Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 140 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εχοντας ακουσει πολλα "καλά"λογια για την γυναικαρα Υβονη αποφασισα να την επισκεφθω λιγο πριν εκπνευσει το 2014.
Την Υβόνη την βρισκουμε στον οικο αυτον μονο Τετάρτες και Παρασκευές διπλοβαρδια.
Για καλη μου τυχη η υπηρεσια την ωρα που πηγα εγω ηταν μια αλλη κυριουλα και οχι η "ξερολας" πρηξαρχιδω γνωστη υπηρεσια...
Η υβονη λοιπον ειναι μια μιλφ , 35+ ημικιακα ψιλη, νταρτνανα γυναικαρα. Σχετικα σουρο δερμα , μαλλον απο σολαριουμ, ισιο λιγο μακρυ κόκκινο μαλλι, εκφυλο και όμορφο προσωπο με σαρκωδη χειλια και ομορφα ματια. Σφιστο σωμα , σφιχτα στηθη. Εχει λιιιιιγο κοιλιτσα αλλα σε καμια περιπτωση δεν χαλα το γενικοτερο συνολο. Ειναι γυναικαρα και πολυ σεξυ θηλυκο.
το απλο προγραμμα κανει 20 ευρω και εαν καποιος θελει ελευθερο στοματικο ή πρωκτικο τοτε αυτο στοιχιζει 30 ευρω.
Περασα στο δωματιο. Τα δωματια ειναι καθαρα μεν αλλα οχι κατι ιδιαιτερο, πολυ απλα με απουσια τηλεορασης και ο διακοσμος εχει τα απολυτως απαραιτητα . Υπαρχει ομως ντουζιερα και η δυνατοτητα να κανεις ντουζ.
Ηρθε λοιπον η Υβονη. Μιλα παρα πολυ καλα ελληνικα. Με το που μπηκε στο δωματιο μπηκε μαζι της και ενας αερας ηρεμιας και χαλαροτητας.
Δεν βιαζεται καθολου. Μιλαει αργα και οι κινησεις της ειναι επισης νωχελικες αλλα με την καλη εννοια. Μιλησαμε λιγο και στη συνεχεια μου εκανε με δικη της πρωτοβουλια μασαζ στον αυχενα, το προσωπο, το κεφαλι και τα αυτια για μερικα λεπτα. Ακρως χαλαρωτικο! την κατεχει την τεχνη και με το παραπάνω!
Στη συνεχεια , και παντα χωρις να βιάζεται, εγλυψε το σωμα μου , κυριως στο στηθος και μου εκανε ενα παρα πολυ καλο στοματικο για αρκετη ωρα. Στο σεξ ειχε πολυ καλη συμμετοχη , αλλαξαμε 2-3 στάσεις και στο τελος επειδη κουραστηκα την ξαπλωσα ανασκελα και της ζητησα παιξει με το οργανο μου με τις πολυ ομορφες πατουσες της. Δεν ειχε καμια αντιρηση και το εκανε άψογα. Αν και ειχαν περασει τουλαχιστον 20-25 λεπτα που ημουν στο δωματιο δεν βιαστηκε και παλι καθολου και με την δικη της επιμονη με τελειωσε με μια αψογη ποδομαλακια.
Μια παρα πολυ ομορφη γυναικα και μια αψογη επαγγελματιας απο τις λιγες!!!
Προτινεται ανεπιφυλακτα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Υβόννη
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
492
Πόντοι:
42.697
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 5 άλλα μέλη