Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
198840
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετα απο ενα καλο τσιμπουσι σε ενα συνοικιακο σουβλατζιδικο (που αλλου) βλεποντας τη Γιουβεντους στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ να κερδιζει το γαυρο ειχα και κατι καυλες τρελες και κατηφορισα στο εν λογω σπιτακι με 2 φιλους για την καταθεση του πολυτιμου υγρου... :free-sexy-smileys-947:Φτανοντας στο σπιτακι μας παρουσιαζει η τσα2 την καυλιαρα ΑΛΙΟΝΑ.Η ΑΛΙΟΝΑ μαγκες ειναι μια μιλφο-γκιλφ γυρω στα 50,ξανθια,αρκετα λεπτη(για τα γουστα μου) και με κατι τορπιλοσωληνες νααα,ψευτικες βεβαια αλλα εντυπωσιακες για τους βυζολατρεις σαν εμενα :big-boobs: !!!Αφου δινω το μπλε εισητηριο περναω στο απομακρυσμενο δωματιο οπου μετα απο ενα 2λεπτο μπαινει η ΑΛΙΟΝΑ και με πετυχαινει να πλενω το επιμαχο σημειο.Στη συνεχεια με ρωταει αν θελω να αναψει το καλοριφερ και της λεω ''Οχι γιατι θελω να με ζεστανεις εσυ'' και μου χαμογελα.Μετα ξαπλωνω στο κρεβατι και μου λεει ''Ααα εσυ εισαι πολυ ζεστος'' και με αγκαλιαζε για να ζεσταθει και αυτη.Μετα απο κανα 2λεπτο μου λεει να ξαπλωσω και αρχιζει να μου τριβεται και να με γλυφει σε ολο το σωμα,οπου καταληγει να με φιλαει στα ποδια και να κατεβαινει πιο χαμηλα οπου σε μια φαση μου βγαζει την καλτσα και αρχιζει να μου πιπιλαει τα δαχτυλα και να γλυφει στα ενδιαμεσα σημεια.Αυτο με καυλωσε τρελα μπορω να πω :erection: ,το ιδιο εκανε και στο αλλο ποδι σε αργους ρυθμους και στη συνεχεια αφου βρισκοταν στις πατουσες μου απλωνει τα ποδια της στο καυλι μου και μου αρχιζει μια ποδομαλακεια Α Λ Λ Ο Π Ρ Α Γ Μ Α :mrs_eusa_dance: :mrs_eusa_dance: !Μετα απο κανα 3λεπτο την αρπαζω στο μερος μου και αρχιζω να της πιπιλαω τις βυζουμπες.Στη συνεχεια παιρνει το καυλι μου και αρχιζει να με τσιμπουκωνει ΑΚΑ με τρελα μεχρι κατω κατω :blowjob: φτυνοντας το ταυτοχρονα,ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...!ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ που μονο μια γυναικα σαν την ΑΛΙΟΝΑ μπορει να κανει!ΕΕΕ οταν μιλαει η εμπειρια...Μετα με ρωταει αν θελω να τη γαμησω,(ακου ερωτηση!!!)ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ της λεω,αφου μου φοραει το σκουφακι ερχεται απο πανω μου και αρχιζει τις καμψεις με τις πατουσες της να πατανε στο κρεβατι,ΕΠΙΚΗ η σταση της και δεν κρυβω οτι μου ηρθε να τελειωσω αλλα κρατηθηκα γιατι ηξερα οτι θα εχει πολυ ψωμι η βραδια.Μετα μου στηνει την ΚΩΛΑΡΑ της και αρχιζω το σφυροκοπημα πιανοντας τις βυζαρες οπου σε μια φαση μου λεει οτι δεν θελει τοσο αγρια αλλα πιο ηρεμα :free-indifferent-smileys-746:.Αφου ελαττωνω τους ρυθμους αρχιζει να κουναει την ΚΩΛΑΡΑ :kissass: της μπρος πισω :doggy_style: και εγω ημουν ακινητος,κατι που της αρεσε πολυ.Μετα την ξαναφερα απο πανω μου οπου την καρφωνα κρατωντας την απο τους ωμους και τους πιεζα προς τα κατω για να το αισθανεται καλυτερα :headbaning3: !Μετα μου ανοιξε τα ποδια της και μπηκα ξανα στη μουναρα της :the-missionary: οπου της εγλυφα τα βυζομπαλα και το λαιμο και αυτη με εγλειφε στο αριστερο αυτι ...Αφου μειναμε κανα πενταλεπτο σε αυτη τη σταση με ξαπλωνει στο κρεβατι και αφου μου βγαζει την καποτα ξαναξεκινα το τελειο και βαθυ τσιμπουκι της ξαναφτυνοντας το και στη συνεχεια αφου μια μου βαραει μαλακεια και μια μου παιρνει πιπα ερχεται το ηρωικο τελος στο στομα της :free-sexy-smileys-947: :wanker:!!!Δεν αφησε ΟΥΤΕ μια σταγονα να πεσει στο κρεβατι,τα ρουφηξε ΟΟΟΛΑ,ολα ομως.Αφου τα εφτυσε σε ενα μαντηλακι και πληθηκε στο νιπτηρα με αποχαιρετησε με μια αγκαλια και ενα φιλι στο μαγουλο και ενω ημουν στο κρεβατι ταυλα για να χαλαρωσω απο τη μαχη,το καυλι μου ηταν ακομα καυλωμενο το κοιταει και μου λεει ''τι και δευτερο γυρο??'' μου ριχνει ενα γελιο και με καληνυχτει και αποχωρει απο το δωματιο της ηδονης.Αυτα αγαπητοι χυστες,ηταν μια ΕΞΑΙΣΙΑ συνευρεση οπου θα ξανατιμηθει 100%.Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ΟΟΟΟΛΟΥΣ,πραγματικα ομως...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Παίζει και τώρα?