Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μοναχική, κρύα, οδοιπορική τσάρκα ... ξεκίνημα από λίγα τσαρδιά της Φυλής και κυρίως τα νεα καταστήματα της πιάτσας, συνέχεια σε Λιοσίων και τερματισμός-κατάθεση στο Κων166Β.

Είσοδος στο σαλόνι και αναμονή στο ζεστό περιβάλλον καθώς έξω θέριζε κώλους το κρύο, η κοπέλα στο δωμάτιο μέσα στο πρόγραμμα της η στάση 69, έκατσα να δω την κοπέλα.
Βγήκε η κοπέλα στο σαλόνι έχοντας το χέρι της μπροστά στο γυμνό νινί τηςMoney Mouth

Εμφάνιση κοπέλας:

Ρουμάνα, 26 Μαϊων, κοντή σχετικά με μαύρα μαλλιά κοντά ( γουλί) από την μια μεριά και μακριά από την άλλη, κόκκινα χειλάκια με piercing στο άνω χείλος, σκουλαρίκια κρικους μεγάλους, μικρά στηθάκια και λαχταριστό κωλαράκι, επίσης έχει και ένα τατού πάνω από αυτό. ΚΑΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ.
Με το που την βλέπω βγάζω το 20αρικο χωρίς σκέψη, αν ανακοινωνόταν απλό δεν θα έμπαινα καθώς έχω μια ανάγκη για γλυφομούνια.

Μπαίνω λοιπόν στο δωμάτιο που είναι στο σαλόνι ακριβώς, καθώς και οι λοιποί που ήταν στο σαλόνι έφυγαν από αυτό.
Είσοδος κοπέλας όπου την ρώτησα τα στοιχεία της, κάθομαι δίπλα της και ξεκινάει να μου τον παίζει με το χέρι απαλά, ενώ εγώ την φιλούσα στον λαιμό- αυτι και της έβαζα χέρι στο μουνί της και τα λαχταριστά κωλομέρια της. αφού απέκτησα μια υποτυπώδη στύση μου '' σερβήρει' πλαγιαστά το μουνί, ήταν το πράσινο φως της έναρξης της στάσης 69.
Έγλυφα τα κωλομέρια της και την γύρω περιοχή του μουνιού της και υστερα από θετική μου απάντηση λαμβάνει στάση 69 περνόντας μου το καποτίδι. Να πω καπου εδω πως η καπότα ηταν μουφέξ σαν σακούλα ήταν Κεφάλι σε τοίχο!

Και ενώ είχα φόρα παρτίδα το μουνί της, αρχίζω να γεύομαι ολόκληρο, πραγματικά ωραία γεύση, καθαρό, το έφαγα μανιοδώς, ενώ παράλληλα έβγαζε αναστεναγμούς, το τσιμούκι της ήταν σε τυπικά πλαίσια, τιποτα το σούπερ, ομολογώ πως καπου εδω πήγα να τελειώσω άθελα μου, ευτυχώς την πρόλαβα στο παρά πεντε.

Επόμενη σταση και τελευταία, το cowgirl. Έρχεται από πάνω μου με τα χερια στο στήθος μου πήγαινε πάνω- κάτω ενω έβγαζε φωνούλες στο έτσι σε κάποια φάση φτανει τερμα και τρίβεται στα αρχίδια μου, ε και game over.

Κουβέντα, μου είπα πως ηταν άρρωστη γι αυτο και το κλιματιστικό ήταν στο φουλ, της λεω ελα εξω με ρουχα να δεις πόσο κρύο κανει και έτσι ... τελος πάντων, την κοπελα καπου την εχω ξανα δει αλλα δεν θυμαμαι που ακριβώς, μου ειπε πως ειναι καινούργια στο μαγαζι αυτο, ισως Φωκαίως να την εχω δει Χμμμ; εμφανισιακά βγάζει το ροκ λουκ - πουτανε μαζί, ειναι του γουστου μου αλλα δεν νομιζω να την ξανα παρω στο μελλον ... μπηκα για το 69 και την εμφανιση της. Υστερα studio τσαρκα που θα έπαιρνα την Άτζυ αλλα δεν ... και υστερα κουμπωσα ενα Φαλαφελ από πλατεία Βάθης και επέστρεψα ... έμεινα με την γευση του μουνιου της και την γευση του φαλαφελ, μαγευτικά Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Υπηρεσίες
Roumanolagnos1313
Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
128
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2014
Ναι!Ναι! ωραίο το γλυφομούνι ρε μάγκα..κι άμα πέσεις και σε νόστιμο μουνάκι...
31 Δεκεμβρίου, 2014
Φελάφελ με γεύση από Ρουμάνικο μουνί.
Καινούριες γεύσεις. Μεγάλο χαμόγελο
PK
Panos Kassandras
31 Δεκεμβρίου, 2014
Θα την έχεις δει στο studio της Αριστοτέλους 5, ή στο στουντελο στην Ευνειδων ή στο studio Φυλής 104. Ενδεχομένως να πέρασε και λίγο απο Κηφισού 60. Αυτά τα ολιγα... Εγώ την γνώρισα στο Ευνειδων με μετριοτατες εντυπώσεις.
31 Δεκεμβρίου, 2014
@cretan nudist Α μπράβο ρε μαγκα Ναι!Ναι!Ναι! ... την ειχα πετύχει 15 αυγουστο στο Αριστοτελους5 και τοτε μου αρεσε αλλα δεν ειχα μπει, ηταν μαζι με αλλες δυο κοπελες ... α μπραβο να εισαι καλα !!!
07 Ιανουαρίου, 2015
Γλυφομούνι σε πουτάνα....? Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης Too risk φιλαράκι.....Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Z
z4
07 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γτ τι μπορείς να πάθεις.?τιποτα....κάποια μόνο στο σεξΈρωτας
Α
αεκαρα
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6