Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χθεσινη βραδυνη βολτα στη Φυλης με στοχο να τιμησω την Αλινα απ την μοντελοαλυσιδα.Την εψαξα σε όλα τα πιθανα σπιτια πλην του 54Β και δεν τη βρηκα.Ετσι εψαχνα κατι φρεσκο προς εμενα η κατι που να εχω καιρο να τιμησω.Ετσι κατεληξα στο 65Β το ισογειο για να παρω την Εμμανουελα.Μπηκα ειδα ότι ηταν αυτή μεσα όπως αναμενοταν εδωσα το μπλε και μπηκα στο δωματιο.Το δωματιο εξαιρετικο επιπεδου στουντιο με όλα τα απαραίτητα + τσοντα στην τηλεοραση.Η Εμμανουελα τωρα είναι μια λεπτη,μελαμψη και μελαχρινη κοπελα με μικρο βυζακι με πεταχτη ρωγα,κωλαρακι ποιημα και φατσα ποντικοειδης αλλα όχι ασχημη.Δηλωνει Βουλγαρα οποτε ειναι η γυφτοβουλγαρα η τσιγγανορουμανα όπως εγω πιστευω Χμμμ;.Κανει απλο πρόγραμμα+69 για οποιον θελει.Περιμενα κανα 5λεπτο στο δωματιο μεχρι να μπει.Ηρθε με χαιρετησε,εκατσε διπλα μου στο κρεβατι και αρχισαμε καποιο ειδος προκατ για να ζεσταθούμε.Αρχικα απ τη μερια της καθοταν απλα διπλα μου και μου επεζε λιγο το πεος δεν εκανε κινηση να με γλυψει,φιλησει η κατι άλλο.Εγω επειδή την ξερω τι κανει της εκανα επιθεση με μπαλαμουτιασμα και εκει αρχισαν και τα πρωτα φιλια/γλωσσοφιλα τα οποια ξερω ότι δινει οποτε εκμεταλευτηκα αυτό της το "εξτρα".Αφου παιξαμε λιγο στο ετσι μετα ξαπλωνω μου βαζει την καποτα και αρχιζει πιπα η οποια ηταν πολύ "αερινη" ακριβως όπως το λεω δηλαδή δεν ένοιωθες ότι σε τσιμπουκωνει αν δεν την εβλεπες.Δεν ειχα καβλωσει και πολύ, όμως μου λεει παμε η να συνεχισω και άλλο πιπα.Της λεω παμε και βλέπουμε επειδή όμως ειδα ότι δεν ημουν ετοιμος όπως είμασταν γονατιστοι πανω στο κρεβατι πεχτηκε παλι μπαλαμουτι,γλωσσοφιλα,χουφτωμα και επιτελους γλυψιμο από μερια της στο στηθος μου με αποτέλεσμα να τουρμπισω και να είμαι ετοιμος για επεμβαση.Ετσι στηνεται ιεραποστολικα κατοπιν προτροπης μου και αφου εβαλε λιγο σαλιο στο μουνι της μπηκα και αρχισα να την γαμαω σε αργους ρυθμους ενώ παραλληλα πεφτανε τι άλλο?γλωσσοφιλα Ναι! .Καποια στιγμη μου προτεινε αλλαγη στασης αλλα της ειπα να κατσουμε ετσι καθως την ειχα καταβρει οποτε το κρατησα μεχρι τελους.Αφου τελειώσαμε και σηκωθήκαμε πανω να πλυθουμε , συνεχισε για λιγο να με γλυφει στο στηθος και επεσε και κανα γλωσσοφιλο ακομα μεχρι να αποχωρησει...

Εν κατακλείδι όπως λεει και ο Μπιλαρος από κατω οντως η συγκεκριμενη γαμιεται σαν γκομενα και όχι σαν τανα οποτε συστήνεται σε αυτους που ξερουν να το χειριστουν το θεμα απ την πλευρα τους και όχι να περιμενουν να τους βαλει κατω η γκομενα και να τους αρχισει στα κολπα..γι αυτά ας κοιταξουν αλλου στη Φυλης.Εμενα το δελεαρ που με εκανε να την παρω ηταν τα γλωσσοφιλα αυτό είναι το ατου της συγκεκριμένης.Αυτα καλα βολια Κατσικογάμης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Υπηρεσίες
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2015
εχει κανει σωματαρα ... παλια ηταν μπαζολα
07 Ιανουαρίου, 2015
"Εν κατακλείδι όπως λεει και ο Μπιλαρος από κατω:...

Να ακούτε,μαστρο/billy13....ΓλώσσαΓερο-μύστης
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2