Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 104 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μεσημέρι Δευτέρας κατέβηκα κέντρο για κάτι ψώνια και είπα να ρίξω ένα πούτσο μιας και η κοπέλα μου λείπει στην επαρχία για δουλειά. Την Πατρίτσια τελευταία την γαμησα αρκετές φορές κυρίως επειδή μου αρέσει η τεραστια κολάρα της στα τέσσερα. Η κοπέλα είναι Ρουμάνα, 29 χρονών, μικρά στητά βυζάκια με μεγάλες στρόγγυλες ρόγες, καρέ μαύρο μαλλί, επιπλέον κιλάκια σε κοιλιά μπούτια και κώλο όμορφα κατανεμημένα, σφιχτό δέρμα και κοντούλα. Μπαίνει στο δωμάτιο χωρίς πολύ όρεξη σε σχέση με τις προηγούμενες φορές και αφού κατάφερα λίγο να την χουφτώσω στα όρθια εκτός μουνιού γιατί έλεγε ότι ήταν παγωμένα τα χέρια μου, μου είπε να ξαπλώσω για να ξεκινήσει την πίπα. Σκούπισε την καυλωμενη πουτσα μου με μωρομαντηλο και ξεκίνησε μια ακαποτη πίπα μέτριας απόδοσης αλλά με διάρκεια. Πρώτη στάση ανέβηκε από πάνω μου ενώ εγώ της έγλυφα τις ρόγες και προσπάθησα για γλωσσοφιλα αλλά αυτή την φορά δεν με άφησε γιατί είναι κρυωμένη λέει. Κοπανιόταν καλά πάνω στην πούτσα και όταν κουράστηκε σταμάτησε για να αλλάξουμε στάση. Επόμενη και τελευταία στάση ήρθα από πάνω της και αφού την γαμησα 1 λεπτό περίπου σε αργό ρυθμό και με βαθιές διεισδύσεις ήρθε το τέλος. Μόλις τραβήχτηκα από μέσα της η Πατρίσια διαπίστωσε ότι έσπασε το προφυλακτικό και έχυσα μέσα της, αφού έβλεπα και το σπέρμα να στάζει από το μουνί της. Αυτή αναφώνησε "όχι πάλι σήμερα" γιατί προφανώς θα την είχε πάθει για δεύτερη φορά μέσα στην μέρα και αγχώθηκε μην μείνει έγκυος και εγώ αγχώθηκα γιατί δεν είναι και το καλύτερο να γαμάς ακαποτα πουτάνα χωρίς να το ξέρεις. Πριν φύγει πρόλαβα να την ρωτήσω αν είναι καθαρή και μου είπε να μην ανησυχώ. Φεύγοντας ρώτησα και την τσατσα αν κάνει εξετάσεις η κοπέλα και με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ γιατί το αφεντικό δεν παίρνει τις κοπέλες χωρίς χαρτιά και ότι περνάνε τακτικά από γιατρό. Τώρα κατά πόσον μπορείς να βασιστείς στα λόγια κάποιου είναι άλλο θέμα και επειδή πρώτη φορά μου συνέβη στα τόσα χρόνια με πουτανα η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα λίγο. Όπως και να έχει θα πάω σε ένα μήνα για εξετάσεις να μου φύγει το άγχος...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2015
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2015
Έριξε κατάρα η δικιά σου...σε μυρίστηκε...
Φίλε μην αγχώνεσαι, έχει συμβεί σε όλους μας...όλα καλά θα βγουν..
13 Ιανουαρίου, 2015
Καλά εσυ δεν ελεγες οτι το γαμησι με την Σαμπρίνα ηταν το τελευταιο στη μπουρδέλο καριέρα σου?
13 Ιανουαρίου, 2015
Αιωνια σου η μνημη...
13 Ιανουαρίου, 2015
Mυστη μου μην αγχωνεσαι, πιες λιγο καφεδακι και θα γινεις περδικι! Κουλ
http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1749.msg4738117#msg4738117

C
COBRA1986
13 Ιανουαρίου, 2015
Τύπε τό πιθανότερο είναι ότι δεν κόλλησες τίποτα καί σού ευχόμαστε καλές εξετάσεις σέ ένα μήνα. Σέ εννέα μήνες τί γινεται, είναι ένα άλλο θέμα. Ναι!
13 Ιανουαρίου, 2015
εισαι μεγαλος!! μετα απο τετοια γκεντα ειχες το κουραγιο φιλε μου να ανεβασεις κριτικη και εησουν αναλυτικοτατος...ολα καλα φιλε θα πανε μην αγχωνεσαι καθολου
13 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ε αφού ειπε η τσατσα πως η πουτάνα είναι καθαρή έτσι θα 'ναι Γαμήσου
GG
Gamaw Gries
13 Ιανουαρίου, 2015
Ερωτιάρη26 εσύ δεν είχες πει ότι θα σταματήσεις από το άθλημα ? Ο καφές που έπινες το πίνεις ακόμα ?

Εύχομαι να μην άρπαξες τίποτα !
D
denexwonoma
13 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε βρωμιάρη...@Erotiaris26...εσύ δεν είχες κονδυλώματα;
Πας και δίνεις ακάποτες πίπες,άθλιο κορμί...;
"Ούστα Διάλα"...ρεμπεσκέ....Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=197453.msg5360255#msg5360255
13 Ιανουαρίου, 2015
αυτα ειναι τα ρισκα στα σπιτια, να κανεις ομως εξετασεις σε κανα μηνα να μη το αφησεις Γερο-μύστης

και επισης καλο θα ηταν στα σπιτια να χρησιμοποιουμε τα δικα μας προφ/κα και οχι τις σακουλες αμφιβολου ποιοτητος που μας δινουν
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2