Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 233 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στο συγκεκριμένο μαγαζί η βάρδια αλλάζει στις 12 έπεσα πάνω στην αλλαγή και δε μπόρεσα να δω τη κοπέλα που εργαζόταν στη μεταμεσονύκτια βάρδια.Έκανα μία βόλτα στα γύρω καταστήματα και επέστρεψα...Εργαζόμενη η Άννα μία κοπέλα που έχει παίξει σε ταινία του Σειρηνάκη...Δεν την έχω δει τη ταινία αλλά πάντα όταν ακούω για πορνοσταρ κάτι με πιάνει...

Κορμί πολύ όμορφο με μικρό βυζί,πρόσωπο μέτριο δε το λες ούτε άσχημο αλλά ούτε τέλειο,μακρύ μαλλί που πάει προς το χάλκινο και ένα τατουάζ απ'ότι διέκρινα...

Πέρασμα στο δωμάτιο μίας και θέλω να δοκιμάζω πορνοσταρ...
Αφού έβγαλα τα ρούχα μου ξάπλωσα καθώς είχε άλλο πελάτη πριν...Μετά από κάποια λεπτά αναμονής μπήκε στο δωμάτιο ολόγυμνη όπως βγαίνει και στο σαλόνι...Φιλική,ευγενική και χαμογελαστή ξεκίνησε τα προκαταρκτικά με κάποια φιλιά σε στήθος,λαιμό και γρήγορο πέρασμα απ΄το υπόλοιπο σώμα...
Ρώτησε αν θέλω ελεύθερο στοματικό και της είπα ναι,οπότε ξεκίνησε το στοματικό.Καλό με ωραίες κινήσεις και με πέρασμα από τα α@@@κια...Έβαλε το προφυλακτικό και ξεκινήσαμε το σεξ σε πισωκολλητό...Συμμετοχή καλή σχετικά με μικρές κραυγούλες και βογγητά...Αλλαγή για ιεραποστολικό όπου με πιο γρήγορους ρυθμούς ένιωθα το τέλος να πλησιάζει...Αφαίρεσα το πρφυλακτικό και τελείωσα στο σώμα της...

Με ένα πεταχτό φιλί καθώς δε δίνει γλωσσόφιλα με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας...
Σε γενικές γραμμές μία απλή κατάθεση χωρίς να πεις ότι δεν άξιζε αλλά ούτε ότι ήταν κάτι που θα θυμάσαι για πολύ καιρό...
Αυτά για την γνωριμία μου και συνεύρεσή μου με την Άννα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Άννα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη