Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 300 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
H επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη απόγευμα στίς 19.30. Μπήκα στο σαλόνι , βγήκε απο το κουζινάκι η ευγενική και πολύ χαμηλών τόνων υπηρεσία με το ξανθό κοντό μαλλί .Σήμερα δουλέυει η Μαρία μου είπε. Ρωσίδα. Απο την κουζίνα βγήκε μία μελαχρινή χοντρή κοπέλα με 3άρια βυζιά. Πρόκειται για την Μαρία που έχει δουλέψει πιο πολύ στο Μεταξουργείο τον περισσότερο καιρό στα Κολωνού 48,53 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 15. Εμφανίστηκε στο σαλόνι φορώντας μαύρο φόρεμα , κάνει τα πάντα εκτός απο κώλο , είπε η υπηρεσία. Η Μαρία με πλησίασε κατευθείαν και μου έπιασε τον πούτσο , να δει αν είναι ξύπνιος είπε. Έπιασε τα βυζιά της και τα ζούπησε , θέλεις γάλα με ρώτησε , γέλασε και συνέχισε , ή μάλλον μετά το απόγευμα το δεξί βγάζει ουίσκι και το αριστερό βότκα.
Πλήρωσα μίας και δεν την έχω πάρει. Πέρασα στο δωμάτιο με τον αριθμό 2(στο τέλος όταν έφευγα είδα ότι το πιο καλό δωμάτιο είναι αυτό με τον αριθμό 1), η πόρτα για να κλείσει πρέπει να βάλεις τον σύρτη , έτσι την άφησα μισάνοιχτη . Πλύθηκα και περίμενα . Αν και δεν είχε άλλο πελάτη έκανε σχεδόν δέκα λεπτά να έρθει στο δωμάτιο. Ήρθε γεμάτη χαρά και τραγουδώντας , είπε ότι είναι 32 χρονών και δεν πίστευε ότι είμαι μεγαλύτερος της.
Με καβάλησε και πέταξε τις βυζάρες της έξω χωρίς να βγάλε το φόρεμα της και της κούναγε, τις έφερε κοντά στην μούρη μου και εγώ τις φίλαγα. Έσκυψε να με φιλήσει , μόλις είχε κάνει χρήση στοματικού διαλύματος και η μυρωδιά ήταν έντονη. Ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό και να μου ψιλοδαγκώνει τις ρόγες , σταμάτησε και ήρθε στα πλάγια απο το κορμί μου. Έπιασε τον πούτσο μου με το χέρι της και τον έγλυψε κατά μήκος , έβαλα το χέρι μου κάτω απο το φορεματάκι της , δεν φορούσε εσώρουχο , άρχισα να παίζω με το μουνάκι της , έτριβα την κλειτορίδα της και της έβαζα δάχτυλο ή μάλλον δάχτυλα και συγκεκριμένα τέσσερα. Έκανε ένα πέρασμα απο τα αρχίδια και μετά έβαλε τον πούτσο της στο στόμα της. Η πίπα της καλή , αργή όσο πρέπει αλλά βαθιά , χωρίς χέρι , συνέχισε να με γλύφει και εγώ να παίζω με την μουνάρα της.
Μου πέρασε προφυλακτικό και πήγε να ξαπλώσει , της είπα να μείνει έτσι όπως είναι , δηλαδή στημένη στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , σηκώθηκα πήγα απο πίσω της και άρχισα να την παίρνω πισωκολλητα , με τραβούσε για να μπαίνω με πιο πολύ δύναμη μέσα της ενώ της έιξα και αρκετά σκαμπίλια στα μεγάλα κωλομάγουλα της αφού είδα ότι γουστάρει . Την γάμαγα δυνατά , έδειξε ότι της αρέσει , δεν ήθελα να την πάρω σε άλλη στάση και της είπα να χύσω στο στόμα της.
Έβγαλα το προφυλακτικό και της είπα να ξαπλώσει , ανέβηκα πάνω της και τοποθέτησα τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της , αυτή πιάνοντας της με τα χέρια της μου έκανε ισπανική , με έγλυψε για λίγο και όταν έτοιμος να χύσω τον έβγαλε απο το στόμα της και έχυσα στα βυζιά της. Πάει το παιδί μας είπε δείχνοντας μου τα χύσια...εεε της είπα?Έχω δυο κόρες μου είπε , αυτό εδώ μπορεί να ήταν ένας γιος είπε γελώντας.
Σηκώθηκα για να πλυθώ και αυτή σηκώθηκε και έφυγε για να πλυθεί μέσα. Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 13 λεπτά , η Μαρία έχει καλή διάθεση , είναι ευχάριστη με χιούμορ, κάνει καλή πίπα , έπιασε τόπο το 20έυρω , μία επίσκεψη απο τους λάτρεις του σωματότυπου της δεν θα ήταν κακό. Φεύγοντας απο το κουζινάκι μου φώναζε γελώντας κάτι μου χρωστάς...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια