Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 77 10
Μπουρδέλα
80330
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
...με αρκετές υποχρεώσεις να εκκρεμούν,και με αδυναμία να συγκεντρωθώ ξανά πήγα μετάξι για εκκένωση , πρέπει να ήταν η 3η μέσα σ'ένα 24ωρο (μαζί με μια χειροκίνητη πεοπαλινδρόμηση)...
...τέλοσπάντων βρήκα ένα μικρό κοντό μαυρομάλλικο χαμογελαστό και πόνταρα.
η παράτριψη ήταν μια αλληλουχία : μαστολειχίας-->πεολειχίας με ταυτόχρονη δακτυλική εξέταση του κόλπου της.
...στη συνέχεια παρά την έντονη οσμή αποσύνθεσης (δεν είμαι τόσο έμπειρος για να καταλαβαίνω το είδος του βακτηρίου) έλειχα με μανία το αιδοίο της και ύστερα η πύελός μου έσπρωχνε το πέος μου δυνατά καμιά 20αριά φορές επι του κόλπου της μέχρι να αποβάλω το υγρό.
...ελπίζω ο στοματοφάρυγγας και το ανώτερο αναπνευστικό να μην παρουσιάσει κανένα θέμα στο εγγύς στο μέλλον , γιατί το λιμβικό έστω και για λίγο το έβρεξα στην ανερέθιστη περίοδο της προλακτίνοσεροτονίνης και ησύχασα...
...τέλοσπάντων βρήκα ένα μικρό κοντό μαυρομάλλικο χαμογελαστό και πόνταρα.
η παράτριψη ήταν μια αλληλουχία : μαστολειχίας-->πεολειχίας με ταυτόχρονη δακτυλική εξέταση του κόλπου της.
...στη συνέχεια παρά την έντονη οσμή αποσύνθεσης (δεν είμαι τόσο έμπειρος για να καταλαβαίνω το είδος του βακτηρίου) έλειχα με μανία το αιδοίο της και ύστερα η πύελός μου έσπρωχνε το πέος μου δυνατά καμιά 20αριά φορές επι του κόλπου της μέχρι να αποβάλω το υγρό.
...ελπίζω ο στοματοφάρυγγας και το ανώτερο αναπνευστικό να μην παρουσιάσει κανένα θέμα στο εγγύς στο μέλλον , γιατί το λιμβικό έστω και για λίγο το έβρεξα στην ανερέθιστη περίοδο της προλακτίνοσεροτονίνης και ησύχασα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2015
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Τυγχάνει να με καταδιώκει ο ιδιος (σχεδόν).
Γυρω στο 1996 αν θυμαμαι καλα πισω απο την σημερινη τροχαια στην οδο Σαμου
και Μαιζωνος υπηρχε μια ετοιμόροπη μονοκατοικια.
Ηταν τοσο τραγικη που εμοιαζε με εισοδο για την κολαση.
Εκει δουλευε μια δηλωμένη (κανονικα) , που δεν νομιζω να την επαιρνε ουτε
ο αερας.
Λιγο μισότρελη λιγο υπερβαρη (95-102κλ), ιδρυματικου τυπου δλδ.
Την ειχα πετυχει μξα φορα στο ΙΚΑ Καλλιθεας και "πάγωσα" με γνωρισε.
Δεν ειπε κατι ουτε το βλεφαρο δεν κουνισε.
Πως να το κανει αλλωστε που ημουν ο μονος "πελατης" που ζητουσε 69 μετα απο κανονικη αιδοιλειχια .
Αυτος ο διάολος,οταν γινεται ψυχωση λεγεται οπως εχω ξαναπει,
""εγκαταλειπτικοτητα-επιστροφη στην μητρα-αρνηση υπαρξης-γυρναω πισω"".
Δυστυχως με καταδιωκει ακομη .
Η φραση για την οποια με ρωτάτε εχει ειπωθει απο φιλο ψυχίατρο ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
Η εγκαταληπτικοτητα μεσω της αιδιολειχιας για την "επιστροφη στην μητρα" εχει να κανει με ΑΡΝΗΣΗ για την γεννηση μας .
Επαναλαμβανοντας την αιδιολειχια ξανα και ξανα με συντροφους , πορνες ασχετου
βαρους ομορφιας κλπ και ΑΦΟΥ ελθει η κορυφωσις για το θηλυκο ΤΟΤΕ εισπραττουμε (οι ασθενεις! ! ! ) μια ψευδαισθηση επιστροφης που διαρκει ελαχιστα δευτερόλεπτα .
Δυστυχως δεν εχω το μετρητο ωστε να εμβαθυνω περισσοτερο με μια 3 ετων ψυχαναλυση προς 3 φορες εβδομαδιαίως !
Στο μεταφυσικο δε , λεγεται πως "ανοιγεις καναλι" για να γυρισεις πισω.
Μεταξυ μας δεν με χαλάει καθολου ας ειναι και προσκαιρο .
Στα σχεδον 16 μου ξεκινησε "η πορεια" ζητωντας απο πορνη να με "καθοδηγησει"
στον . . . σωστο δρομο !
Η ατακα της ηταν " θα καταστρεψεις" κορμια εσυ .
Οπερ μεθερμηνευόμενον : ΔΕΝ ηθελα να ειχα γεννηθει
υποκλίνομαι στο βάθος της ανάλυσης!