Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 149 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Υστερα από κάποιες αγορές στο the mall of Athens και κατά την επιστροφή μου στο τρένο ειπα να καταίβω Βικτώρια, λίγα πράγματα στον ιστορικό δρόμο ( ηθελα να παρω την Αννα απο Φ72 αλλα ειχε παει Κρητη) και έτσι πήγα καπάκι Χωματιανού για να πάρω την συγκεκριμένη κοπέλα, να δω αν θα ειναι καλύτερα από την προηγουμενη φορά ή χειρότερα.

Μπαίνω μέσα και βλεπω την κοπελα, που ήταν αρκετά πιο όμορφη μετά από την τελευταία φορά που μπηκα μαζι της.
Μπαίνω μεσα, αλλαζω ερχεται η κοπελα και κουβεντα περι ανεμων και υδατων, ιδικότητα μου, ηλικια, τι εκανα τα Χριστουγεννα.

Μπαλαμούτι στο κρεβάτι, φιλια με γλώσσα και χωρις πολλά, φιλιά στο στήθος, λαιμό .. χαμός.
Περναει καπότα και ξεκιναει μια αδιάφορη πιπα χωρις deep καταστασεις.

Ιεραποστολικό, μου ελεγε να την γαμησω σιγα ΜαλακίαΜαλακία, φιλιά και εδώ πολλά μεχρι που μετά από παρακληση ηθελα να της γλυψω το μουνι δεν με αφησε αλλα με φιλια την επεισα. Μπαινω αναμεσα στα ποδια της και αρχιζω γλυφομουνι χαλαρο και για λιγο γιατι δεν αντεξα τις ωραιες μυρωδιες. Συνεχεια με γαμησι ξανα στην ιδια σταση και υστερα απο εντονα φιλια της λεω πως θα την τελειωσω με μαλακια στην κοιλια της. Τον βγαζω και τον παιζω οπου και εχυσα στο καποτιδι.

Ενταξει την πηρα δυο φορες τελος πλεον ... δεν εμεινα φουλ ικανοποιημενος και τις δυο φορες!! ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ ...
Τελειωνω, κουβεντα για το αν θα ειναι εκει πρωτοχρονια και μου ειπε πως σημερα παει Ρουμανια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Roumanolagnos1313
Μέλος
78
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού