Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Τελευταία φορά που είχα γαμήσει Ελληνικό κώλο ήταν μια χοντρομιλφ Άννα πριν 9 έτη στο Μεταξουργείο.
Τώρα ήμουν σπασμένος γενικά από το ταξίδι κι έτσι σκέφτηκα να περάσω από το μαγαζί αυτό γιατί είναι και κοντά στο ρημάδιακο μου, δε γαμιέται αν δίνει κώλο η τύπισσα θα τον γαμήσω κι άντε να χάσω 20Ε (στη ντούντα μου)...
Η τσα2 της υποδοχής πολύ κουβέντα, γλωσσοκοπάνα μιλούσαμε κανένα 5λεπτο στην αρχή!
Τη Νανά την είδα όταν πήγαινε στο δωμάτιο. Φάτσα δεν πρόλαβα, δε γαμιέται καλούτσικο φαινόταν το σώμα της για τα χρόνια που έχει (50+). Έτσι έδωσα το 20ρικο και προχώρησα μέσα. Είχε δύο πελάτες και περίμενα γύρω στα 35 λεπτά. Λίγο πριν μπει σε εμένα ήρθε κι άλλος. Άρα έχει στάνταρ πελατεία και δε βιάζεται, προφανώς γιατί αλλιώς θα χάσει τον κόσμο καθότι δε συγκρίνεται με τις νεώτερες ηλικιακά. Τις βάζω λοιπόν κάτω από τη βάση, αλλά όχι και πλην Κέλβιν, ένα 4ρι της γούρικης τετράδας που έπιασα προσφάτως Ναι!
Μετρίου ύψους, κανονικά βυζιά για το σώμα της, ρώγες σαν καντήλες Μεγάλο χαμόγελο πεταγμένες, κοντό ξανθό μαλλί, πρόσωπο εντάξει τις έχει τις σούφρες, εγώ LOL της πετάω την πυρφόρικη σπόντα, θα μου τον πάρεις στο στόμα σαν την Αννούλα Έρωτας κι έτσι νόμιζα ότι είχα the top model που πολιορκώ τόσο καιρό (και δεν κάνω πίσω, όσο κι αν με κλάνει)....
Έκανε προκαταρκτικά, μέ έγλυφε στο στήθος, στην κοιλιά απαλά και έδινε φιλάκια στην καρδούλα μου κατόπιν υποδείξεως (είπαμε πυρφορίζω) Μεγάλο χαμόγελο
Η φωνή της είναι σα χαζοχαρούμενη.
Η ερωτική περίπτυξη κράτησε 9:30 (χρονομετρήθηκε). Πρέπει να ήταν γύρω στο ενάμισο τα γλυψοφιλιά, και η πίπα σε δύο δόσεις τουλάχιστον 4 λεπτά. Εννοείται ότι μου έκανε και γλύψιμο των @@ Μεγάλο χαμόγελο και μετά την ξανάγλυψε τη ντούντα. Ακάπωτα φυσικά, η γλώσσα και τα χείλη της ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προσεκτικά ακουμπούσαν τα επίμαχα σημεία. Δεν έκανε προσπάθεια για να τον πάρει όλον, χμ το μισό κι αν πήρε, πάντως όταν τον κράτησε για λίγο με τις δύο παλάμες της (ΟΚ δεν είναι οικοδόμος, μικρά χέρια έχει) περίσσευε ντούντα με αποτέλεσμα να κοκκορεύομαι ότι είμαι ο Τζων Χολμς Μαλακία
Φορώντας το καπέλο της είπα να στηθεί στα 4. Κι έτσι έγινε. Κάνοντας προσπάθεια να τον χώσω μόνος τσιτώθηκα λίγο (χμ να την έχω όντως χοντρομεγάλη?? η τύπισσα τα έχει πολλά τα έτη, δεν είναι πιτσιρίκα) Χμμμ; τέσπα με βοήθησε λίγο κι αυτή, αλλά την έφερα στο σωστό ύψος....
Ε γαμώ τη ντούντα μου γαμώ, η αίσθηση του γέρικου κώλου της (ένοιωθα τα τοιχώματα της γαλαρίας της) με έπρηξε περισσότερο κι αρχίδια που να κρατηθώ, δε νομίζω να τη γάμησα πάνω από ένα λεπτό....
Άδειασα αρκετό σπέρμα, κράτησα από τη βάση την καπότα για να τη βγάλω.
Μερέντα, δυσοσμία καθόλου. Ούτε λιπαντικό είχε βάλει με το κιλό, ίσα το ελάχιστο.
Ο χώρος παλαιομοδίτικος (γραμμές ηλεκτρισμού επίτοιχες), όμως του βάζω ένα 6ρι γιατί ήταν προσεγμένος από κάτι άλλα κωλοχανεία της Φυλής (βλέπε Φ72/Φ61).
Δεν ξέρω αν ξαναπάω στη Νανά. Ίσως για την πίπα για να της τα δώσω όλα στο στόμα και μετά για ένα δεύτερο ημίχρονο για να γευθώ περισσότερο γέρικο κώλο.
Αρκέστηκα που συμμετείχε σε ό,τι της υπαγόρευα. The male ego; what a fragile thing!!! Σπασίκλας Έτσι της έβαλα ένα 9ρι για τη συμμετοχή και στη σχέση απόδοσης τιμής θα της έβαζα 5.5 επειδή έχει τα χρονάκια της....
Είχαμε και λίγο προσωπικό διάλογο στα προκαταρκτικά. Αυτά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2015
Όνομα κοπέλας
Νανά
N
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, Glikoula, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια