Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά απο την πληροφορία που ανέβασε ο συναγωνιστής extraman για καινούρια κοπέλα που μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ καλή κατέβηκα στο Μεταξουργείο για να επαληθεύσω την πληροφορία αλλά και για να προσθέσω και ακόμα μία κοπέλα στο παλμαρέ μου.Πράγματι κατά την άφιξη μου εργαζόταν η Μαρία, καινούρια κοπέλα απο την Ρουμανία,λεπτή,με μικρά στήθη,ψηλή,με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους και τραχύ πρόσωπο.Η κοπέλα δήλωσε ότι είναι απο Ρουμανία και μέσα στο δωμάτιο πράγματι ήταν αρκετά θερμή παρότι ήταν αρχάρια.Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η θέρμη που την διακατέχει δηλαδή είναι πράγματι μία αγαπησιάρα Ρουμάνα, ότι είναι πρόθυμη,υπάκουη και αρκετά ευγενική.Μαζί της ήταν και η Ναταλία η γνωστή κοντή και λεπτούλα κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά που έχει εργαστεί και Φυλής 71 όροφος,Φυλής 66Δ, Φυλής 40, Διδύμου 8 ισόγειο και πολλά αλλά μαγαζιά για λίγο.Να προσθέσω ότι τα δωμάτια και τις φορές που πήγα ήταν γεμάτα σε ποσοστό 2/3 δλδ τα δύο απο τα τρία και όταν περνούσα συμπληρωνόταν η τριάδα.Τα δωματια ήταν γεμάτα πάντα για την καινούρια κοπέλα εν αντιθέση με την Ναταλία που ήταν διαθέσιμη.Στο διάστημα που πέρασα απο το σπίτι η Μαρία είχε κάνει 6 δωμάτια μαζί με τα 2 δικά μου ενώ η Ναταλία μόλις 1.
Να προσθέσω ότι και τις 2 φορές που πέρασα στο δωμάτιο τα στρώματα ήταν λερωμένα με σπέρμα και έπρεπε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός που ακουμπάς. Αυτό είναι στα αρνητικά του μαγαζιού μιας και πρέπει να φροντίζει να αλλάζει σεντόνια σε τακτική βάση.Οι υπηρεσίες όμως ήταν υπερπλήρεις και ο χρόνος παραμονής στο δωμάτιο ικανοποιητικός γύρω στο ένα τέταρτο ανά πελάτη.Η θέρμανση ήταν ικανοποιητική.Ο φωτισμός ήταν χαμηλός με κόκκινο αλικό φως.
Η Μαρία εισήλθε στο δωμάτιο.Δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά αλλά ούτε και Αγγλικά φαίνεται να καταλαβαίνει αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα μιας και μπορείς να της λες ότι προσωπικά σε καβλώνει και αλλιώς θα ντρεπόσουνα να το πεις για να φτιαχτείς.Μου είπε ότι την λένε Μαρία και αυτό ήταν όλο. Μετά την σύντομη γνωριμία, την βούτηξα στην αγκαλιά μου σαν πεινασμένος πορνόλυκος και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος.Αυτή είχε καβλώσει αρκετά και ανταπέδιδε με θέρμη τα φιλιά.Την έριξα στο κρεββάτι όπου της αφαίρεσα το στηθόδεσμο και το κιλοτάκι της και σφιχτά αγκαλιασμένοι συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Δάχτυλο δέχθηκε άνετα στο μουνάκι της και αργότερα και στο κωλαράκι της.
Στην συνέχεια την έστησα στο πλάι όπου της γαμούσα το μουνί της με το δάχτυλο ενώ αυτή τον πήρε στο στόμα της. Η πίπα της είχε το μειονέκτημα ότι ήταν με αρκετό δόντι και με πονούσε.Για αυτό της είπα η μάλλον της έδειξα να το πάρει πιο απαλά και με λιγότερο δόντι.Η αίσθηση κάπως βελτιώθηκε αλλά σίγουρα θέλει δουλειά στο τσιμπούκι.Όχι δηλαδή ότι είναι άσχημο αλλά πρέπει να μην χρησιμοποιεί δόντι.Τα αρχίδια μου μου τα περιποιήθηκε αρκετά καλά,με ρουφήγματα στις μπάλες τα οποία ήταν λίγο δυνατά και με ψιλοπόνεσαν και αυτά και αργότερα με γλύψιμο το οποίο και κατείχε.Στην στάση του 69 επειδή είχε βάλει πολλή κρέμα δεν την έγλυψα αλλά της έβαζα δάχτυλο στο μουνί της και στο κωλαράκι της το οποίο και ήταν αρκετά δουλεμένο και το πήρε με άνεση.
Το προφυλακτικό το πέρασε με δυσκολία στο πέος μου και τις 2 φορές,ανάποδα στην αρχή και μετά σωστά.Στο καβάλημα της πούτσας ήταν αρκετά καλή με συμμετοχή και στην στάση αυτή ασφαλώς και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε.Στην στάση του πισοκωλητού την πήρα αφού πρώτα της έφτιαξα την μέση μιας και είχε ανασηκωθει αρκετά ψηλά.Την πηδούσα και όπως ήμουν αναμμένος της τράβηξα το κεφάλι στο πλάι και συνέχισα να την φιλάω. Η στάση γρήγορα εξελίχθηκε σε πισοκωλητόμπρούμητο. Το κωλαράκι της δεν το δοκίμασα γιατί δεν ήθελα να βγάλω καμία κίντερ έκπληξη που θα με ξενέρωνε.Αν η κοπέλα είναι καλή μια χαρά με καλύπτει και το γατάκι της.Πάντως απότι διαπίστωσα δεν πρέπει να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο πρωκτικό μιας και το δάχτυλο μια χαρά το δεχόταν.
Στο ιεραποστολικό την πήρα με τα κορμιά μας ενωμένα και όσο την πηδούσα φιλιόμασταν μιας και ήταν ιδιαίτερα θερμή κοπέλα.
Για φινάλε και τις 2 φορές την έβαλα να μου γλύφει τα αρχίδια ξαπλωτή ενώ εγώ τον έπαιζα και τελείωσα στο πρόσωπο της.Την δεύτερη φορά μετά την εκτόνωση μου τον στράγγηξε κιόλας στο στοματάκι της.
Συνοψίζοντας η κοπέλα είναι πολύ καλό vfm και ευχαριστώ τον συναγωνιστή που την μοιράστηκε μαζί μας.Η κοπέλα πρέπει να δοκιμαστεί απο όσους θέλουν καλές υπηρεσίες και μάλιστα όσο είναι καινούρια πριν αρχίσει να βαριέται και να χαλαρώνει και αυτή όπως τόσες άλλες.Δοκιμάστε την υπεύθυνα και όχι με πολλές ταρζανιές όπως διαβάζω και σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά με το μικρότερο κόστος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, mallias20, Jim25jim και 2 άλλα μέλη