Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
...φόρεσα τις πιτζάμες μου και είπα να κουρνιάσω κάτω απο τα ζεστά παπλώματα,όμως δεν μπορούσα να κοιμηθώ, παράξενες θανατερές σκέψεις τριβέλιζαν στο μυαλό μου
και σηκώθηκα αγχωμένος , καβάλησα το κάρο , και ήδη περπατούσα προς μετάξι...
...ο θεός διάολος δεν με ταλαιπώρησε πολύ και μου έστειλε στο πρώτο τσαρδί που μπήκα μια γυναίκα για να ξαλαφρώσω τα οιδοιπόδεια συμπλέγματά μου...
...μελαγχροινή ώριμη μέτριο ύψος με ωραίες καμπυλότητες και ίσως λίγο παραπάνω σπλαγχνικό λίπος.
...η προσωρινή οικειότητα κατέστησε πιο ομαλές , πιο δεκτικές και πιο βραδείες τις προκαταρκτικές παρατρίψεις ,
μου πρόσφερε τις μαστικές της καμπυλότητες για λειχία και γώ το πέος μου για ψηλάφηση.
δέχτηκε ευχάριστα την πρότασή μου για 69 ,και ενώ εκείνη στοματομάλασσε το εξωεντέριο μου , η μουσούδα μου βρισκόταν μέσα στο αιδοίο της και το σαγόνι μου αισθανόταν το τριχεφηβαίο της.
αμφότεροι κορέσαμε τα στοματολειχικά μας ένστικτα και είπαμε να κουμπώσουμε τα οπικά με τα εκκολπωματικά μας γεννητικά όργανα , στην αρχή ιππαστί και ύστερα κυνικά
τελειώνοντας με ένα υπέροχο οργαστικό αίσθημα...
...εξαφανίστηκα και έψαχνα εναγωνίως το φεγγάρι , σε κάποια φάση κατάλαβα ότι ήταν ακριβώς απο πάνω μου , εξέτεινα τον τράχηλο κοίταξα την ημισέληνο και γαύγησα σιγανά,
αποδίδοντας φόρο τιμής στον ελευθέριο διόνυσο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2015
Όνομα κοπέλας
Σόνια
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2015
Υποκλινομε Ναι!
10 Ιανουαρίου, 2015
αουυυυυυ αουυυυυυ α α α αουυυυυ

γαυγίστε μαζί μου πόρνοι μου !
10 Ιανουαρίου, 2015
Παντα ευρηματικοι οι τίτλοι των κριτικών σου και ξεχωριστός τροπος περιγραφής είσαι κορυφαίος rigomortis
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3