Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ανεβηκα τα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Στην τηλεοραση επαιζε οπως παντα μια αισθησιακη ταινια.Ο ευγενικος κυριος Αρης μου παρουσιασε τις δυο κοπελες του οικου.Ηταν η Φλωρη το χομπιτ και η Καρολινα.Και για τις δυο ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο.Επελεξα την Καρολινα , πληρωσα και περασα δωματιο.

Ξαπλωσα και μετα απο λιγο ηρθε η σκυθρωπη και ανεκφραστη Καρολινα.Προκειται για μια νεαρη Ρωσιδα με μακρυ ξανθο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα , μεγαλες φυσικες βυζαρες που ομως ειναι πεσμενες , κοντο αναστημα και σωμα με πιασηματα κυριως στην περιφερεια.Εχει αγγελικο Έρωτας προσωπο και βγαζει μια αγαθοτητα.Εγω αρχισα να τις μιλαω στα Αγγλικα.Αυτη μου ειπε οτι η Φλωρη ειναι νευριασμενη επειδη οι περισσοτεροι πελατες περνανε με αυτην.Η κοπελα καθισε διπλα μου και αρχισε τα προκαταρκτικα.Μου εγλυφε αργα και αισθησιακα τα βυζακια μου.Εγω ταυτοχρονα την χαιδευα και την φιλουσα στο λαιμο και στο προσωπο.Με φιλουσε και ταυτοχρονα επαιζε με το χερι της με την πουτσα μου.Μου εκανε αρκετη ωρα προκαταρκτικα.Οταν σταματησε τα προκαταρκτικα με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο.Μετα την αρνητικη μου απαντηση μου περασε προφυλακτικο.Ξεκινησε μια μετρια πιπα.Χρησιμοποιουσε αρκετα το χερι της και η πιπα της ηταν αγαρμπη.Εγω προσπαθησα να της παρω το χερι αλλα αυτη συνεχισε να το χρησιμοποιει.Γενικα ο ρυθμος της πιπας της ειχε αυξομοιωσεις , εκανε δηλαδη σχετικα γρηγορη πιπα.Εγω ομως ειχα αντοχες λογω της προσφατης καταθεσης.Οταν σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα.Αυτη σκουπισε το μουνι της και εγω της το εγλυψα λιγο επιφανειακα.Να πω οτι εχει ωραιο και καθαρο μουνακι.Αυτη ειχε κλεισει τα ματια και εβγαζε καποια πνιχτα επιφωνηματα.

Πρωτη σταση ιεραποστολικο υστερα απο επιλογη μου.Μπηκα μεσα της και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμους.Τα πρωτα γλωσσοφιλα δεν αργησαν να πεσουν! Γλωσσοφιλιαζομασταν βαθια και παθιασμενα.Αυτη μου τραβουσε το κεφαλι προς το μερος της και μου ζητουσε συνεχεια γλωσσοφιλα!Έρωτας Τι αγαπησιαρικο μωρο ειναι αυτο! Ταυτοχρονα τραβουσε το σωμα μου προς το μερος της για να την γαμαω δυνατα και για να μπαινω βαθια μεσα της.Αν και περνουσα αρκετα καλα ηθελα να την δοκιμασω και σε αλλη σταση.Μου βγηκε σε καλο αυτη η αποφαση μου.Την εστησα στα τεσσερα Κατσικογάμης και μπηκα μεσα της.Αυτη ειχε κατεβασει το κεφαλι της χαμηλα.Εγω αρχισα να την γαμαω και αυτη αρχισε να βγαζει καυλιαρικα επιφωνηματα.Εβγαζε σεξυ βογγητα και μου ελεγε ''Fuck me hard!'' Της αρεσει το σκληρο γαμησι.Την γαμουσα και ειχα πιασει τα χερια της.Την γαμουσα σε γρηγορους ρυθμους και αυτη με κοιτουσε.Μετα απο μερικα λεπτα εντονου σφυροκοπηματος ηρθε το τελος στο μουνακι της.Εγω εχυνα και κατεβηκα χαμηλα προς το προσωπο της.Αυτη γυρισε προς τα εμενα και αρχισε να μου δινει ρομαντικα Έρωτας γλωσσοφιλα.Μετα η κοπελα σηκωθηκε , ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Καρολινα ειναι μια κοπελα που εχει ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα.Ενταξει το σωμα της δεν ειναι και το καλυτερο , καποιοι ισως θα το χαρακτηριζατε αδιαφορο.Δεν ειναι δηλαδη για τους λατρεις των μοντελε κορμιων.Στα θετικα ειναι οτι κανει αφθονα και μεγαλης διαρκειας προκαταρκτικα.Ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα και δινει ρομαντικα γλωσσοφιλα.Η πιπα της ειναι μετρια και με αρκετη χρηση χεριου.Ειναι αγαπησιαρικο μωρο και συστυνεται στους λατρεις των gfe καταστασεων! Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Γενικα ειναι μια ευγενικη , θερμη και συμπαθητικη κοπελιτσα.Πιστευω θα περασετε καλά μαζι της αν αποφασισετε να την παρετε.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20