Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 84 10
Μπουρδέλα
93189
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
...ήμουν πολύ κ...μένος η 6ήμερη επίδραση της καθημερινής δουλείας και δουλοπρέπειάς μου φρόντισε γι'αυτό.
...κατέβηκα αλαφιασμένος μετο που ξύπνησα , στο βρώμικο μετάξι να αδειάσω τα υγρά μου και να σκουπισω το εντέριό μου πάνω του.
...αντίκρυσα ένα μελαγχροινό τσουπωτό κοράσιο με εκσεσημασμένες γλουτο-μαστιάιες καμπυλότητες.
...η αρχή ήταν πολύ έντονη αλλά η διάρκεια περιορισμένη.
γλωσσόφιλα , σκληρά θωπεύματα μαστολειχίες ,δακτυλικές πρωκτοσκοπήσεις και γρήγορες αναπνοές και αναφιλητά...οδήγησαν σε μανιασμένη αιδοιλειχία η οποία διακόπηκε για να φυλαχτεί το "τέλος" για πιο μετά...
φεύ ,
το εντέριό μου δεν άντεξε στη γρήγορη πεολειχία και εξεκρινε το υγρό...
...αμοιβαία ημιδυσφορία για την προωρότητα , και υπόσχεση συνάντησης στο μέλλον.
...έφυγα έχοντας κλέψει απο την επερχόμενη αποσύνθεση του κρέατός μου ,λίγη ψευδαίσθηση αθανασίας ,που τη λένε "ηδονή"...και φυσικά το όνομά της ούτε που ρώτησα γιατί σε δυό λεπτά τον κόσμο γνώρισα...
...κατέβηκα αλαφιασμένος μετο που ξύπνησα , στο βρώμικο μετάξι να αδειάσω τα υγρά μου και να σκουπισω το εντέριό μου πάνω του.
...αντίκρυσα ένα μελαγχροινό τσουπωτό κοράσιο με εκσεσημασμένες γλουτο-μαστιάιες καμπυλότητες.
...η αρχή ήταν πολύ έντονη αλλά η διάρκεια περιορισμένη.
γλωσσόφιλα , σκληρά θωπεύματα μαστολειχίες ,δακτυλικές πρωκτοσκοπήσεις και γρήγορες αναπνοές και αναφιλητά...οδήγησαν σε μανιασμένη αιδοιλειχία η οποία διακόπηκε για να φυλαχτεί το "τέλος" για πιο μετά...
φεύ ,
το εντέριό μου δεν άντεξε στη γρήγορη πεολειχία και εξεκρινε το υγρό...
...αμοιβαία ημιδυσφορία για την προωρότητα , και υπόσχεση συνάντησης στο μέλλον.
...έφυγα έχοντας κλέψει απο την επερχόμενη αποσύνθεση του κρέατός μου ,λίγη ψευδαίσθηση αθανασίας ,που τη λένε "ηδονή"...και φυσικά το όνομά της ούτε που ρώτησα γιατί σε δυό λεπτά τον κόσμο γνώρισα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2015
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙΑ ΒΑΡΑΓΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΠΗΓΑΙΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΑΜΑΤΑ ΑΝΤΕΧΑ ΚΑΝΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΑΝΕΤΑ
αλλά δυστυχώς ο πυρετός (>38,5) δεν μ'άφησε να πάω στο
κυρίως γεύμα...
για το 25 χρονο Ρουσκι. Την εχω συμπεριλαβει στο "παλμαρέ" μου πλέον.