Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 63 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μεσημερακι Τρίτης και αφού είχα κανει μια βόλτα σε διάφορα μαγαζιά στο ξεκίνημα είχα δει την Μαρσελα που είναι μια νεαρή μελάμψη κοπελα με κάστανα μακρια μαλλια και ωραίο νεανικό αδυνατο σωματακι που δεν μοιάζει με το κλασικό τυποποιημενο Ρωσσικό.Αφού είχα τελειωσει την βόλτα μου και γύριζαν προς το σπίτι γυριζω πίσω καθως μου ήρθε στο νου η εικόνα της Μαρσελας και πάω να περάσω μαζί της παιρνοντας το ρίσκο ελπίζοντας οτι δεν θα φάω ξεπετα και αφού η υπηρεσία ηταν η ευγενική καλη κύρια δίνω το20€ και πάω δωμάτιο.Μετα απο λίγο έρχεται η Μαρσέλα που δεν μιλά ουτε Αγγλικά ουτε Ελληνικά βέβαια χαμογελαστή και με ήρεμες κινησεις χωρίς Ζωηράδα με πλησιάζει της δειχνω οτι τα χέρια μου είναι κρύα απο το μηχανακι και την πιάνω σιγά σιγά στα μπουτια τοτε αυτή πιάνει τα χέρια μου και κρατά για να ζεσταθουν.Εκείνη τη στιγμη ένιωσα ομορφα και οικεία μαζί της έτσι συνέχισα να χουφτωνω τα ωραια μικρά βυζακια της και την φιλησα στο λαιμό και αυτή έκανε το ίδιο.Στη συνέχεια αφού ασχολήθηκα γενικοτερα με το σωμα της και λίγο με τα ωραία καλοσχηματισμένα ποδαρακια της μου περνάει καποτα και έκανε ενα σχετικα καλό τσιμπούκι με λίγο χερι αφού είχα φτιαχτεί καλά με καβαλάει αφου πρωτα σαλιωσε το μουνακι της εκεί γελασαμε λίγο και αρχίζει να κανει ιππασια στον πουτσο μου ενω έβγαζε κραυγουλες όπως ημασταν σε αυτή τη σταση την γυριζω χωρίς να βγω απο μέσα της μιας και είναι ελαφριά σε ιεραποστολικη στάση και αφου συνεχισα για λίγο με την Μαρσέλα να έχει πολύ καλη συμετοχη τελειωσα.Μένω για λιγο έτσι αγκαλιασμενος μαζιτης και αφου τραβηχτηκα εκανα μια κινηση που δεν συνηθιζω όπως ήταν ξαπλωμένη χαιδευω λίγο το Μούνι της το φιλαω και στη συνεχεια της δίνω ενα πεταχτο φιλί στο στόμα με την Μαρσελα να το δέχεται κανονικά μετα αφού την ευχαριστησα εφυγε.Πιστεύω να κατάλαβε οτι έμεινα ικανοποιημένος άλλωστε το είπα και στην υπηρεσία οτι ηταν υπεροχή.Πραγματικα πέρασα πολύ καλά με την κοπελα ενιωσα οικεια μαζι της ίσως σε αυτό βοήθησε το γεγονος οτι είναι κάπως άπειρη και δεν έχει ακόμα αυτή την ωμότητα που δείχνει η Γιαννα και η Ελενα που ξεπετανε στο αψε σβησε δσν μηχανες γραμμής παραγωγης Μαρσέλα και παλι Μαρσελα πολύ καλιτερη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρσέλα
Τιμημένος
146
Πόντοι:
1.456
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aoratos33_2

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού