Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στις 15.00 . Αφού έφαγα κάτι ήρθα σε αυτό το σπιτάκι για να δοκιμάσω και την Άντζελα στην τρίτη μου κατάθεση για σήμερα , ενώ ανανέωσα το ραντεβού με τον farkeli κατά πάσα πιθανότητα για την απογευματινή βάρδια .

Η Άντζελα είναι ένα μιλφάκι με ξανθιά μπουκλέ μαλλιά , όσοι γυρίζουν και δεν αρκούνται στο να σχολιάζουν και να γαμούν μόνο από(με) το πληκτρολόγιο τους ….σίγουρα την ξέρουν τουλάχιστον από όταν δούλευε στο Μεταξουργείο στο Κολωνού 30α και στο στουντέλο Λέλας Καραγιάννη 35 , βέβαια τότε ήταν μελαχρινή.

Έχει σώμα με πιασηματάκια , 2.5-3άρι βυζί και τατού δεξιά χαμηλά στο στομάχι. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο όπου περίμενα λίγο μίας και πέρασε με άλλο πελάτη.

Μετά από κάνα τέταρτο ήρθε στο δωμάτιο. Μου ευχήθηκε για το νέο έτος , έβγαλε το στριγκάκι της και ξάπλωσε δίπλα μου . Ξεκίνησε να με φιλάει στα πλευρά και στην κοιλιά , την ανέβασα από πάνω μου και έφερα τα βυζιά και τις ρόγες της στο στόμα μου. Έπαιζα το μουνάκι της και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Με ρώτησε εάν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με μαντηλάκι , αρχικά έγλυψε τον πούτσο μου κρατώντας τον στην παλάμη της σαν να είναι παγωτό , μετά τον πήρε στο στόμα της. Πίπα καλή υγρή και βαθιά με προσπάθειες για deep throat .

Πέρασμα προφυλακτικού , την σήκωσα όρθια στον τοίχο με τον καθρέπτη , την έστησα με ελαφρώς ανοιχτά τα πόδια και έσκυψα από πίσω της όπου για λίγη ώρα έγλυψα το μουνάκι της αλλά και την κωλοτρυπίδα της. Μπήκα μέσα στο μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω πισωκολλητά στα όρθια. Με καύλωσε γιάτι άρχισε να τρίβει τα βυζιά της και να παίζει την κλειτορίδα της. Αλλαγή στάσης , την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , της ζήτησα κώλο , πήρε και έβαλε λίγη κρέμα στην κωλοτρυπίδα της και την άλειψε με το δάχτυλο της . Λόγω του ότι είχα κάνει ήδη δυο ακόμα καταθέσεις σήμερα , η στύση μου δεν ήταν στο 100% , έτσι δυσκολεύτηκα λίγο να μπω στην κωλοτρυπίδα της , βέβαια μετά όταν μπήκα σιγά σίγα σκλήρυνε και ο πούτσος μας . Την γάμισα για κάνα 3λέπτο ακόμα και στο τέλος βγήκα από μέσα της , έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα στα κωλομέρια της…

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 15 λεπτά , δεν βιάστηκε καθόλου , είχε συμμετοχή ήταν δεκτική και υπομονετική , δεν έκλεψε καθόλου σε αυτά που ανακοινώθηκαν ότι κάνει(σε αντίθεση με άλλες)και το τίμησε το 20έυρω 100%.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια