , με αρχίδια δεν ασχολήθηκε καθόλου αλλά και εγώ δεν της ζήτησα. Πρώτη στάση ιεραποστολικό για να βλέπω το γλυκό προσωπάκι της. Αργό αισθησιακό γαμήσι και απόλαυση της στιγμής , μου αρέσει που μπορώ να προσαρμόζομαι εύκολα και δεν με χαλάει ούτε αν είναι gfe κατάσταση ή pse κατάσταση , όλα έχουν την χάρη τους , η Νάντια είναι καθαρά για gfe καταστάσεις. Αφού την γάμισα για αρκετή ώρα έτσι , την έβαλα στα στηθεί στα τέσσερα γιατί ήθελα να απολάυσω την κωλάρα της. Καλό στήσιμο , ενώ όταν ανέβασα τους ρυθμούς της φάνηκε να έχει και αντοχές . Συνέχισα έτσι σε πισωκολλητό μέχρι που τελείωσα.
Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από 20λέπτο , η Νάντια δεν βιάζεται καθόλου , είναι δεκτική καθαρή και με ωραίο κορμάκι , χρήζει βελτιώσεις στην πίπα και στην επικοινωνία , είναι καθαρά για gfe καταστάσεις , έχει την μαγιά για να εξελιχτεί σε κάτι καλύτερο , δηλαδή σε vfm , οψόμεθα … Αφού πλυθήκαμε μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο , χαμογέλασε και έφυγε από το δωμάτιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2015
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
230.954
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού